Prosím baby poraďte. Idem robiť marlenku (budem robiť normálne
tuhé cesto, ktoré budem vaľkať). Avšak čítala som veľa článkov a
mnohí sa sťažujú, že majú marlenku veľmi tvrdú. + inde som čítala,
že najlepšia je na 3-tí deň. Aj ste mi radili, že cestá si možem upiecť
vopred a 2-3 dni pred podávaním cestá naplním a marlenku
zhotovím, dám do chladničky a nechám odpočívať na tie 3 dni cca.
Stačí teda aby odpočívala 3 dni v chlade a bude potom mäkkučká?
Alebo treba viac? Budem robiť 6 plátov na seba.
Ďakujem :)
@agreska ďakujem za ochotu, ale chcem pravú marlenku (v rámci možností :D )
pečiem pláty už zajtra ale darovať idem až na budúcu sobotu, takže plniť môžem pokojne aj zajtra :)
Vďaka za skvelý recept.
Bola vynikajúca a 2-3 dni úplne stačia, aby bola akurát.
Ja robím túto. Je mäkká hneď po naplnený ale najchutnejšia je asi na tretí deň.
@ailuj82 podľa toho som to chcela robiť, len s liatym cetom som raz robila a zle sa mi to pieklo, neviem prečo :/
ale ako vidím všetky ste sa zhodli na tom že na 3-tí deň je rozhodne lepšia ako na 1 :) a nevadí aj keby ju mám dlhšie takto
SUPER !!! dakujem :)