Rôzne

Dobrá úroda

stefanm - fotkastefanm, 4. augusta 2013

Domáci chlebík XI-15-2012 – po mojom, s batátom (fotorecept)

 varecha.pravda.sk/recepty/domaci-chlebik-xi-15-2012-po-mo...


Takto pomenoval svoju prácu priateľ ,@sracz 11. januára 2013 . Podľa mňa , patrí k jedným z naj chlebov , ktoré sú na tejto stránke pridané (a je ich neúrekom!) a ktoré si momentálne prezerám , lebo úroda pšenice na Slovensku je toho roku nadpriemerná a vraj na druhý rok bude lacnejšia múka , tak sa pripravujem , že si chlebík budem piecť doma sám .
Jeho prevedenie a spracovanie ma uchvátilo natoľko , že som sa rozhodol venovať mu môj obľúbený hudobnýgastrovideoklip a pridávam ho do pozornosti aj vám priatelia .
Tešme sa z pšenice ,( smúťme za zemiakmi ) ale majme stále na pamäti , že to Pán Boh tak chce a preto , ľudia , nehrešme a verme , že aj chmeľu bude stále dosť !!!

@zareaguj


Diskusia k téme

radost
@stefanm
si zábavný človek...zhudobníš čokoľvek..šíriš dobrú náladu..vypočula som si túto tvoju o chlebíku parádu..vdaka..nech ťa radostný večer čaká...:-)
kuchticka
@Stefan , potesilsi hudbou i tymi chlebikmi. Chcela som ti tam pridat moje foto s vybornym chlebom - mnou upecenym, manzelom nakrajanym na uhladne krajice. Fotky i chlieb vydarane, ale nepodarilo sa mi to pridat na Varechu. Na tuto cinnost bych ta potrebovala u nas. Davat nesmierne mnozstvo krasnych fotografii na ....