Ahojte, viete mi poradiť kvalitné panvice, najradšej kameninové, ktoré by vydržali dlhšie a boli by
odolné voči poškriabaniu? Ďakujem
Diskusie
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 266 najnovší komentár dnes 17:12
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 5 najnovší komentár 19. marca 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 8 najnovší komentár 23. februára 2025
- Klaudiva: Zmrazenie torty s fondánom pred oslavou 1 najnovší komentár 6. februára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 358 najnovší komentár 3. marca 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 266 najnovší komentár dnes 17:12
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 5 najnovší komentár 19. marca 2025
- Matata1: Slnečnica hľuznatá, čiže topinambur 43 najnovší komentár 14. marca 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 358 najnovší komentár 3. marca 2025
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 41 najnovší komentár 25. februára 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 208 najnovší komentár dnes 17:12
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 3 najnovší komentár 19. marca 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Vyhadzujete túto drobnú zátku z fľaše oleja? Nerobte to, má svoje využitie! VIDEO
-
Trik, ako jednoducho odstrániť etikety z dóz a fliaš VIDEO
-
Piškótový zákusok Včelie bodnutie VIDEO
-
Zemiaková pizza, žiadne cesto ani múka, aj tak chutí perfektne VIDEO
-
Bez kysnutia a namiešaný za pár minút. Upečte si výborný syrový chlieb s bylinkami VIDEO
-
Nepečené karamelovo-arašidové rezy VIDEO
-
Salámová roláda s olivami VIDEO
-
Hneď sa rozchytajú: 10x zemiakové placky, zlatisté a chrumkavé, nebudete ich stíhať piecť
-
Zaručene dobré: 14 receptov na slávne aj neznáme maďarské dezerty
-
Domáce sú naj: 10x chlebové placky a posúchy, perfektné na zahryznutie k polievke aj prívarku
-
Super recepty: Neviete, čo variť tento týždeň? Naše tipy na chutné obedy a večere to vyriešia za vás!
-
Všetci budú spokojní: Hovädzie, bravčové aj kuracie a vždy s výbornou šťavou. 10x nedeľné mäso, ktoré najlepšie chutí s ryžou
-
10 šikovných receptov: Nechce sa vám vypekať, ale maškrtiť áno? Spravte si dezert v pohári
-
Hrnčekové, s čokoládou aj s ovocím: 12 receptov na tie najlepšie jogurtové koláče
Kedysi som hladala na e-shopu Lidlu - chcela som svetlú, no strávila som tam asi 2 hodiny,prešla okolo 400 druhov a nič nevybrala.To musíš vidiet na vlastné oči, chytnút do ruky, a hlavne , čo v nej chceš varit.Možností výberu je vela. Kameninové nepoznám, ale pre mna by asi neboly . (tažké ?)
aj mensi wok, som spokojna, ale aj tak asi najviac pouzivam nerezove.
Tie kameninove maju obcas aj v Lidli, ja mam z Orionu aj take na lievance.
Ked pojdem na SK, rada by som si kupila tu panvicu na lievance.
www.senzarecepty.cz/stranky/poridte-si-panev-s-granitovym-p...
Vidim, ze na tie spominane panvice pouzivaju PFLUON ako neprilnavy povrch. Tak si musim pozistovat, ze co to presne je ;-).
Mam doma aj panvice s keramickym povrchom. Ale najcastejsie pouzivam nerez. Alebo aj starodavne smaltovane panvice este mam.
Podla toho clanku by to mala byt pomleta zula. Ak zistis nieco viac, budem rada, ak sa podelis s vysledkami vyskumu :-). Ja tiez najviac nerez, aj smaltovane su dobre. Keramicke su ale rozne, tam nie som si ista.
en.pfluon.com/special-coatings/...
Pri mnohych panviciach s neprilnavym povrchom, nemyslim tym len panvice Orion, uvadzaju, ze je to PFOA free. Ale to je vlastne len na zaslepenie kupujucich, lebo PFOA je vlastne uz roky zakazane. Takze to je len logicke, ze PFOA uz v tom nesmie byt.
Ale PFAS nie je len PFOA...
Dakujem za info, diva svina sa v tom uz nevyzna :-). Ja tu panvicu pouzivam vlastne iba na vyprazany syr, na nerez sa mi lepi, ale rezne nie, zaujimave. A tu na volske oci par krat za rok, tak snad z toho neumrieme. Ked ides niekam na obed, netusis, v com varia.