Rôzne

Máj

stefanm - fotkastefanm, 30. apríla 2012

... len pre Vás milé amatér - kuchárky , pekárky a cukrárky . Keď Vám ešte nikto nikdy nepostavil "máj" tak @stefanm anooo ... :)




@zareaguj


Diskusia k téme

hubata
I keď video od @stefanm je pekné, veselé, v duši mi je ľúto tých krásnych zdravých borovíc, ktoré rastú niekoľko desiatok rokov - aby sa stali oholeným gýčom zo stužiek a papierových ruží. Keď si predstavím že takmer každá dedina, každé mesto má svoj máj .......

Prepáčte ...... nemám z toho radosť.
margaretka28
@hubat á,ved to sú len malé stromčeky zo škôlky,také,čo sa pestujú aj na vianočný predaj a tie sa pripevňujú na drevený stlp,aspoň u nás sa to tak robí.
3sandra3
práve som prišla zo stavania Mája, a veru aj my sme spievali túto pieseň, Máj zelený. Totiž spievam v súbore. Bol si u nás natáčať? :-)))
kuchticka
@stefanm vdaka za pripomienku. U nas bych ani poriadne nevedela ze je prvy maj (u vas, ja mam 30.4. VECER 8.35) Tu sa ziadne zvyky nekonaju a ja rada spominam z detskych cias na tento pekny zvyk.
sovka62
Ďakujem ti, @stefanm. Jeden máj mi už postavili, keď som mala šestnásť, ale tento tvoj ma teší ešte viac.
ubka
@stefanm úžasné, ďakujem, som rada, že sa tradície aspoň kde tu zachovávajú:-) a samozrejme vďaším za sprostredkovanie pozornému mužovi:-))
meggy231
Kraaaaaaaasne dakujem. Uzasne tradicie stavanie majov na nasom milovanom slovensku.
evanaaa
Bývam na ulici 1.mája, len škoda, že tu žiadny nepostavili, ale pekný program a veľa zaujímavostí je v zámku ( kaštieli), tí, čo sú z MA to poznajú, ja som tam nešla ale iste postavili aj máj, bez neho by oslava nebola. Aspoň ten od teba, @stefanm , ma potešil.
hannah22
Ďakujem za spomienku... ako 15 ročnej mi postavili bratranci a otec máj,bola to briezka a ja som bola hrdá a natešená a dodnes na to spomínam a briezky mám veľmi rada.... vďaka..... :))