Rôzne

čo sa stalo???

ela77 - bez fotkyela77, 24. októbra 2011

Neviete čo sa stalo s diskusiou o @jelenikovej ačokče - toto sa mi urodilo- ukazuje mi tam nezmyselné dátumy r. 1970, a žiaden iný text, veď vtedy ešte neboli ani počítače, takže žiaden server by taký dátum nemal mať (samozrejme píšem to ako laik), alebo to ukazuje tak iba mne???

@zareaguj


Diskusia k téme

tomas
Ak vám toto občas urobí pošlite linku e-mailom na webmaster @ varecha.sk alebo cez Upozornenie admina
huck
@ela , @jelenkova diskusia Toto sa mi urodilo-ačokča , je vedome zaradena pod rubriku Zažitky. Nič podobne čo spominaša, ako su nezmyselne datumy som tu u mna neevidovala . datumy a komenrare na temu su celkom v poriadku.To len pre tvoju info.
ela77
Ospravedlňujem sa @dorise , že som nechtiac klikla na jej príspevok, že ona mala ten istý problém. Chcela som opraviť môj text, že je to diskusia v zážitku a tak som nechtiac zmazala jej text, že mala ten istý problém., ale asi to potom admin. opravil, keď porovnávam čas.@huck , ty si sa už prihlásila potom, takže problém bol odstránený, neprečítala si si @tomasa.
tinca
@redakcia ja mám tomas zase problém, že som si zmenila fotku v profile zvyčajným spôsobom, zmenu uložila, včera bola a dnes pri komentoch nie je žiadna moja fotka. Poradíš??Díky
hubata
@tomasko - adminko: nedali by sa číslovať aj zážitky a diskusie tak ako recepty? Ja ich tu mám veľa ale si nepamätám pod akým názvom som ich uložila a už sa mi na moju hanbu stalo, že som ho zopakovala. Ak ich hľadám systémom zážitky - hubata - a neviem názov zážitku, tak ho nenájdem. Až budete mať čas sa na to pozrieť, nie je to súrne. Ďakujéém!
sandratamer
@hubata , veď keď si prihlásená, choď na MOJA VARECHA a potom na MOJE ZÁŽITKY. Tam ich máš všetky pod sebou.
tomas
@hubata možno je čas to trochu zjednodušiť, nech to ľudia ľahšie nájdu.. mám jeden nápad.
hubata
@sandratamer a @tomas : ja si nájdem pod sebou len tých posledných cca 5-6 čo sa mi zmestia na stranu, ale keď chcem napríklad pozrieť 15, tak už sa k nemu neviem dopátrať, pretože názov si samozrejme už nepamätám. Myslela som či by sa pod "moje zážitky" v mojom nicku nedali prirobiť čísla stránok, ako je to pri receptoch. Ale ako hovorím @tomas - ko nie je to súrne, nie je to dôležité, takže až budete mať čas.
Vďaka za perfektné fungovanie varechy a starostlivosť.