Varenie

Ďakujem za inšpiráciu!

miluna - fotkamiluna, 25. marca 2012

Chcela by som sa poďakovať Varecháčom za nekonečnú inšpiráciu v receptoch a pochúťkach. Prednedávnom som pripravovala priateľovi oslavu u nich doma a tak som chcela zažiariť:) Všetko sa výborne podarilo a čo je najdôležitejšie - všetkým chutilo. Tentokrát vyhrali tieto pochúťky. Môžu sa inšpirovať aj ostatní:

Od @Evusik :
 varecha.pravda.sk/recepty/sunkovo-syrove-kocky-s-paprikov...


Od @Msissi :
 varecha.pravda.sk/recepty/calzone-s-kuracim-maskom-fotore...


Od @Dvorka :
 varecha.pravda.sk/recepty/plneny-hermelin/25254-recept.ht...


A k tomu ešte koláčik a zelerový šalát z vlastných zásob. Niekedy pridám:)

@zareaguj


Diskusia k téme

babidka
aj ja sa stale nechavam inspirovat Varechou :-) Navstevujem aj ine stranky o vareni , ale tu sa mi to zda take prehladnejsie , zaujimavejsie a je tu kopu receptov ktore maju velmi vysoku uroven....
hubata
Mne sa preto páčia tieto recepty, že ak k niečomu potrebujem ešte vysvetlenie, napíšem si pod recept čomu nerozumiem a mám to v KK uložené aj s radami navyše. Ak sa potrebujem s niekym skontaktovať tak mi pomôže aj@redakcia. Tiež sa mi páči diskusia a samozrejme aj vtipné zážitky v súvislosti s varením.
@Miluna aj ja to tak robím, ak sa chcem "blysknúť" tak si kliknem sem a ešte som sa nesklamala. Tak veľa úspechov a radosti z varenia, lebo je to krásny, užitočný koníček.
evusik
@miluna potešilo ma, že si použila môj recept :-) ja robím presne tak isto, tiež sa nechávam inšpirovať. Objavila som tu veľa výborných receptov, ktoré teraz už varievam pravidelne.... a hlavne moji stravníci si pochvaľujú, že nevarím furt to isté :-)