Kysnutý kakaový závin

cyntiCynti 6. októbra 2018 o 15:22

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať na nejaké tipy, aby som mala kakao v koláči tečúce a riedke:-) resptektíve, aby nebol koláč suchý. Ďakujem

@zareaguj


5 odpovedí:
  • používateľ nemá avatarViera1 6. októbra 2018 o 21:40

  • olinecka - fotkaOlinecka 8. októbra 2018 o 06:35

    Na Vareche máš veľa kysnutých koláčov, určite sa potešíš , vyberieš.
    @zareaguj
  • besna - fotkaBesna 10. októbra 2018 o 23:20

    Ahoj, v našej rodine sa to robíme nasledovne: kakao sa vymieša s cukrom, posypeme cesto a pokvapkáme to olejom, ale pokojne to vymiešaj s maslom a natri na cesto. Maslo dodá vynikajúcu chuť, olej zas zabezpečí trvanlivosť. Tak si vyber :)

    @zareaguj
  • besna - fotkaBesna 10. októbra 2018 o 23:34

    Jáj a ešte, som robila pár krát, pirohy, alebo croissanty s čokoládovou a visnovou plnkou. Uvarila som hustý čokoládový puding primiešala som nasekanú čokoládu, maslo a kakao, plus višne. Plnka bola primerane krémová.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarViera1 13. októbra 2018 o 09:47

    @Besna (10.10.2018 23:20)

    S týmto majú začiatočníci problém,lebo neodhadnú množstvo masla/tuku a potom sa im práši z pusy :-).Lepšie je maslo rozpustiť,nechať ho trošku ztuhnúť,rozotrieť na cesto,na to vysypať kakao s cukrom a zavinúť.
    @zareaguj


Pridaj komentár do diskusie:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist