Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Júl 2024 318 najnovší komentár včera 18:23
- Alena45: Fazuľka so škoricou 3 najnovší komentár 27. júna 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Jún 2024 61 najnovší komentár 5. júla 2024
- Petitdejeuner: Cesto na zdobenie chleba 0 zatiaľ bez komentárov
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Máj 2024 165 najnovší komentár 1. júna 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Júl 2024 318 najnovší komentár včera 18:23
- Tabak: Pečeń 14 najnovší komentár 25. júla 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Jún 2024 61 najnovší komentár 5. júla 2024
- Alena45: Fazuľka so škoricou 3 najnovší komentár 27. júna 2024
- Kecupicek: Milurit 28 najnovší komentár 26. júna 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Júl 2024 134 najnovší komentár včera 18:23
Zážitky
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Ako si doplniť energiu rýchlym snackom 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Strava po športe večer 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 3 najnovší komentár 22. júna 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Bez rúry: 10 receptov na nepečené ovocné torty. Od úplne jednoduchých až po luxusné
-
Sezóna je tu: 9x zavárané uhorky. Recepty aj na čisto prírodné bez nakladača, bez varenia nálevu a dokonca aj bez sterilizácie
-
Nešmarte ho hneď do koša: 6 dôvodov, prečo nevyhadzovať obal z masla. Pozrite sa, ako vám ešte pomôže v kuchyni
-
Trocha naopak: 10x obrátené koláče s ovocím. Marhuľový, hruškový, jablkový či slivkový, každý má niečo do seba
-
Pečenie na víkend: Strúhaný, cheesecake, roláda aj rezy ako obláčik. 10 božských koláčov a zákuskov s malinami
-
Vyprážané aj z rúry: 11 receptov na tie najlepšie cuketové placky. Klasické ako od babičky, aj novátorské podľa slávnej Nigelly
-
Obľúbená klasika: 9 receptov na svieže a šťavnaté sunquickové rezy. Toto je niečo pre milovníkov retro zákuskov
to máš ešte šťastie že si nečítala v nejakom recepte: "jedna múdra hlava do pečiva" (kypriaci prášok) hehe ..........
varecha.pravda.sk/recepty/orechovy-zakusok-/29231-recept....
je použitých 600g stuženého tuku (páči sa mi výraz "roztopene igelitky") a @Knapka128 píše "U nás doma sú najobľúbenejšie" tak naozaj neviem........
Ja osobne si viem toho dorobiť a dopestovať dosť,ale niekedy musím si dokúpiť.
Ked si kúpiš a to asi každý deň,či už nejakú buchtu,alebo hociaké pečivo tak vo všetkom sú umeliny.Ešte aj ked si kúpiš masko čajové,tak aj to ti nezaručí,že to nieje miešané s umelinami.
ja som mimochodom porovnávala len farbu domáceho,mnou robeného masla a kupného.Moje bolo krásne žlté a to kupné,oveľa svetlejšie a aj chuťové to bolo poznať rozdiel.
Takže aj ked si raz za čas upečiete so smetolu,alebo použijete trocha cery,tak to zasa nieje až taká katastrofa.Cholesterol a podobné neduhy sú aj s iného/napr.stresy,nervozita, a pod/ nielen so stravy.
apropo ak @evanaaa nechces otravovat umelymi tukmi svojho manzela a nevstavat skoro rano, urcite sa najde ina alternativa ranajok ako umele tuky na dobry chlieb, zeny predsa robia stravu celej rodine a je to na nich co vyberu pre svojich manzelov, deti, vnucata ci blizkych, vari nemam pravdu????
www.agronavigator.cz/az/vis.aspx?id=76812...
Smetol je asi jediný tuk na pečenie ktorý neobsahuje mliečnu bielkovi a ak máte na ňu silnú alergiu, reči o tom, aký je škodlivý a zlý sú vám úúúplne na nič.