Rôzne

Chyba mi VARECHA v postovej schranke

klarinkas - bez fotkyklarinkas, 12. septembra 2015

Ludia, prosim vas, co sa deje, ze uz vyse dvoch tyzdnov varecha neprichadza. Chyba mi.

@zareaguj


Diskusia k téme

bambulka51
aj mne prestala chodiť a prečo čo sa tam deje aj mne chýba asi dva týždne
evanaaa
Vidno, že sa niečo deje, výpis receptov nechodí asi viacerým, väčšine už od konca augusta, mne konkrétne prišiel posledný 26.8. Redakcia sa ospravedľňuje, že vznikol problém, ktorý síce rieši ale nejak dlho to trvá, zdá sa. A ak by sa ľudia neozývali a nesťažovali, asi by sa ani neunúvali ozvať ( čo už mali spraviť hneď, ako problém vznikol), a uspokojiť ľudí. Potom by sa predišlo takýmto diskusiám.
radost
ja celkom nerozumiem..mne do mailov neprichádza..a napriek tomu som tu kedy chcem..
jujoska
som zvedava kolko novych diskusnych prispevkov este vznikne s touto tematikou. Naozaj nerozumiem kde maju tito ludia problem, ved nakuknem do Varechy, ked mam zaujem zistit co je nove, nie?
nadia56
urcite recepty potrebuju mat vo svojej mailovej poste niektori ludia, ti co si prezeraju varechu v pracovnom case na sluzobnom pc a je ich veru dost...☺
TV Varecha
Technický problém je v štádiu riešenia. Predpokladám, že sa jedna o väčiu závadu, ktorú nie je možné urýchlene odstrániť alebo sa hĺadá dôvod tejto závady.
mata3636
@lubomirh - chcela som napísať niečo k vášmu komentáru, ale z úcty k vášmu veku si to odpustím. Treba čítať komentáre. Ten hneď pred tým vašim to vysvetľuje, kde je chyba.
tomas
V ostatných dňoch sme vyskúšali niekoľko rôznych služieb na rozosielanie emailov, viaceré prišli ako nespoľahlivé. Poteší nás ak nám zašlete feedback, či vám dnes/zajtra začali/začnú chodiť e-mailové súhrny s receptami.

Tip: Pridajte vo svojej schránke odosielateľa denného mailu adresu info@varecha.com medzi svojich obľúbených, alebo do adresára (contact listu), aby vaša schránka považovala emaily z Varechy za dôležitejšie a zvýšila sa pravdepodonosť ich doručenia.