Rôzne

Je to nechutné!

trencanka - bez fotkytrencanka, 19. septembra 2014

Otvorim si recept v mojej kuchárskej knihe a hneď vedľa krásneho koláčika sa mi stále otvára reklama s velmi znečistenou WC misou. Až mi zle prišlo! Totálne nechutné. Chápem, reklamy musia tu byť ale možno by stálo za to trošku zvážiť čo áno a čo nie. Alebo peniaze nadovšetko??? Kde to len žijeme....
Pekný víkend Varecháči.

@zareaguj


Diskusia k téme

tiginko
a mne sa konečne dnes prestal ukazovať ten hnusný záchod :-)
evanaaa
Na túto tému už bola nedávno diskusia......no, najlepší nápad to nie je, dívať sa na to medzi receptami, ale reklama je reklama, asi ju nik nečakal.
slavnicanka
No teda,ten hajzel je naozaj asi putovný,lebo dnes docestoval aj ku mne.:((((((
tomas
Dakujeme za pripomienku. Budeme ju tlmocit reklamnemu oddeleniu, ktore ma na starosti reklamy na nasich weboch.
kakao
Kto má Mozillu, nainštaluje si AdBlock, ktorý účinkuje nielen na veľmi znečistené WC misy (pozor, iba v obrázkovej podobe).
frezia
Ano, je to nechutne, dnes prve, co som videla na Vareche, bol recept na tvarohovu natierku a vedla toho spinavy zachod, reklama na Domestos.
Najviac sa to objavuje pri klinuti receptov na facebooku.
tinca
aj ku mne už doputoval dokonca aj pri rozklikaní receptov:(
redakcia
Daná reklamná kampaň už na Varecha.sk skončila. Jej cieľ je naozaj ušlachtilý. Ide súťaž pre školy a spoločnosť Unilever Slovensko poskytne prostriedky na rekoštrukciu WC na víťazných školách. Kedže je v našom školstve dlhodobý nedostatok financií, bývajú školské toalety často v dosť zúfalom stave.

Viac o projekte sa dozviete na stránke:  www.domestospreskoly.sk
gubics
Vážená redakcia, tu neide ani o úmysel, kvôli ktorému je tá reklama uverejnená, ale o miesto kde sa to uverejňuje. Čo keby to pridali napr. k správe čo zas vyviedli naši vrcholový politici proti nám, obyčajným občanom, ktorí sme ich zvolili na miesta, kde práva sú, a kde práve vymýšľajú nariadenia proti nám! Nebol by to vhodnejší priestor (len tak mimochodom)!
1x kimlo
redakcia
@gubics , chapeme, ale napriklad ked ide reklama na Domestos v TV (co je snad kazdy den/vecer), odkladate vtedy pukance a nejete, pripadne vypinate vtedy telku?
marcel83
Prirovnanie k reklame Domestos v televízii je úplne trefné. Ak budú v televízii dávať snímky ľudských exkrementov počas reklamy, dáme ich aj my. Veď aj v telke to dávajú... Logické.

Ak iní skáču z okien, skočíme aj my. Veď to robia aj ostatní. Naozaj sme už "ovčania"?
jujoska
ja si tiez myslim ze je absolutne nevhodna na taketo stranky aj napriek tomu, ze ma uslachtile ciele. Je nechutne ak vyblikuje pocas toho, ako si clovek predstavuje, co sa za receptom skryva hned vedla taky nechutne spinavy zachod. Ked niekde v telke vyskakuju kreslene bacile, ktore sa boja domestosu, to je hadam ine. Nevidela som tam nikdy taky odporny zachod. To ako keby si z nas robili srandu a naschval to sem umiestnili
eraserhead
mne to prišlo ako čaro nechceného ......... a v mnohých prípadoch ako trefná inštalácia



zaujímavé je tiež to že redkcia sa dala nejakou reakciou dotlačiť k nechcenému a v inom "chutnom" prípade to ponechala svojmu vlastnému osudu
 goo.gl/cTtQN5...