Varenie

Ďalšie kulinárske recepty a obrázky

marta23 - fotkamarta23, 8. apríla 2012

Pripájam adresy na ďalšie zaujímavé recepty Veľkonočných jedál, zdobenia a podobne. Nie sú určené len na Veľkú noc. Kto má záujem, pozrite si ich tu:

 www.uloz.to/xWm28Ld/velkonocny-receptar-pdf...


 www.uloz.to/xQywDXE/nepecene-kolaciky-doc...


 www.uloz.to/xaLJve4/nieco-na-ranajky-doc...

@zareaguj


Diskusia k téme

evanaaa
@marta23 , je to to isté, čo minule, neotvorí sa to, treba registráciu a to stiahnutie, ja mám dlhšie vedenie, tomu nerozuimiem kde stiahnuť, do čoho a ako? Ja ako samouk tieto veci neovládam, škoda, nemá ma kto učiť. Aj príručku som si kúpila ale aj tá mi je na nič.
havino
@evanaaa , otvoris ten link od @marta23 , otvorí sa ti to, je tam žltým napísané stiahnuť,klikni na to slovo stiahnuť, otvorí sa ti dalej, je tam opäť dalšie žlté slovo stiahnuť,ale nad ním je take malé okienko, kde napíšeš kod zo zelených písmenok, ktoré su nad ním napísané, presne také isté musia byť, ako su predtlačené, opišeš ich do okienka, opäť dáš, klikneš na slovo stiahnuť a otvoria sa ti recepty, skús si to
kata50
@evanaaa , skús kliknúť na STIAHNUŤ a potom ti ponúkne obdĺžnik do ktorého napíš predpísaný text. Bez významu. A potom ešte raz STIAHNUŤ a už sa to potom dá otvoriť, alebo uložiť do PS. Nech sa podarí :-))
evanaaa
No, asi nestačí len klik na Stiahnuť, treba sa aj zaregistrovať, nechávam to tak, lebo mám veľa stránok s výborným pečením, ak by to bolo jednoduchšie......
marta23
Na úvod chcem podotknúť, že treba na otvorenie súborov s príponou .pdf mať v svojom PC nainštalovaný program Acrobat Reader-to je štandard. A teraz treba psotupovat podľa týchto krokov:
1. Klik na link (adresu) v mojom texte a otvorí sa server www.uloz.to so zobrazením nápisom napr. Velkonocny_receptar.pdf a je tam aj udaj (114 MB).
2. Klik na žltý obdĺžnik Stáhnout.
3. otvorí sa biela plocha s názvom v hornej časti Stažení souboru . Netreba sa registrovať ani prihlasovať.
4. Pod stredným stĺpcom s názvom Omezené stahování je dole vygenerovaný kod, ktorý treba vpísať do prázdneho obdlžnika. Treba dodržiavať veľké a malé písmená. Ak nevieš prečítať kod, môžeš vygenerovať nový klikom na: jiný obrázek.
5. Kód odsúhlasiť klikom na žltú plochu Stáhnout.
6. Otvorí sa plocha s názvom hore: Otvára sa Velkonocny_receptar
.pdf. a vyberieš si z dvoch možností: a/ otvoriť pomocou...b/Uložiť
súbor. Pritom sa otvorí Správca preberania súborov. A to je konec. Ak chceš uložiť prezentáci do svojho archívu v PC tak, ako to robím ja, tak si to z toho Správca preberania súborov urobíš tak, že musíš si zadať cestu na uloženie. Je na tebe, že si predtým vytvoríš v Dokumentoch priehradku s názvom napr. Prezentácie alebo Pečenie alebo inak,. Ja dostávam denne niekoľko rôznych prezentácii na relax s cestovateľskou alebo náboženskou tématikou, rôzne vtipy, a prezentácie iné, samozrejme s obrázkami a hudbou. Nádherné! Nielen tieto, čo som dala na Varechu. Havino, a páči sa ti obsah týchto prezentácii?
marta23
Varechárky, v Lidli budú predávať od 10.4.12 Hrniec na ryžu za 19,90€ a Parný hrniec za 29,99€. Kto má záujem, kupujte. Bola tu diskusia na tieto témy. Varenie v pare je zdravé.
marta23
Ešte dodávam, že svoj návod na otvorenie linku som napísala len pre prehliadač Mozila Firefox, ak používate iný, tak si s tým možno neporadíte.