To záleží aj od veľkosti a hrúbky panenky - takú strednú až väčšiu najskôr sprudka orestujem zo všetkých strán na panvici aby sa mäso zatiahlo a potom zabalenú v alobale pečiem v rúre na 130°C 15 -20 minút. Vyberiem z rúry a nechám ešte 10 minút nerozbalenú odležať.
Zlozita odpoved, v ramci globalizacie nikdo nevie odkial to bravcove prislo.
Mam odzitych vela rokov v tropickej afrike tak som dost paranoidny na bravcove a ryby v polopriprave
( medium , rare),
Svalovec a parazity su svinstvo.
varecha.pravda.sk/recepty/bravcova-panenka-plnena-medvedi...
varecha.pravda.sk/recepty/bravcova-panenka-s-omackou-z-po...
ale ja kupujem taku velku hrubu, cela mava viac ako 1 kg, ak kupis malu, treba ubrat tak 3-4 min.
Mam odzitych vela rokov v tropickej afrike tak som dost paranoidny na bravcove a ryby v polopriprave
( medium , rare),
Svalovec a parazity su svinstvo.