Syn začal študovať na VS a rád by si na cestoviny ( ktoré zvádne
uvariť aj sám ) pridal niečo čo by som mu mohla doma pripraviť ))
(sterilizovať). Na internáte by si to iba zohrial. Viem, že v obchode by
si mohol niečo kúpiť ... ale domáce je domáce.
Prosím , kto má niečo sem s tým.... vdaka
Teraz su neobmedzene moznosti a staci sa trochu poobzerat a zmodernizovat pristup k tradicnej kuchyni kde ked sa to nerobi hodinu dve alebo v tlakaci tak to nemoze byt dobre ( citat mojej mamy), cerstve suroviny aj mrazena zelenina su cely rok .Pridat wok do svojej vybavy a dobra cina sa da zbuchat za 10 minut za par korun .
PS:
Tu je jedna stranka ...typicke studentske "ala konzerva tuniaka a spagety" a vela dalsich otrasnych ale aj dobrych, viac ako 3000 od studentov.
www.studentrecipes.com
a potom sa spravi aj omeleta v igelitovom sacku...a vsetkym chuti
,
varené vajce.
starsi je vegetarian, a celu vysku varil sam ,aj ked prisiel domov varil svoje vegetarianske vytvory o mladsom ani nehovorim.Inac tu skoly nemaju vyvarovne plus miestne anglicky hovoriace dievciny su totalne lave, takze kazdy je odkazany uplne na seba a to je spravne , zacina to samostatnostou vo vareni a potom automaticky sa to prenesie aj na ine zivotne rozhodnutia ako napriklad ...financie.
@sovka62 , ten koumak co to vari tam mrmle v polke videa ze to je len ukazka, a ze do toho sacku este nahadze sunku , cibulku a ochuti to.
Vdaka.
tam pisu, ze : do 3/4 upecene maso pri 100 stupnoch 1.5 az 2 hodiny. Kedze ja davam normalne upecene (vykostene) kura alebo udusene maso, pouzivam mensie pohare (alebo velke do polovice, aby tam mal tak 1-2 porcie) tak sterilizujem kratsie. A este: surove maso by sa muselo sterilizovat 2 az 3x po 2 hodiny v 24 hod. odstupoch, aby sa nevytvaral tzv. Botulotoxin.