Rôzne

Kto mi môže poradiť?

bejda7 - fotkabejda7, 3. februára 2011

Nabudúci týždeň v sobotu mám jednu akciu "A"...:))Mohol by mi niekto poradiť niečo dobré,slané,málo okukané:)...a aby s tým nebolo veľa roboty:))ešte okrem toho musím zvládnuť nejaký koláč...a mám nato voľný len večer v piatok,aby to bolo čerstvé...budem povďačná za každý dobrý nápad!

@zareaguj


Diskusia k téme

marianna76
slané - super, aj rýchle,aj nám chutí: 350g polohrubej, 1 pr. do pečiva, 1 malá lyžučka soli, 1 tuk /hera,palmarín/, 1 črievko syr -stačí aj z tesca - nemusí byť drahý, 2 celé vajcia
všetko sa zhnetie dohromady, vyvaľká sa asi na centimeter, môže sa vykrajovať rôzne malé tvary, potrieť vajcom, posypať niečím, makom sézamom, drť,lan.semienkom, gril. korením... a piecť, ale môže sa aj vyvaľkaný plát potrieť rozšľahaným vajíčkom, posypať podľa chute a potom nakrájať na pásiky, paličky, alebo štvorčeky. Piecť 175-180 stupňov. asi 10 nim. treba pozrieť.
evusik
toto je moje najoblúbenejšie slané pečivo, dá sa vyvaľkať na tenko aj na hrubo, vykrajovať rôzne tvary a dávať rôzne posýpky takže to vyzerá akoby som mala napečené viac druhov a hlavne dá sa robiť do zásoby, do mrazničky... po vytiahnutí sa dá o 5-10 minút konzumovať a je ako čerstvé... prajem peknú oslavu :-)

 varecha.pravda.sk/recepty/syrove-pecivo-fotorecept/9916-p...
bejda7
Ďakujem všetkým že ste mi venovali trošku z vášho času,recepty na slanky mám aj ja ale ďakujem,možno vyskúšam niekedy aj tie vaše recepty...:) @michsamant ,tie lienky sú krásne a nezvlhne ten chlebík keď sa urobia deň dopredu??@alexidi , aj ten ježko môže byť fajn...:))
mariaklara
Mohla by si skúsiť Mini hamburgery, keď si ich večer naplníš, nič sa im nestane.