Varenie

Goody-foody steak

tinca - fotkatinca, 31. januára 2011

Dnes som v rámci vychádzky vyrazila na prieskum do vegetiek hľadať tento výrobok. Inšpirovala ma @zirafninka1 svojim krásnym receptom. A presne ako som našla na nete mali ho v predajni zvanej "Veverička". Kúpila som si chicken, mali aj chicken rezance aj beef steak. Rezance si môžem urobiť aj z plátkov a ešte že mávajú aj tyčinky, ale tie teraz nemali. Poviem vám je to riadna pálka 5OO g balenie stojí 5,7O eur je tam zo 12 plátkov, keď si vezmeme 1 kg vyjde 11,40 eur. Takže za to je aj pekná kačka /síce nezdravá/ alebo cez 2 kg kuracích prs. Teraz som ako v zahraničí, že tam všetci prepočítavame. Ale veru tá zdravá výživa, ktorú by mali konzumovať starší /prevažne dôchodcovia/ z cca 300 eurového dôchodku nie je to žiadane výhra. Tak ja som sama bude to na 2-3x, ale kde je viacčlenná domácnosť drahý špás. Na budúce ak mi to bude chutiť vyskúšam beef style. Bola som prekvapená, že je to v mrazenom stave.Takže parák mám a môžem sa začať zdravo stravovať, prezradím vám od 1.3. som sa rozhodla pre predčasný dôchodok. Takže bude na vyváranie viac času a verte mi už sa teším. Najmä na ten oddych.

@zareaguj


Diskusia k téme

2010
Aj u nas su podobne vyrobky a tak isto su skor v kategorii " luxusnych", daju sa kupit podobne -ine v azijskych obchodoch ovela lacnejsie ale treba skusat.(Viem, lebo moj starsi syn teraz byva so mou a je vegetarian.)
julica
@tinca , to je fakt drahe, asi preto, ze to je novinka. Skus, ako som uz pisala zirafninke, sojove platky znavćky Manya, je o hodne lepšie
julica
Kupila som ich v Kauflande, je to normalne sojove maso, len lepsie
zirafninka1
5,70?? Ceny zacinaju niekde pri 4€. Ja som dnes prvykrat skusila ten akoze kurac steak. Mne chuti ako rybaci :). Je fajn, ale o 100% u mna vyhrava beef styl. Velky rozdiel.
tinca
@zirafninka1 no vidíš ako na potvoru som kúpila práve kurací,nevadí niekedy kúpim beef aspoň budem vedieť porovnať,díky ti.