Rôzne

Krátke predvianočné pozastavenie

helica - fotkahelica, 23. novembra 2013

Celkom náhodne som natrafila na toto veľmi skromné vianočné
želanie. To, čom som tu v poslednom čase všetko počítala, verte,
lebo neverte, je mi z toho smutno.
Posielam všetkým Varecháčom i Varecháčkám, ako malú inšpiráciu
na odpútanie sa od všetkého negatívneho, teraz, týždeň pred 1.
adventom.

@zareaguj


Diskusia k téme

helica
ahoj @radost. Som prekvapená, že to odišlo, lebo som nepotvrdila zverejniť. Nemôžem totiž vložiť obrázok z textom pod môj text. Neviem, kde je chyba, nemám momentálne nikoho, kto by mi s tým pomohol. Ach tá technika... Ak sa mi to podarí, ihneď priložím spomínané želanie. A ospravedlňujem sa, ale fakt som to neodoslala, len som to mala dlhšie v PC, tak sa to vyriešilo asi samo?!
hubata
Nuž keď zlyhá technika, nastúpi Hubatá: posielam moje želanie všetkým ľuďom na celej zemeguli:

NECH MÁ KAŽDÝ ČLOVEK, KAŽDÝ DEŇ DOSTATOK PITNEJ VODY, POTRAVY A NECH JE NA SVETE MIER!
kuchticka
@hubata nie si sama, pridavam sa vsetkymi desiatymi za mier a blaho pre vsetkych ludi a inych zivocichov na nasej planete.

Nech ma kazdy kazdeho rad,
nech nikto nikomu nezvidi,
nech sa nikto nevyvysuje nad druhych,
nech ma pochopenie pre vsetko tvorstvo.

Potom bude na svete mier(????) Aspon bych si to zelala. Lenze to by museli na zemi vladnit anjeli a nie ludia, ktori si zavidia, chcu presadzovat svoju pravdu, chcu byt lepsi ako ti ostatni atd.
Staci citat debatu o @puste , jej rceptoch atd.
pusta
@kuchticka , veľmi pekne si to napísala :-) nemám nikomu čo závidieť, každý z nás vie najlepšie sám, kde ho vlastná topánka tlačí najviac...
pripájam sa k tebe i k predchádzajúcim autorom, želám každému krásny pohodový predvianočný čas :-)
jaroslava31
K pekným želaniam Hubatej pripájam ešte želanie, aby mal každý dobrého človeka pri sebe, keď ho najviac potrebuje a úprimný úsmev na každý deň.
vegetariankapp
Vdaka krásne žienky aj ja sa pripájam k predošlým krásným prianiam a aby sme boli zdraví a prekrásne mieruplné a požehnané vianoce želám. :D
helica
Ešte raz sa ospravedlňujem za technický problém, už som to poslala do redakcie Varechy. Hlásim sa až teraz, lebo sme neboli doma a PC som zapla až teraz. Ďakujem za pochopenie vaša Helica
helica
Už je to v poriadku. Ďakujem @hubatej , že ma zachránila a chytila sa iniciatívy, vďake Tebe sa diskusia celkom pekne rozhýbala.
evanaaa
Aj ja si prajem, aby človek človeku vlkom nebol,a le barlou a ktorú sa dá oprieť, a ten mier, čo si aj @hubata tak želá, si želáme tiež, ale ak si spomeniem na slová jednej pesničky -....prý v roce šedesátem šesté, už bude všude jistě mír.....tak vidím že nie je ani po toľkých rokoch.
evanaaa
Mimochodom, bola to pesnička zo 60-tych rokov - Normálne.......
evanaaa
A tie preklepy, chýbajúce písmenká, to je už asi Parkinson, opravte si.
janaja
Helica, veľmi ma dojalo Tvoje vianočné prianie byť aspoň na chvíľu v nebi......keby sa to dalo. Je to pre mňa veľmi aktuálne, som dojatá. Inak všetkým varecháčom a varecháčkam prajem zdravie a pohodu, a ten mier na celom svete pre všetkých.