Rôzne

Darujem zaváracie poháre

afataga - fotkaafataga, 3. mája 2021

Blíži sa zaváracia sezóna a mne sa nejako nakopili poháre rôznych veľkostí a to dosť veľa. Ja ich všetky nebudem potrebovať, tak podarujem.
Všetky sú skrutkovacie aj s uzáverom. Najlepšie Žilina a okolie, treba odviezť.

@zareaguj


Diskusia k téme

alena45
Aj Ty ? Určite sa na mňa nechytáš, ale keď ja mám problém vyhodiť pohár s viečkom. A navyše som si začala kupovať tie jogurty v skle. Nosili mi aj kolegyne, lebo široko-ďaleko som bola jediná, kto zavára. Už zbieram len viečka, ale to len všetkým tvrdím, lebo keď už raz ten pohár umyjem, tak si ho aj nechám. Držím palce !
radost
práve dnes sme sa s mužom bavili na tému-plytvanie-a následné ničenie matky Zeme...
a medzi iným-aj o pohároch-fľašiach..a pod..
načim vracať-ako mnohé v minulom režime-
lenže
to dravý kapitalizmus
tu niet priestoru pre pokoru a skromnosť a zdravý rozum
boh ochraňuj deti...

haji
@afataga
Vzhledem k tomu, že sklenice i víčka jsou drahé jako čert, mohla bys uspět. Byly doby, ještě nedávno, kdy jsem naháněla šroubovací sklenice na zavařování a ony teď nahánějí mě....
Držím pěstě!
evanaaa
My sme prestali so zaváraním asi pred troma rokmi, či aj viac, ale pohárov sa nie a nie zbaviť, tak ich muž potroche nosil do sklového kontajnera. Ale začali sme kupovať čalamádu (muž pikantnú), tak zasa pribúdajú.....
1x sracz
kvakac
Ja by som mal radu. Da sa s pohárov postaviť skleník. Videl som to ráz na strednom slovensku. Ten pán mi povedal, že tiež nevedel čo s pohármi. Také krásne papriky mal v ňom až som mu závidel. Miesto tehál dával 7 dcl poháre.
sracz
@kvakac (10.5.2021 16:19)

Ciao @Kvakac pridávam sa k Tvojemu nápadu. Aj ja som, už pred asi 20 rokmi, videl skleník so 4 litrových pohárov, na ľavej strane cesty v Prešove, pred odbočkou na Malý Šariš!