Rôzne

Grilované papriky plnené syrom halloumi

risko74 - fotkarisko74, 20. mája 2013

ahojte varechári!!jedli ste už syr halloumi a ešte ugrilovaný v paprike?ja som ho jedol na jednej glilovačke cez weekend!!snažím sa ziskať recept!!ale bol fantastický!!

@zareaguj


Diskusia k téme

julica
Nejedla, ale mam v plane grilovat papriky plnene syrom v sobotu, bola by som vdacna za recept. Zatial len zakladna otazka - ake to boli papriky?
risko74
mali byt cervene,teda nejaka kapia alebo co,ale boli len velke zelene!!nic sa neboj julica hadam za 3 dni dodam ten recept!!sorry ale zapijali sme to bielim rumom a bolo to fantasticke!!cmuk julica
anina6
tak sem s tým receptom, nech si pochutíme aj my.
manya
recept na syr nájdeš na Vareche, už som ho robila, je vynikajúci.
pachola
grilované papriky plnené syrom,/napr,havran/ robíme niekoľko rokov, je to chutné a zdravšie, ako mäso
tatranka
@risko74 Prepáč,že moja odpoveď,ktorá sem nepatrí je tu vsunutá.Chcem sa ti poďakovať za komentárik k diskusii,skoro z pred roka.Teší ma,že máš o mne takú peknú a milú mienku a že ťa moje recepty upútali.Ďakujem.
pachola
julica, robím to jednoducho takto , vyčistené na polovicu rozkrojené papriky posypem trochou vegety, dám plátok syra, je jedno aký, či domáci , či kúpny , na rošte dám alobal,/my tak všetko grilujeme/a pečie sa pekne ,kým sa syr nerozlieva a paprika trochu po okrajoch ozlatovie
ajuschka
ja z papriky vyrezem len jadrovnik, znutra vytriem cesnakom rozpucenym s olejom, a plnim zmesou syra - vacsinou domaceho, jarnej cibulky, trochy paradajky nadrobno a byliniek a korenin. takto sa da robit aj v rure aj na grille. ked v rure, tak papriky postavim do formimciek na muffin, plnka aspon nevytecie. pre mna su hotove ked su papriky zvonku cierne. vtedy maju dokonalu chut!