Rôzne

Hudobny kalendar na 26. november

vybusna - bez fotkyvybusna, 26. novembra 2010

V tento den v roku 2003 letel posledny krat, kral oblohy...lietadlo Concorde.
 www.google.com/images?q=concorde&oe=utf-8&rls=...







@zareaguj


Diskusia k téme

torticka
A ešte je jedno výročie. Dnes je tomu 22- ročné výročie nášho sobáša. To uteká. Ani sme sa nenazdali a ako rýchlo to ubehlo.
babav
@vybusna ,dakujem za "Dust in the Wind", jedna z mojich najoblubenejsich!!!! Zaujimava zhoda okolnosi, ,boli sme na dovolenke na Barbados a ked sme zosadlli na letisku zazili sme slavnostnu ceremoniu odletu posledneho concordu z tohto krasneho ostrova.Letel v nom ,na pocest, prime minister UK Tony Blair ;-)
Pipi ,mame s vnuckou precitanu nespocetny krat,ale nevedela som ,ze sme rovesnicky;-)
vybusna
@babav ja ti to zavidim, ja som concorde nevidela nazivo v akcii. ja som ho uz len videla v muzeu SINSHEIM
sovka62
Ženušky, aj ja mám dnes výročie. Presne rok na Vareche. Ani by som na to sama neprišla, včera mi to pripomenula Garanco. Ten rok s vami preletel ako voda a veľmi sa teším, že som ho strávila vo vašej milej spoločnosti. Ďakujem za všetky milé slová, ktoré ste mi napísali, za všetky dobré recepty, ktoré ste mne i ostatným poskytli a za to, že ste všetci (aby si páni nemysleli, že ich sa to netýka) takí milí, ochotní, nekonfliktní. Mám vás rada, priatelia.
janger
@sovka , srdecne blahozelam k vyrociu, prajem este moc rokov spolu s nami!!! @torticka , blahozelam k 22.vyrociu sobasa!!!
akned
Tortička blahoželám a prajem veľa krásnych rôčkov.Sovka gratulujem.Teším sa tejto super varecháckej rodinke.