Rôzne

Co som spravil spatne?

kecemis - fotkakecemis, 13. februára 2013

Od Vianoc mam doma tzv. tichu domacnost. Mozem ja varit, piect, robit vsetko mozne, nic nepomaha. Skutocne nemam tusenie co moze byt pricina tohoto stavu. Poradte. Ale ako to vlastne vsetko zacalo. Nejaky cas pred vianocami mi moja polovicka naznacovala ze by rada nasla pod stromcekom nieco na krk a na ruky. No tak som porozmyslal a kupil ten vytuzeny darcek. Pekne som ho zabalil a ulozil pod stromcekom. Prisla velka chvila. Manzelka nasla pekne zabalenu krabicku, velkost vyhovovala jej predstavam, zacala ju odbalovat. Ked otvorila krabicku, uvidela krasne, znackove a vonave mydlo. A od vtedy mam doma ticho. Spravil som azda nieco zle?

@zareaguj


Diskusia k téme

michsamant
:DDD no este porozmyslaj, ci na to neprides. Pripominas mi toho mojho :)
marianne
To mi pripomina toho mojho,ked mi chcel darovat pod stomcek nieco prakticke,napr:mixer....:-)) Na krk a na ruky-mydlo??:-))))) No mozno je napalena,lebo si nemysli,ze tak smrdi a je spinava,aby si jej daroval mydlo:-))) na druhej strane,kvalitne mydlo potesi...ale musim si ho kupit sama,lebo mne len raz v zivote kupil moj muz ruz a ked som ho rozbalila,tak som mohla ist robit do bordelu,taky kriklavo cerveny bol,ktovie co mi tym chcel naznacit:-)))no nezavdaci sa..:-))) Odvtedy vyfasuje zoznam s knihami a vybavene...
radost
...avšak čistota je základ zdravia...
Prečo je tak často nepochopené-čo muži-pre nás s láskou spravia??
A ja bych bola vdačná aj za to pečenie..varenie..a všetko možné..
tak...skús ešte niečo nemožné...
napr. rukavice...šál..:-)))))
ženy sú z Venuše a z Marsu muži-úplne je jasné-že muž nechápe-po čom jeho milovaná túži...
a nestačí-že-od svitu do mrku-si jej ty na krku??
milujem vtip-hned mi je "líp"...:-))))))
dobrý deň
babidka
@kecemis ,ty si chybu neurobil :-) Ty si iba zle pocuval ....Ale ! Kazda zena by mala vediet /najneskor v 15 rokoch/ ze chlapovi sa nenaznacuje , nehovori v inotajoch , neocakava sa od neho ze si domysli nieco co vlastne nevie oni zena sama....chlapovi sa rovno povie co chcem!!!! A je vybavene ...Ak chcem zlatu retiazku a naramok tak to poviem rovno a nezabalujem to do neurcitych slov ze " nieco na krk a na ruky" lebo sa moze stat ze dostanem naozaj to mydlo alebo sal a rukavice :-)Alebo pripade policajne naramky --- na milostne hry :-) Ak chcem kozuch , tak to poviem- lebo sa mi moze stat ze "nieco teple na zimu" si chlap spravne vysvetli ako teplu deku alebo furu dreva do kozuba ....
marianne
bingo @babidka ,alebo ho zavleciem priamo k pultu a ukazem co chcem,inak nie.Ak ma niekto to stastie,ze ma taku plet,ked sa natrie aj kremom na boty a nic sa mu nestane OK.Ja take stastie nemam,ak mi nesadne vyzeram ako po kiahnachNaco vyhadzovat peniaze...jediny kto mi utafi,je dcera a to len preto,ze ku mne na nu chodila:-)))) co sa tyka obecenia,tiez nie,skoda penazi...len ak ukazem,co sa mi paci...treba ist priamo na vec:-)))
marika9
To je to pravé: zavliecť chlapa k pultu. Ak sa už stalo, to čo sa stalo, skús to napraviť víkendovým pobytom napr. zo zľavy dňa a tváriť sa, že to bol pôvodný úmysel a modli sa, aby na to naletela. My sa takto bežne obdarúvame.
marcy
jaký si to udeláš, takový to máš......vtipnéééé :-))))
eldina
@kecemis vymeň ženu...:) ak niekto neocení tvoj humor a fučí sa od decembra, netreba s ním žiť..:)
evusik
@babidka nemáš chybu... perfektne si mu to vysvetlila :-)
ja som si toho môjho vycvičila, nezavliekla som ho síce k pultu, ale k výkladu (za socíku) a nenápadne ukázala čo by sa mi páčilo, zväčša to boli aspoň tri výklady aby si mal chalan z čoho vyberať... a zaujímavé, že to pochopil na prvý krát.... no a výsledok bol, že sme boli spokojní obaja, on vedel čo má kúpiť a ja som mala aj prekvapenie pretože som nevedela ktorú z tých troch vecí nakoniec kúpi... teraz už ani naznačovať nemusím už je vycvičený, vie čím ma poteší :-) dobrá voňavka raz do roka poteší...
@kecemis buď si z nás robíš srandu, alebo nás chceš rozveseliť... v každom prípade ak je to pravda máš sa čo učiť :-) aj keď v tvojom veku nie je nato už neskoro?
marianne
hlavne ta veta, ze citujem:"nieco teple na zimu" si chlap spravne vysvetli ako teplu deku alebo furu dreva do kozuba .... :-))))
2010
Co ti ona darovala na Vianoce?
1- Pekny darcek ? Idem hned zajtra a kupim este ovela drahsi ako chcela.
2- Nic - ponozky? prestanem varit, piect, kupim na seba , fitko a moze tam sedet sama doma nafucana.
janger
Hahaha, pripomenul si mi film Mr.Bean - co on daroval svojej priatelke na Vianoce.... Najprv ho zaviedla k vykladu klenotnictva a tam mu naznacovala, co by chcela. Vo vyklade bola aj fotka zalubeneho paru, takze Mr.Bean si myslel, ze ju potesi prave touto fotkou ;-)...






@babidka ma uplnu pravdu :-). Treba vsetko pekne po lopate...



zdenka1009
Zajtra máte Valentína 14.2.2013 tak jej kúp kytičku, plus policajné náramky ako odkazuje babidka a určite sa všetko vráti do normálu.
hltavec
čo tu zahlcuješ varechu nepodstatnými vecami? toto tu je o varení...
hltavec
ale ja môžem, ja som HLTavec !!!!!! :-) no hlavne dneska postíme takže sa najedzme aspoň pozeraním receptov :-) ja to robievam pred výplatou bežne
isabel2
Je to perfektne a tie komentáre k tomu nemajú chybu.Dávno som sa tak dobré nezasmiala.
kecemis
Prepacte za neskore podakovanie za dobre mienenu radu. Ja som akorat vstal do krasneho tmaveho rana. @babidka mas uplnu pravdu. Ja som chybu neurobil. Ale tvoj napad s policajnymi naramkami ocenujem. No co hned nemyslis. @evusik to robi rafinovane. Ved ten tvojma aspon pocit slobody, tolko moznosti navyber. @marianne mas aj ty pravdu, naco menit a riskovat ze sa pritrafi nieco horsie. @radost dakujem za mile vyjadrenie vo versoch. Ja basnicke crevo nemam tak sa tu nebudem ani snazit ti odpovedat vo versoch. @zdenka1009 - Valentin musi pockat. Vcera som posadil polovicku do lietadla na Slovensko. Alebo ze by nie a odskocim si za ten cas do Vegas. Nasadila si mi chrobaka. Som rad ak ste sa pobavili. Dakujem.
evusik
@kecemis aj keď si chlap celkom si to vystihol, chlapovi treba nechať pocit slobody... netreba tlačiť na pílu, len sem tam popostrčiť až nakoniec bude myslieť, že to on sám vymyslel.... a všetci sme spokojní :-)
s tým Vegas si ma dorazil... ja si občas odbehnem do Tesca, ty do Vegas... že aká spravodlivosť... mala som sa lepšie učiť, ako obľubolal v takýchto situáciách hovorievať môj šéf :-)
marianne
no fikane si to Ty vymyslel,zenu nasackoval do lietadla 7600 km za mlakou a podmeho do Vegas:-))
kecemis
@evusik tiez saobcas cudujem na co vsetko nepridem aj napriek tomu za som chlap. Vzdy som si myslel to iste o strategii mysli si ze si to vymyslela. A teraz som na pochybach ako to vlastne funguje, ked obaja mame rovnaku taktiku. No mi Tesco nemame tak si musime odskocit do Vegas. Ale je to urcite lacnejsie ak ideme tam ako do nejakeho obchodu sa udobrovat. @marianne ak by nebolo Zdenky tak sedim doma. Este ze mi vnukla znamenitu myslienku na predlzeny weekend.
gordonko
@kecemis kto neni spokojný s málom ,nezaslúží si nič ..... umňa by veru takto ,žena nepochodila ..... raz som jej kúpil takú nádhernú blúzku a zle som pochodil a tak teraz dostává somariny a ja si kupujem darčeky pod stromček sám
....a stichou domácností veru nenisi sám ,aj ta moja sa odula, tak ju nechám dokedy chce byť nadutá
navariť si viem ,riad si poumývam .... no načo mi je ???
.... hovorý sa že žena sama nevie čo chce ,ale nedá pokoj kým to nedostane ...... aj iné porekadlo nanich platí ,,ked je koze dobre ide sa šmíkať na lad ,,
evanaaa
Podľa všetkého, ja som asi dobrá žena, nenadula som sa, len mi bolo trochu smutno, ale čo už, ke´d mám doma takého mumáka, on mi nsdal absolútne nič! A to som mala aj sviatok( mena) , ani len centík. A minulý rok tiež, tak isto, len povedal - niečo si kúp, ja ti potom dám peniaze. Tak som si nekúpila,no, sem-tam nejakú maličkosť si kúpim ( ako náhradu). Ale ja som mu kúpila, pre mňa Vianoce bez darčeka nie sú sviatok.
evanaaa
No a tento rok máme 40-te výročie nášho (požehnaného) spolužitia, aj som mu pripomenula, ale......
ericka
@evanaaa naozaj?Veď je to krásne výročie a určite dostaneš od manžela aj pekný darček.Len sa nechaj prekvapiť!My máme na prvý jarný deň 26-te výročie a už sa mi to zdá celú večnosť..Ale našťastie pekných rokov..Dúfam,že nám dáš vedieť,kedy bude ten deň s veľkým ,,D"..
@kecemis prepáč,ale ja som si najprv myslela,že si @hltavcov brat.Ale teraz vidím,že nie,lebo @hltavec žiarli!
hltavec
@ericka , to sa nazyva kryci manever, take nepoznas? :-) predsa musim mat viacej profilov aby som si vedel pochvalit recepty na mojom kmenovom profile
kecemis
@evusik Miska ma pravdu. Tesco a Vegas su rocnake. Vsade minas peniaze, akorat to co donesies domou je rozne. @evanaaa si urcite vynikajuca zena ked ste to vydrazali tak dlho. Mas moj obdiv a gratulujem. Ked sme mi mali 30 vyrocie mna manzelka pozvala do Vegas na 4 dni, mala tam koknferenciu. Ja som naopak musel ju pozvat do Mexika, ale na 2 tyzdne. Ja som ale konferenciu nemal. @hltavec daj mi prosim ta vediet pre buduce kolko mame este tych profilov. @gordonko moano mas pravdu ale tiez si myslim ze so zenami tazko ale bez nich este tazsie. Musime ich brat take ako su, ved vo svojej podstate nie su zle, len ako hovoris nevedia co chcu a su nespokojne kym to nedostanu. Alebo netratia a vtedy zistia co vlastne mali.
evusik
@kecemis tak ja neviem.... ja si z Tesca donesiem tak múku, cukor, ale z Vegas si chlap, bez ženy (myslím vlastnej) môže priniesť všeličo....
kecemis
@evusik mas pravdu, ale urcite si nedonesiem muku, ani novu zenu. A tiez to nemusi byt vidno co som priniesol hned po navrate. Jedine co si donesiem naisto je prazdna penazenka, za predpokladu ze nevyhram nieco v herni, ale to nieje moj pripad. Tolko stastia by som uz ani neuniesol.
hubata
Rozkošné komentáriky, človek sa aj podučí čo rokmi zabudol...... Policajné náramky nemajú chybu @babidka .......hulá-hulá hop!
kecemis
Ten mali hokejista je vlastne hokejistka. Zatial ju neberiem, ale neviem sa uz dockat. Len hokej pre dievcata sa mi zda trochu surovy a tak rozmyslam o golfe alebo tenise.
kuchticka
@kecemis - tenis je to prave pre dievca ak ma vlohy a chut hrat. Tiez som hrala rada tenis.
Mas sikovne dievcatko, gratulujem.
kecemis
@kuchticka dakujem za poklonu. Stary na otca a mlady na deda. Ale co s tym. Ano je pre mna vsetko, len keby bola o trosku blizsie.