Varenie

Jahňacie genitálie a jazyk

lubka123 - bez fotkylubka123, 25. januára 2014

ahojte, ako sa dajú tieto veci pripraviť? na jazyk som pár receptov
našla ale genitálie"vajcia" dajú sa vôbec jesť? môžem jazyk pomlieť
spolu s ostatným mäsom alebo je ho lepšie spraviť osobitne varený?

@zareaguj


Diskusia k téme

smejkad
bycie su manm, ale jahnacie-to som este nepocula :-)
silvi
lubka123 laskavo si z nas varechacov nerob srandu lebo ja si ta najdem
janealli
Pamätám si, že v časoch hlbokého socializmu jedávali moji kolegovia (muži) v jednom motoreste v podhorí Tatier býčie žľazy, tieto boli v ponuke dňa ako delikatesa, neviem ale, akým spôsobom bolo to jedlo pripravované.
silvia68
u nás majú psy hody keď zabíjame, ja to nejem a môj to tiež rázne odmietol, ale psy sa nesťažovali, pre istotu som to vždy aspoň obarila vriacou vodou.
paeva
žľazy či z býka, barana alebo kohúta sú jedlé. u nás, ked veterinár tieto žľazy vyrezával prasiatkam, vždy mal vrecúško a šup s nimi do vrecka. takže dobrú chuť