Včera som robila dusenú červenú kapustu s jablkami, vínom a ríbezľovým džemom. Recept som sem pridala už v januári 2010, ale vtedy bez obrázkov, ešte som ich nevedela vkladať. Tak som včera fotografovala a recept doplnila o obrázky, aby bolo jasné, aké je to jednoduché.
Recept som už dávno dala aj mojim dcéram, ale najmladšia až včera videla prípravu naživo . Hneď dnes ju robila ku kačici a knedliam pre svokrovcov, ktorí k nim prišli na jarmok.
Je obdobie hodov, jarmokov a teda husaciny, kačaciny.......
Ak sa vám chce skúšať, tu je link.
varecha.pravda.sk/recepty/dusena-cervena-kapusta-s-jablkami/4137-recept.html
V pôvodnej diskusii sa ktosi pýtal, či sa dá použiť džem z čiernych ríbezlí z Lidla. Vtedy som nevedela odpovedať, ale dnes dcére použila práve taký (lebo si od nás zabudla vziať z červených) a volala mi,že kapusta bola vynikajúca.