Ahojte, viete mi poradiť kvalitné panvice, najradšej kameninové, ktoré by vydržali dlhšie a boli by
odolné voči poškriabaniu? Ďakujem
Diskusie
- Mamka4: Cesnak sa kazí zavčasu, prečo? 5 najnovší komentár včera 11:28
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 191 najnovší komentár dnes 03:20
- Joranza: Čím nahradiť margarín Visa 4 najnovší komentár 20. decembra 2024
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 25 najnovší komentár 11. januára 2025
- Mamka4: Pštrosie vajce 2 najnovší komentár 4. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 191 najnovší komentár dnes 03:20
- Mamka4: Cesnak sa kazí zavčasu, prečo? 5 najnovší komentár včera 11:28
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 25 najnovší komentár 11. januára 2025
- Mamka4: Pštrosie vajce 2 najnovší komentár 4. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete nejen na Vánoce? December 2024 490 najnovší komentár 1. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 191 najnovší komentár dnes 03:20
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 14 najnovší komentár 11. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete nejen na Vánoce? December 2024 5 najnovší komentár 1. januára 2025
- Mamka4: Cesnak sa kazí zavčasu, prečo? 5 najnovší komentár včera 11:28
- Mamka4: Pštrosie vajce 1 najnovší komentár 4. januára 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Kakaová roláda z bielkov +fotopostup
- Karamelový cheesecake s karamelovými sušienkami
- Domáci kurací gyros. Pozrite si tú vychytávku, ako ho upiecť v rúre! +video
- Gömbe - slané turecké múčne jedlo +video
- Rizoto so štyrmi druhmi syra (risotto ai 4 formaggi)
- Pečená tekvica so šošovicou ako obed do práce
- Kuracie prsné plátky so syrovou omáčkou +fotopostup
- Šišky, ktoré zvládne aj amatér +fotopostup
- Ľahký jablkový koláč
- Kakaová roláda z bielkov +fotopostup
- Karamelový cheesecake s karamelovými sušienkami
- Plnené bravčové rezne podľa Gazdinky z roku 1989 +video
- Domáci kurací gyros. Pozrite si tú vychytávku, ako ho upiecť v rúre! +video
- Gömbe - slané turecké múčne jedlo +video
- Chuťovka takmer bez práce, zato s veľkým efektom. Na Silvestra úspech zaručený! VIDEO
- Čokoládové kolieska s karamelom a so soľou VIDEO
- Jednoduchý trik, ako expresne ozdobiť drobné pečivo VIDEO
- Rýchla cukrovinka na poslednú chvíľu? Skúste túto len z 3 surovín! VIDEO
- Salámový šalát na Silvestra VIDEO
- To ste ešte nejedli! Upečte si skvelý slaný snack z kyslých uhoriek VIDEO
- Poznáte tento menej namáhavý spôsob, ako používať strúhadlo? VIDEO
- Mäso na tanieri: 12 najlepších nedeľných obedov minulého roka
- Úžasný receptár: Jednoduché koláče na plech, nestarnúca klasika, rýchlovky aj sviatočné rezy. Toto sú najlepšie koláče roka 2024
- To naj z Varecha.sk: Toto sú najčítanejšie recepty roku 2024. Od polievky až po dezert, nájdete tu všetko
- TOP desiatka: Akú polievku uvariť na víkend? Odpoveď hľadajte v rebríčku najlepších polievok roku 2024
- Jozefína Zaukolcová: Ktorý dezert zo šou Pečie celé Slovensko porotkyni najviac ulahodil?
- TOP rebríčky: Najlepšie decembrové recepty, to sú Vianoce v skratke. Ktoré dva koláčiky sa vám páčili najviac?
- Sladký upgrade: 11 nových dezertov z vianočného pečiva, ktoré už doma nikoho „netankuje“
Kedysi som hladala na e-shopu Lidlu - chcela som svetlú, no strávila som tam asi 2 hodiny,prešla okolo 400 druhov a nič nevybrala.To musíš vidiet na vlastné oči, chytnút do ruky, a hlavne , čo v nej chceš varit.Možností výberu je vela. Kameninové nepoznám, ale pre mna by asi neboly . (tažké ?)
aj mensi wok, som spokojna, ale aj tak asi najviac pouzivam nerezove.
Tie kameninove maju obcas aj v Lidli, ja mam z Orionu aj take na lievance.
Ked pojdem na SK, rada by som si kupila tu panvicu na lievance.
www.senzarecepty.cz/stranky/poridte-si-panev-s-granitovym-p...
Vidim, ze na tie spominane panvice pouzivaju PFLUON ako neprilnavy povrch. Tak si musim pozistovat, ze co to presne je ;-).
Mam doma aj panvice s keramickym povrchom. Ale najcastejsie pouzivam nerez. Alebo aj starodavne smaltovane panvice este mam.
Podla toho clanku by to mala byt pomleta zula. Ak zistis nieco viac, budem rada, ak sa podelis s vysledkami vyskumu :-). Ja tiez najviac nerez, aj smaltovane su dobre. Keramicke su ale rozne, tam nie som si ista.
en.pfluon.com/special-coatings/...
Pri mnohych panviciach s neprilnavym povrchom, nemyslim tym len panvice Orion, uvadzaju, ze je to PFOA free. Ale to je vlastne len na zaslepenie kupujucich, lebo PFOA je vlastne uz roky zakazane. Takze to je len logicke, ze PFOA uz v tom nesmie byt.
Ale PFAS nie je len PFOA...
Dakujem za info, diva svina sa v tom uz nevyzna :-). Ja tu panvicu pouzivam vlastne iba na vyprazany syr, na nerez sa mi lepi, ale rezne nie, zaujimave. A tu na volske oci par krat za rok, tak snad z toho neumrieme. Ked ides niekam na obed, netusis, v com varia.