Diskusie
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 5 najnovší komentár 7. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 229 najnovší komentár včera 22:38
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 0 zatiaľ bez komentárov
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 229 najnovší komentár včera 22:38
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 5 najnovší komentár 7. mája 2025
- Nyja: Dubčekove rožky 34 najnovší komentár 5. mája 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 354 najnovší komentár 1. mája 2025
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 42 najnovší komentár 29. apríla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 229 najnovší komentár včera 22:38
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 27 najnovší komentár 1. mája 2025
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 5 najnovší komentár 7. mája 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Citrónové rezy +fotopostup
-
Jablkový závin z pivného cesta +fotopostup
-
Varený karfiol so zemiakovou kašou a s hlávkovým šalátom s medovo-citrónovou zálievkou
-
Tvarohové poháre
-
Pečené vylepšené zemiakové fašírky
-
Tekvicové fašírky bez lepku s listovým šalátom
-
Krehké koláčiky s citrónovou smotanou a údeným lososom
-
Jablková palacinka pečená v rúre +fotopostup
-
Krémové rezy s jablkovo-smotanovo-pudingovou plnkou +fotopostup
-
Pečený bôčik s dusenou kyslou kapustou a so zemiakovou knedľou
-
Jemný krupicový jablčník bez tuku
-
Pečené kuracie stehná na zelenine +fotopostup
-
Čerešňová štrúdľa
-
Orechová roláda s mandľovým krémom
-
Zábavný spôsob, ako farbiť vajíčka. Skúste túto metódu s kypriacim práškom a octom VIDEO
-
Nepečený cheesecake à la dubajská čokoláda VIDEO
-
Vafle z varených zemiakov, jednoduchý nápad na chutnú chrumkavú chuťovku VIDEO
-
Tvarohová vianočka bez kysnutia VIDEO
-
Rýchly likér bez vajec? Skúste tento s vanilkovým jogurtom VIDEO
-
Vajíčkové kvetinky VIDEO
-
Chrumkavé čokoládové veľkonočné hniezda VIDEO
-
Recepty od srdca: 15 jedál, ktoré nás naučili variť naše mamy a robíme ich dodnes
-
Od pondelka do nedele: Chutné polievky, cestoviny, sviatočné mäsko aj večerné rýchlovky. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
Strúhaný, sypaný aj linecký: 11 receptov na tvarohové koláče, ktorými sa zavďačíte celej rodine
-
13x špagety: Od úplne jednoduchých až po nadupané kombinácie skvelých chutí
-
TOP rebríčky: Pečenie na sviatky, sezónne bylinky aj vajíčka. Pozrite si tie najlepšie recepty uplynulého mesiaca
-
Jemné mäsko: 12x bravčová panenka. Vyskúšajte ju aj podľa receptu moderátorky Karin Majtánovej a rovno s dvoma plnkami
-
K mäsu, cestovinám aj fazuli: Marry Me, omáčka, ktorú si zamilujete. Hodí sa takmer ku všetkému!
Pôvod - ťažko povedať moja mama pochádzala z Pohronia, otec pochádzal z Ponitria, manželka z Pezinska, manželkina priateľka od Prievidze, jej manžel zo Záhoria a všade tam sa pečú vynikajúce lokše.
KONZUMÁCIA - každému podľa jeho chuti. A skúšali ste už na druhý deň (ak ostanú) prihriať si ich na panvici na troche masti? jaj tie pripečené okraje mňam.
Dobrú chuť !
No a k tým zemiakom: sú strašnéj kvality !!!! Obrovské, miestami zelené, sem-tam aj s hnedými fľakmi, bez chuti či už ich varíte, pečiete alebo smažíte, sú stále akoby nedovarené. Podľa mňa sú to choré zemiaky, akurát sú chemicky ošetrené aby vydržali, ale strašne pochybujem že nie sú zdraviu škodlivé. Bohvie čo zasa jeme a očakávam že v blízkej dobe vypukne okolo zemiakov nejaká aféra.
No, a čo sa týka hl. múky T650, nezdá sa mi, že by ju nebolo dostať, je vždy a všade, aspoň pre mňa, keď ju hľadám. Lokše sú celoslovenské!
To dokedy zahraniční investori budú rúbať na Slovákoch drevo?
Inak oceňujem tvoje vedomosti, ale určite sú preto také že s tým robíš a mňa obyčajného spotrebiteľa štve že ak si nedám pozor donesiem si domov smradľavé mäso, syry čo mlieko ani nevideli, párky čo neobsahujú mäso, atď.....