Rôzne

Dnes je rok, čo som na Vareche

mariaklara - fotkamariaklara, 31. októbra 2011

Dnes by som mala oslavovať, je to rok, ako som sa zaregistrovala na Vareche. Vareche sa chcem poďakovať za to, že som tu našla kopec priateľov, ktorí majú takú istú záľubu ako ja, radi varia, kuchtia alebo pečú. Ak som potrebovala poradiť, tak som vždy dostala veľa, veľa odpovedí a rád od Vás, priateľov " Varecháčov ". Strávila som tu mnoho chvíľ, niekedy aj hodín, pri písaní a vkladaní mojich receptov. Nesmiem zabudnúť na to, že som tu našla mnoho dobrých receptov, ktoré som odskúšala a zaradila do svojej kuchárskej knihy. Keby sa raz stalo, že by Varecha zanikla, bolo by mi to veľmi ľúto. Preto nech je tu pre nás " Varecha " ešte dlho, dlho......

@zareaguj


Diskusia k téme

maartina
tak tak :) ...takže nech nám to stále dobre varí Varecháči milí ...
fiby
Blahoželám k 1 ročným narodeninám. Ja som tu síce pár dní aj s registrovaním, ale našla som recept, ktorý som zháňala 36 rokov a to je už naozaj doba. A mnoho iných rád. Tak veľa zdravia aj mne sa varecha páči, takže nech žije kým ju potrebujeme.
babidka
Ja som mala pred par dnami 2-rocne vyrocie a tiez som si zaspominala :-) Okrem receptov , dobrych rad , zabavy a mnozstvu novych priatelov som sa naucila aj viac - pracovat s pocitacom tak , ako by ma nikdy ani nenapadlo ! Ved naco by mi uz bolo vediet ako fotit jedlo , zvacsovat a zmensovat fotky , vkladat fotky do receptov ...a ine veci , ktore doslova nadchynaju moje kamaratky ktore sa PC boja a zmozu sa este tak na napisanie mailov . Na Varechu nedam dopustit a som jej velkym fanusikom :-D
kuchticka
Tak nech nam, zije nasa Varecha a miesa, miesa este dlhe roky! K tomu jej dopomahaj sam varechacsky kolektiv a najma nasa REDAKCIA. :-))))
evanaaa
Gratulujem aj ja, len neviem, nepamätám si, kedy som sa ja zaregistrovala, pozrela som na svoj profil tu a zisťujem, že tam ten dôležitý údaj nie je, škoda, myslela som, že to nájdem práve tam, veď je to dôležitý údaj.
tinca
@evanaaa daj si môj profil potom ako uvidia tvoj profil iní a tam nájdeš aj dátum registrácie
sovka62
Aj pre toto Varechu milujem. @evanaaa má problém, ako zistiť odkedy je na Vareche (ja tiež) a okamžite je tu rada, ktorá jej pomôže. To je jednoducho skvelé!
evanaaa
Všimla som si, že ak pozriem na profil druhého, tam to je, tak sa prosím podív ajte na môj a povedzte, aký je tam dátum. Ďakujem.
evanaaa
Jéj, Tinca, ani som si nevšimla, až teraz, čo si poradila, aj pre Sovku - čiže to v mojom profile uvidia len iní, ako som si domyslela.
evanaaa
Sovka, ty si - 27.11.2009, budeš oslavovať dva roky.
palokuchki
Ja som na Vareche uz viacej ako rok a tiez som velmi rada ze som ju objavila. Su tu vynikajuci ludia a vela novych veci sa tu da dozvediet. Dufam, ze to takto pojde dalej a Varecha nikdy nezanikne.