Rôzne

Grilovaný oštiepok

domci4 - fotkadomci4, 28. septembra 2012

Bola som na vinobraní a dala som si tam grilovany oštiepok a
podávali to s brusnicovou omáčkou a chlebom. Dnes by som si
chcela také ugrilovať na grile? :) Neroztečie mi? Nemáte niekto
recept alebo neporadíte mi? Aký oštiepok by som mala kúpiť?
ďakujem :)

@zareaguj


Diskusia k téme

petra5
No podľa mňa t bude najlacnejší oštiepok aký nájdeš :)neverím,že by investovali do takých drahých vecí :D...ja som to už tiež jedla a videla som aj ako mi to grilovali....to dali na rošt na cca z jednej strany 3 minúty z druhej tak isto...šľahli na to omáčku a dali chlieb pod to HOTOVO:)
mijaita
Vcera pekli na drevenem uhli ostepek na jarmarku ve Starej Lubovni. Takove platecky, bylo to vyborne a vubec se nerozteka !
pachola
dávno doma grilujeme domáci syr,je výborný a robíme aj tak,že dáme pásik syra do pol papriky,lepšie ako kus mäsa
snahulak
Nno, ja som sa s tým stretol v Poľsku. Chutilo to výborne a príprava bola jednoduchá. Na rozpálenú teflónovú panvicu dali na kolieska nakrájaný (cca 0.5 - 1 cm hrubé) údený oštiepok a opekali z obidvoch strán.
Nebolo treba ničím podlievať, oštiepok sám pustil tuk. Opekanie trvalo tiež asi tak 2-3 min. - netreba dlhšie, lebo sa koliesko roztečie!
Lyžička brusnicového lekváru tomu dala skvelú chuť!
Som rád, že si mi túto dobrotu pripomenula - poteším rodinu!
N
domci4
ďakujem Vám za komentáre :) Skúšala som to robiť, ale na grile (rošte)...no rošt som mala silno rozpálení, tak ako som to tam dala, tak som to musela aj otočiť a trošku to tieklo, ale držalo to a išlo to krásne rozotrieť na chlieb a dala som brusnicovú a super :)