Diskusie
- Daniela15: Stratený? 0 zatiaľ bez komentárov
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 473 najnovší komentár dnes 13:52
- Musha: Tvaroh na cheesecake 1 najnovší komentár dnes 13:51
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 575 najnovší komentár 3. septembra 2025
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 2 najnovší komentár 18. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 473 najnovší komentár dnes 13:52
- Musha: Tvaroh na cheesecake 1 najnovší komentár dnes 13:51
- Szkyka: recepty z Magrokomu 18 najnovší komentár 23. septembra 2025
- Majo51: Vinný kameň 5 najnovší komentár 23. septembra 2025
- Michal81: Vanilkový cukor v roku 1980 25 najnovší komentár 13. septembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 197 najnovší komentár dnes 13:52
- Musha: Tvaroh na cheesecake 1 najnovší komentár dnes 13:51
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 35 najnovší komentár 26. júla 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Sýty fazuľový šalát, na desiatu aj na chlebíčky VIDEO
-
Šampiňónová sviečková omáčka VIDEO
-
Minul sa vám pudingový prášok? Namiešajte si doma vlastný! VIDEO
-
Zemiakové džatky z Vysokých Tatier, tradičné jedlo našich starých mám VIDEO
-
Tvarohové knedle so strúhankou podľa Magdaleny Dobromily Rettigovej VIDEO
-
Jablkový koláč so škoricou VIDEO
-
Ružový cestovinový šalát VIDEO
-
Bez nej to nie je ono: Omáčky k nedeľnému mäsu s knedľou. Tieto recepty si uložte, hodia sa vám vždy
-
Víkendové pečenie: 12 receptov na výborné jablkové koláče. Tieto budú chutiť celej rodine
-
Na výnimočné dni: 11 receptov na sviatočné rolády. Pozrite sa, ako ich môžete vyzdobiť
-
Zaváraná cvikla: Klasika, s chrenom, s jablkami, aj ako šalát. Všetky variácie vám zachutia
-
Ryža s kuracím mäsom: Čo si uvariť v hektických dňoch? Vyskúšajte virálny recept, v ktorom stačí len všetko zmiešať a upiecť
-
Zaženú hlad aj prilákajú hostí: 11 chutných dôvodov, prečo sa doma oplatí mať tortillové placky
-
Zvyšky od nedele: Zostala vám ryža, zemiaková kaša či knedľa? 10 nápadov, ako z nich urobiť sladkú večeru
Pôvod - ťažko povedať moja mama pochádzala z Pohronia, otec pochádzal z Ponitria, manželka z Pezinska, manželkina priateľka od Prievidze, jej manžel zo Záhoria a všade tam sa pečú vynikajúce lokše.
KONZUMÁCIA - každému podľa jeho chuti. A skúšali ste už na druhý deň (ak ostanú) prihriať si ich na panvici na troche masti? jaj tie pripečené okraje mňam.
Dobrú chuť !
No a k tým zemiakom: sú strašnéj kvality !!!! Obrovské, miestami zelené, sem-tam aj s hnedými fľakmi, bez chuti či už ich varíte, pečiete alebo smažíte, sú stále akoby nedovarené. Podľa mňa sú to choré zemiaky, akurát sú chemicky ošetrené aby vydržali, ale strašne pochybujem že nie sú zdraviu škodlivé. Bohvie čo zasa jeme a očakávam že v blízkej dobe vypukne okolo zemiakov nejaká aféra.
No, a čo sa týka hl. múky T650, nezdá sa mi, že by ju nebolo dostať, je vždy a všade, aspoň pre mňa, keď ju hľadám. Lokše sú celoslovenské!
To dokedy zahraniční investori budú rúbať na Slovákoch drevo?
Inak oceňujem tvoje vedomosti, ale určite sú preto také že s tým robíš a mňa obyčajného spotrebiteľa štve že ak si nedám pozor donesiem si domov smradľavé mäso, syry čo mlieko ani nevideli, párky čo neobsahujú mäso, atď.....