Diskusie
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2024 36 najnovší komentár včera 21:16
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2024 109 najnovší komentár 2. apríla 2024
- Sracz: Blahoželanie k 80. výročiu 6 najnovší komentár 18. februára 2024
- Kristinaseda: Ako schudnúť, keď mi tak chutí jesť? 3 najnovší komentár 17. februára 2024
- Patricia317: Recept na bôčikovú paštétu 1 najnovší komentár 12. februára 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2024 36 najnovší komentár včera 21:16
- Kecupicek: Netradičný živý plot 27 najnovší komentár 16. apríla 2024
- Lenka46: Kam na výlet 29 najnovší komentár 15. apríla 2024
- Ivkamatko: Hovädzie na divoko 11 najnovší komentár 13. apríla 2024
- Kecupicek: Nevďačnosť 23 najnovší komentár 4. apríla 2024
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2024 35 najnovší komentár včera 21:16
Zážitky
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Ako si doplniť energiu rýchlym snackom 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Strava po športe večer 0 zatiaľ bez komentárov
- Janger: Sledovať líšku v nore... 240 najnovší komentár 10. apríla 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
- Stefanm: Opitá vianočka . 14 najnovší komentár 20. júna 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Lístkové košíčky so šunkou, syrom a s vajíčkom VIDEO
- Bielková roláda s vanilkovým krémom a malinami VIDEO
- Rýchle buchty zo syra cottage VIDEO
- Makový koláč s tvarohom a vaječným likérom VIDEO
- Ako jednoducho vyčistiť pripálený hrniec VIDEO
- Perfektná bábovka s BB pudingom a cheesecake plnkou VIDEO
- Ovocné mafiny ako ovečky VIDEO
- Štart do dňa: 12x ovsené vločky na raňajky. Na obyčajné, zaliate mliekom či primiešané do jogurtu, hneď zabudnete
- Víkendové pečenie: 10 receptov na tie najlepšie koláče zo surovín, ktoré milujeme. Také naše, jablkovo-makové...
- Ku káve aj na oslavu: 9x obrátené jablkové rezy. S krémom, polevou či so šľahačkou to bude skvostný zákusok
- Za málo peňazí: Čo jednoduché navariť? Spravte fučku, starodávne sedliacke jedlo zo zemiakov, ktoré bude chutiť aj dnes
- Pekne tvarované: 10x sladké rožteky bez kysnutia, zato s tými najobľúbenejšími plnkami
- Príroda na plechu: Veľhory, vlny aj mraky. Zákusky z odpaľovaného cesta, neodolateľné a jednoduchšie než veterníky
- Nedeľný obed: Klasika v trojobale, v cestíčku, obrátené aj čiernohorské. 11x bravčové rezne
to máš ešte šťastie že si nečítala v nejakom recepte: "jedna múdra hlava do pečiva" (kypriaci prášok) hehe ..........
varecha.pravda.sk/recepty/orechovy-zakusok-/29231-recept....
je použitých 600g stuženého tuku (páči sa mi výraz "roztopene igelitky") a @Knapka128 píše "U nás doma sú najobľúbenejšie" tak naozaj neviem........
Ja osobne si viem toho dorobiť a dopestovať dosť,ale niekedy musím si dokúpiť.
Ked si kúpiš a to asi každý deň,či už nejakú buchtu,alebo hociaké pečivo tak vo všetkom sú umeliny.Ešte aj ked si kúpiš masko čajové,tak aj to ti nezaručí,že to nieje miešané s umelinami.
ja som mimochodom porovnávala len farbu domáceho,mnou robeného masla a kupného.Moje bolo krásne žlté a to kupné,oveľa svetlejšie a aj chuťové to bolo poznať rozdiel.
Takže aj ked si raz za čas upečiete so smetolu,alebo použijete trocha cery,tak to zasa nieje až taká katastrofa.Cholesterol a podobné neduhy sú aj s iného/napr.stresy,nervozita, a pod/ nielen so stravy.
apropo ak @evanaaa nechces otravovat umelymi tukmi svojho manzela a nevstavat skoro rano, urcite sa najde ina alternativa ranajok ako umele tuky na dobry chlieb, zeny predsa robia stravu celej rodine a je to na nich co vyberu pre svojich manzelov, deti, vnucata ci blizkych, vari nemam pravdu????
www.agronavigator.cz/az/vis.aspx?id=76812...
Smetol je asi jediný tuk na pečenie ktorý neobsahuje mliečnu bielkovi a ak máte na ňu silnú alergiu, reči o tom, aký je škodlivý a zlý sú vám úúúplne na nič.