Rôzne

Dotaz

aroooo - fotkaaroooo, 8. júla 2011

Chcela by som sa informovať, či mám nejakú chybu ja,alebo
som si niečo nevšimla, ale 6. a 7.júla som nedostala denný výpis
receptov,viem, že sa dá pozrieť aj ináč,čo nového v receptoch,
diskusiách a zážitkoch, ale tak je to prehľadnejšie.

@zareaguj


Diskusia k téme

kucharronald
Práve mi aj moja mama povedala, že už dlhšie jej nechodil denný súhrn. Ja recepty pozerám vždy nové, zatiaľ cez prázdniny denný súhrn nepotrebujem, tak som to nezaregistroval.
aroooo
@kucharronald , ďakujem za odpoveď, aj ja teraz klikám hore na lištu /či ako sa volá tá zelená plocha hore s nadpisom Varecha.sk/, takže chyba nie je zrejme u mňa.
tati2008
Ani ja som nedostala,len aby nas nespoplatnili a bude po VARECHE.
kucharronald
@tati2008 myslím, že to tu už bolo písané....keby spoplatnili varechu, nemalo by to význam, lebo 90% ľudí by odišlo, neboli by nové recepty, diskusie, zážitky, komentáre....proste varecha by vymrela :)
tomas
Ziadne spoplatnenie sa neplanuje a ani som nepocul, ze by dakto mal taky napad:)
enge149
aj ja som nedostala zo dňa 7. a 8.júla,už som písala do redakcie
angelheart
ja som už písala na webmaster na vareche - mne nechodí notifikácia o nových receptoch od obľúbených :(((
evanaaa
Ani mne v tých dňoch nič neprišlo, ale ja to tak (tragicky?) neberiem, lebo viem, že k receptom sa dodtanem aj inou cestou. Ak nie ste 3 dni na Vareche, vraciate sa ku všetkým receptom dozadu? Ono sa to asi nedá stihnúť a dobehnúť naraz. Sem tam aj niečo ujde, mne to vadí, keď deň vynechám, lebo som už zvyknutá, ale každý možno nemá čas sa venovať každý deň receptom.
dada90701
Dobrý deň, ako ste si nastavili aby Vám chodilla notifikácia o nových receptoch? Poradíte? Ďakujem
aroooo
@dada90701 , daj si moja varecha, tam v pravo hore nad chladničkou máš nastavenia a tam si vyber a zaškrtaj čo potrebuješ.
dada90701
To som urobila už predtým a nič sa nedeje, preto som sem napísala. Tak neviem a ako často majú chodiť tie notifikácie? Pretože toto som spravila v nedeľu.
aroooo
@dada90701 , mala som spolubývajúcu a spolužiaku na strednej v Nitre s prezývkou Dada, bola z Levíc- to mi len tak pripomenulo staré dobré časy. K tvojmu problému ďalej neviem, skús napísať na Varechu, ja som si to inštalovala dávno pri prihlásení a odvtedy mi až na pár výnimiek, ktoré potvrdzujú pravidlo chodia denne. No ale ak pôjdeš na recepty, tam to môžeš tiež sledovať, prípadne na ľavej strane podľa vybraných kategórií.Žiaľ, ináč poradiť neviem
dada90701
Díky moc, nie som z Levíc a nikdy som tam nebola.Takže ak sa to neupraví skúsim napísať na Varechu. Ešte raz dík za pomoc.