Diskusie
- Daniela15: Prívarok - rednutie 1 najnovší komentár dnes 15:27
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 4 najnovší komentár 22. novembra 2025
- Rasto147: Šípkové víno 0 zatiaľ bez komentárov
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 858 najnovší komentár dnes 15:30
- Ellie17: Recepty po starých mamách: Čo u vás doma nikdy nesmie chýbať? 11 najnovší komentár 3. novembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 858 najnovší komentár dnes 15:30
- Daniela15: Prívarok - rednutie 1 najnovší komentár dnes 15:27
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 4 najnovší komentár 22. novembra 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 10 najnovší komentár 14. novembra 2025
- Ocko: konfirmacia 26 najnovší komentár 13. novembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 530 najnovší komentár dnes 15:30
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 4 najnovší komentár 22. novembra 2025
- Daniela15: Prívarok - rednutie 1 najnovší komentár dnes 15:27
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Janac: Rímsky hrniec-čo to je? 30 najnovší komentár 18. novembra 2025
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 36 najnovší komentár 18. októbra 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Košíčky z krehkého cesta s marhuľovým džemom +fotopostup -
Malakoff - nepečená mandľová torta +fotopostup -
Perníková horúca čokoláda, ktorá zahreje a prevonia zimné dni +video -
Oreo cheesecake -
Voňavá tekvicová roláda +fotopostup -
Bezlepkové fliačky s omáčkou z pečeného cesnaku a baby špenátu +video -
Cibuľový šalát s bazalkou +fotopostup
-
Orechovo-kávový rez s karamelovou plnkou +fotopostup -
Pečené zemiaky plnené slaninou, sušenými paradajkami a hubami -
Pudingový koláč s perníkovou posýpkou, sladká vôňa domova v každom kúsku +video -
Košíčky z krehkého cesta s marhuľovým džemom +fotopostup -
Bezlepková pletená vianočka +video -
Žemľa zapekaná so syrom a s parmskou šunkou -
Koláč zo sladkých zemiakov
-
Zabudnite na hubky a kefky. S týmto trikom bude ponorný mixér čistý za pár sekúnd VIDEO -
Slané krekry z pár surovín, ktoré zvládne upiecť aj začiatočník VIDEO -
Jednoduché zemiakové placky VIDEO -
Parmezán pre vegánov? Áno, takto jednoducho si ho urobíte VIDEO -
Rýchly segedín s mletým mäsom VIDEO -
Tvarohovo-makový koláč s mandarínkami VIDEO -
„Pošťastilo“ sa vám pripáliť omáčku? Takto ju ešte môžete zachrániť VIDEO
-
Fastfood za totality: Na toto sme pred revolúciou chodili do mliečnych barov a lahôdok. Starší si pamätajú, mladší neuveria -
Bez škrupinky: 13 receptov na orechové koláče. Tradičné, aj o akých ste ešte nepočuli -
Niečo na nakopnutie: 11 receptov na kávové koláče, ideálne sladké povzbudenie -
Tajomné hurmikaki: Ako trpký plod premeniť na šťavnatú sladkú explóziu chuti -
Overená metóda z Ázie: Koľko vody pridať k ryži, aby nebola tvrdá ani rozvarená? Tento trik s prstom zaručene funguje -
11 hrnčekových receptov: Bábovka, muffiny, buchty, medovníky aj krémové zákusky, ktoré upečiete aj bez váhy -
Čo variť tento týždeň: 14 inšpirácií na obedy a večere počas pracovných dní aj na prvý adventný víkend
to máš ešte šťastie že si nečítala v nejakom recepte: "jedna múdra hlava do pečiva" (kypriaci prášok) hehe ..........
varecha.pravda.sk/recepty/orechovy-zakusok-/29231-recept....
je použitých 600g stuženého tuku (páči sa mi výraz "roztopene igelitky") a @Knapka128 píše "U nás doma sú najobľúbenejšie" tak naozaj neviem........
Ja osobne si viem toho dorobiť a dopestovať dosť,ale niekedy musím si dokúpiť.
Ked si kúpiš a to asi každý deň,či už nejakú buchtu,alebo hociaké pečivo tak vo všetkom sú umeliny.Ešte aj ked si kúpiš masko čajové,tak aj to ti nezaručí,že to nieje miešané s umelinami.
ja som mimochodom porovnávala len farbu domáceho,mnou robeného masla a kupného.Moje bolo krásne žlté a to kupné,oveľa svetlejšie a aj chuťové to bolo poznať rozdiel.
Takže aj ked si raz za čas upečiete so smetolu,alebo použijete trocha cery,tak to zasa nieje až taká katastrofa.Cholesterol a podobné neduhy sú aj s iného/napr.stresy,nervozita, a pod/ nielen so stravy.
apropo ak @evanaaa nechces otravovat umelymi tukmi svojho manzela a nevstavat skoro rano, urcite sa najde ina alternativa ranajok ako umele tuky na dobry chlieb, zeny predsa robia stravu celej rodine a je to na nich co vyberu pre svojich manzelov, deti, vnucata ci blizkych, vari nemam pravdu????
www.agronavigator.cz/az/vis.aspx?id=76812...
Smetol je asi jediný tuk na pečenie ktorý neobsahuje mliečnu bielkovi a ak máte na ňu silnú alergiu, reči o tom, aký je škodlivý a zlý sú vám úúúplne na nič.