O Varecha.sk

Kuchárska kniha

lorak40 - bez fotkylorak40, 30. októbra 2019

Ako odstrániť kategóriu z KK? Ďakujem za radu.

@zareaguj


Diskusia k téme

redakcia
Vo svojej kuchárskej knihe kliknite na Nastavenia KK:
 varecha.pravda.sk/kucharska-kniha/nastavenia/...


V zozname Moje kategórie vymažte text v okienku s názvom kategórie, ktorú chcete odstrániť. Pokiaľ v kategórii máte uložené recepty, tie potom nájdete v priečinku Všetky v KK. Pokiaľ recepty v kategórii, ktorú chcete vymazať, už nechcete mať ďalej uložené, treba ich pred vymazaním kategórie najprv tiež vymazať alebo presunúť.
elixir
Milá @redakcia , som milo prekvapená, že na Vareche pribudlo zopár funkcionalít, ktoré sme si Varecháči priali, a ktoré navigáciu na stránke zjednodušili. Vďaka za ne.

Včera som pracovala s KK a zdá sa, že odstraňovanie kategórií teraz funguje inak, ako by malo... Vyprázdnila som kategóriu a keď som ju chcela zmazať, teda som odstránila text z jej políčka a uložila zmeny, to políčko ostalo zobrazené aj naďalej. Aj po odhlásení a opätovnom prihlásení, zostalo aj naďalej prázdne políčko zobrazené... má to tak byť? Pri mazaní by som očakávala, že už po uložení zmien by ho nemalo byť vidno...

Do budúcnosti prajem veľa ďalších dobrých nápadov. ?
1x haji
haji
@elixir (7.1.2021 15:09)
Mám to v KK také tak. Už dlouho. Nepomohlo nic. Komunikovala jsem o tom a nedostala odpověď. Prázdná okénka jsou jako had napříč obrazovkou. Dá se na to zvyknout. Jediná cesta za těchto okolností je nový nick a tím i nová KK.
redakcia
@elixir (7.1.2021 15:09)

Dobrý deň, ostávajúce prázdne políčko sa v súčasnom stave nedá odstrániť. Možno zatiaľ len taká laická rada - ak si pomenujete prázdne políčko písmeno Z, vtedy sa políčko pri abecednom zoradení kategórii presunie na koniec zoznamu kategórii, možno vám tak bude menej prekážať. A ďakujeme za želanie :)
haji
@redakcia (8.1.2021 10:28)
Díky za dobrou radu. Už nemám vlajícího hada volných kategorií a na konci používaných 8. S užitím písmena Z teď KK začíná pojmenovanými kategoriemi a dokonce ty označené Z jsou vertikálně uspořádané a neplavou. Hurá!
elixir
@redakcia (8.1.2021 10:28)

Ďakujem za odpoveď. Možno, keď to bude opäť fungovať tak, ako by malo, dáte nám sem vedieť? :)

Pekný týždeň prajem.
1x haji