Rôzne

Chýba mi tu....

izabella929 - fotkaizabella929, 11. februára 2013

Neviete niekto, kam sa stratila naša ,,Medulienka122? pozerala som
do zadu jej komentáre a od polovice januára som ju tu nevidela a
naviac aj fofo má odstránené v profile...ďakujem za info...

@zareaguj


Diskusia k téme

afataga
odhlasila sa z varechy ale preco, to tu nebudem rozvadzat, neviem, ci by sa jej to pacilo
radost
aj mne je ľúto-bo mávala vtipný komentár...a také ja rada...tak ťa zdravím...medulienka...chýbaš nám-vráť sa k nám...:-)))
izabella929
@radost...ve ď práve, dlho som sa tak z chuti nezasmiala na Vareche, ako na jej príspevkoch...zaujímalo by ma, čo sa tu deje....veľmi mi chýba a som mala strach, či sa jej niečo nestalo...troška som sa ukľudnila, keď odišla, ale o to viac som teraz smutnejšia...musela mať veľmi vážny dôvod...
ethanel
Ked sa budu ludia chovat tak ako sa dalej chovaju ,, nebudem menovat ,, budu ludia odchadzat viac a viac, neviem sice co sa prihodilo prave tejto slecne ci pani ale uroven varechy trochu upadla po odchode nasej predoslej adminky alebo sa mi to len zda ?
helica
dievčatá, nebudete mi veriť, ale zrovna včera i dnes som na ňu myslela. Bola jedna z prvých, čo reagovala na moje prvopočiatkové recepty a diskusie a na to jej nikdy nezabudnem. Neviete si predstaviť, ako vie taká maličkosť potešiť a povzbudiť. Aj som jej raz odpísala, že je mi veľmi sympatická- myslím, že to môj šiesty zmysel zareagoval. @medulienka , ak čítaš tieto riadky, patrí Ti moja úprimná vďaka a obdiv ( a ešte, že nevidíš tie slzy v mojich očiach) hovorím celkom úprimne, som totiž taká citlivá duša. Nech už bolo Tvoje rozhodnutie akékoľvek, rešpektujem ho, no škoda, že sa nedozviem, či sa Ti podaril vysmažiť ten syr podľa mojej rady?
izabella929
@ethanel... úplne vo všetkom s tebou súhlasím a som z toho, čo sa tu deje nesmierne smutná...pár krát som sa tu fakt naštvala poriadne, ale som si pomyslala,,,,že hlúposť predsa nemôže prerásť hranice,,,mikomu nechcem ublížiť, ale toto sa ma dotko úplne a veľmi. veľmi som smutná z odchodu ,,,medelienka122,,, ......
izabella929
@afataga...myslala som na obe naše varecháčky, keď som videla tie strašné zábery z Austrálie...tešila som sa veľmi, keď naša Danielka pridala nedávno recept, bola som šťastná, že sú v poriadku...neviem, či sa to iba mne tak zdá, ale cítim tu so všetkými varecháčmi, ako by sme boli všetci jedna moja rodina...Všetci ste úplne skvelí as mám vás rada.-)))))))
izabella929
Medulienka122. ak čítaš tieto moje riadky, prosím aby si sa nehnevala, že som sa o tebe informovala tu otvorene...zľakla som sa, že sa ti niečo stalo, takže prosím odpusť mi...) a pokiaľ sa ešte vrátiš, držím ti palce, aby si hned´ neušla od nás..prajem tiá zo srdca veľa dobrého zdravíčka a nech sa ti iba darí.-)))
ariela6
ja som sa k vam len nedavno pripojila ešte neviem davat recepty na varechu ale každy den sa sem pozriem poprezeram recepty diskusiu a velmi dobre sa tu citim dik
marianne
@medulienka vrat sa medzi nas:-) nesmies si to tu tak vsetko pripustat k srdiecku..lebo to by sa tu jeden musel zblaznit...s kym budem teraz preklepovat ha?:-) bude mi chybat tvoj zmysel pre humor,ktory mam tak rada...
pusta
síce neviem, čo je s @medulienkou , je mi to veľmi ľúto....ale viem, čo je s @lusinkab , ona je ok, teraz je práve je na dovolenke na Slovensku u rodiny. želám si, aby sa obom darilo v tom dobrom slova zmysle, iste sa obe ohlásia, akonáhle to bude trošku možné.
izabella929
už sa mi medulienka ozvala, je v poriadku a ja vám všetkým úprimne ďakujem za vašu pomoc.-)))) ste veľmi zaltí ľudia a ja si vás veľmi vážim.-)
denyany
aj ja som tu na vareche prihlásená len krátko, aj keď som si varechu pozeral už dlho. ja som existenciou varechy nadšená a úprimne obdivujem pár(teda, oveľa viac ako pár, však rozumiete...) šikovných a neskutočne mňa inšpirujúcich varecháčok a varecháčov. ozaj mi príde, že ste moja ďalšia rodina a aj keď vás nepoznám, len z fotky alebo ani to nie, ste mi blízki a vždy sa teším, čo nového sa dozviem. pozerám aj diskusie, magazín, reportáže zo zahraničia... tých niekoľko premúdrelých ignorujem, nestoja mi za to.
medovnicek
@izabella929 Izabelka to je teraz taká choroba takýchto stránok, vytvorí sa komunita, ktorá si rozumie, radí, chová sa k sebe s úctou a priateľsky a to ako keby niekomu vadilo a musel vniesť do tej komunity zlo, zlobu, hádky. Často krát, keď čítam nejaké diskusie, tak sa nestačím čudovať a vtedy si vravím, že by sme sa mali asi viacej riadiť heslom "Ži a nechaj žiť"...
izabella929
@lusinkab...moja milá, som rada, že si sa ozvala,lebo som s napätím sledovala správy o tých obrovských povodniach a bála som sa o vás...sledovala som recepty, či vás niekde neuvídím.-) potešila si ma veľmi a ja ti zo srdiečka prejem prekrásny pobyt doma medzi svojími, aby si si odniesla len tie najkrajšie dojmy zo svojho pobytu doma.-)))aj ja ťa pozdravujem a nech sa ti darí.-)))
dodo46
@izabella
som rád , že ste si z medulienkou potrkotali, ale ona nevydrží bez
nás dlho a určite sa skoro vráti.
@lusinkab
vítame ťa doma ! Aj o teba sme mali strach. A ty ani nevyzeráš
vystrašená. Furt rovnaká. Pardon toto máš druhé foto. Uži si
príjemne dovolenku.
izabella929
@dodo46...je mi to už jasné, že nevydrží dlho bez nás a dobehne sem zase ako na koni.-)keď budem mať troška viač času, napíšem ti dodko.-))veľmi pekne ti ďakujem, že si nás zorganizoval...si príma muž... úplne skvelý človiečik.-)))
lusinkab
hahahhahahahaha @dodo46 dakujem no bola som torsku vystrasena z toho snehu ale uz som sa aklimatizovala ale konecne po dlhsom case si mozem uzit fajnu domacu slaninku,klobasky a take tie nase typicke fajnotky :-)
lusinkab
@izabella929 nie o dnas to je velmi daleko :-) mna tak akurat cunami moze zasiahnut alebo nejake to tornado keby sa pritrafilo ale nie len sa smejem :-) dakujem za tvoje krasne slova velmi ma to potesilo :-) prajem tebe ale aj vsetkym varechacom krasny vecer :-)
evanaaa
Ja mám tiež medzi obľúbenými pár takých, ktorí sa " zo dňa na deň" stratili a je mi ľúto, že o nich nič neviem, ani príčinu ich odchodu alebo náhleho zmiznutia, namýšľam si plno dôvodov, dokonca aj tie najhoršie, no dúfam, že až tak ďaleko to nezašlo. Škoda, že nie je niekto, kto by potom nás informoval o príčinách ich absencie. Alebo -bolo by dobre, keby pred odchodom aspoň dali vedieť, že odchádzajú z Varechy, aby bolo jasno.
kuchticka
Kto to tu uz raz vyhlasil ze nam chyba @Sandra ???
Mavali sme tu taku dobru domacu atmosferu i ked i vtedy obcas zaiskrilo, za chvilu bolo po burke a bolo zasa slniecko.
vierutt
Tiež nie som na Vareche dlho, i keď sem chodím už veľmi dávno. Vždy som obdivovala Vás všetkých, čo sem pravidelne dávate recepty, Vaše nápady, šikovnosť, kreativitu a úplne som sa s Vami "zžila". Cez všetky reakcie, zážitky mi viacerí pripadajú ako starí známi. Hlavne Vy - určite vieta kto... Ja Vám hovorím "zdravé jadro"
staja
Varecha je super stránka, ale žiaľ, nedá sa zabrániť tomu, aby sa nepridávali aj ľudia, ktorým nejde o varenie a pečenie, ale potrebujú si rypnúť do kohokoľvek a nie je im nič dobré. Ja sem chodím dlho a rada, hoci som ešte nepridala žiadne recepty, ale určite sa polepším a pridám aj ja svoje overené. Zatiaľ si rada prečítam Vaše recepty a diskusie. Obdivujem niektoré Varecháčky, aké sú šikovné a hlavne, že si nenechávajú svoje skúsenosti a rady pre seba, ale podelia sa s nami ostatnými :)
afataga
@marianne mas pravdu, ale strasne ma stve a je mi luto, ked sem niekto da poctivy rcp z kvalitnych surovin, da si na nom zalezat ( nechcem menovat ale napr. ten mlady chalan z Rajca alebo dievcina z UK ) a dostane zo tri pochvalne komenty, ale ked sem niekto da tortu ( to uz radsej ani nenazancim ) kde je pol kila hery a cukru, tak tych komentov dostane sto, tak mozno aj preto su niektori znechuteni a odchadzaju, tiez si myslim, ze normalny clovek si rad necha poradit aj co sa tyka postupu pri vareni aj co sa tyka vselijakych hotovych produktov, ale ked si niekto nechce dat poradit, nikdy sa nenauci poriadne varit a nauci na tie cudne chute aj deti
izabella929
Ak sa tu náhodou už neobjavím, určite ma nikto haľadať nebude a nebudem vám ani chýbať...Nech sa vám všetkým darí.-)))Vaša Izka...
mata3636
izabella929 - nehnevaj sa, ale mne Tvoj komentár dnes o 11,35 pripadá strašne detinský, také vynucovanie si pozornosti. Ako ked 80-ročná babka 20 rokov denno-denne plače, že ona už čoskoro umrie a nikto za ňou ani slzu nevyroní. Ako napísala @evusik čo blbneš? Založíš diskusiu, že Ti niektorí varecháči chýbajú a potom sama naznačíš, že tu nebudeš chodiť. Ako malé decko. Už si raz odchádzala, presvedčili sme Ťa, aby si ostala. A už zase? To má byť nejaký novodobý šport, či čo? Patríš tu medzi "stálice", pridávaš pekné rcp, tak prestaň strečkovať a vypisovať blbosti
pusta
osobne si myslím,že @izabella929 neodcháza, predsa napísala: ak sa náhodou už neobjavím...., možno si len potrebuje niečo vyriešiť. jasne, že budeš chýbať, izabelka, len pekne daj o sebe vedieť, najlepšie tvojimi krásnymi receptami. dakujem, dakujeme
abdul
To nás len tak naťahuje, ako tričko z Prioru.
afataga
@izabella ten moj komentar nebol mysleny na teba, staci pozriet rcp par dni dozadu a pochopis, koho som myslela, posielam nieco speci len pre teba :-):


marianne
@afataga to ale my neovplyvnime:-) mne sa nechce riesit kto kolko dal hery do pecenia,ci 100g vegety alebo rovno 1kg ma v jedle.Kolko farbiv ma v potahovej hmote na torte.....atd..atd...atd..kazdy tu chodi z istej priciny.Niekto hlada recepty z masa,klobas,ini hladaju nieco zdravsie,niekto pasie len po kolacoch...niekto po zdravi.A niekto si pride len pokecat...kto chce nech,chvali,ochka.krochka:-)) ak ma niekto potrebu napisat,ze sa mu nieco na recepte nepaci,tak nech tak spravi...ale toto vsetko by sa malo diat v nejakych medziach slusnosti a tolerancie.Ja napriklad konkretne nemam rada,tie stofarebne potahove hmoty na tortach,ale prisla som na to,ze su ludia tak sikovni,ze ich tesi stvorit nieco tak krasne...a ak raz za rok taku tortu upecie,tak neotravi pol rodiny s nou a tesia sa,ze taku nadheru vytvorili.....mam pisat pri kazdej torte ake je to nezdrave? nie,nepokazim im to...A po urcitych skusenostiach tu,otvaram,co ma zaujima a co potrebujem,ostatne mi zilami netrha...
marianne
ale trhalo mi zilami plagiatorstvo,ktore sa tu v hojnej miere rozmaha,ale ked to nevadi kompetentnym,tak mne to nemusi...
afataga
@marianne ciastocne s tebou suhlasim, ved ja tiez nejem iba vlocky a otruby :-) ale co je vela to je moc a niekedy ma az dviha zo stolicky a obcas sa mi aj zaludok dviha, a to keby som napisala, tak je so mnou koniec :-) ale ide o to, ze niekdy tu niekto da dotycnemu dobru radu a potom je najhorsi na svete, to sa mi nepaci, ze su ludia co nejedia maso, alebo cukor to je ich rozhodnutie a ich vec, to ja respektujem, mala som na mysli nieco ine, viem, ze si ma pochopila
margaretka28
@afataga a preto ja už nikomu radiť nebudem, lebo moja dobre mienená rada, bola otočená na najhoršiu kritiku a aj ja som ťa pochopila.:-)
45678
@atafaga tiež od určitej doby iba prídem nazriem a radšej, keď nemám vyjadriť pochvalu-úprimne, radšej nepíšem nič, veď každému sa iné páči a iné chutí. Presne také reakcie ma poburujú v reláciach o varení keď zúčastnení ľudia nekomentujú kvalitu jedla a servírovanie ale vyjadrujú sa kto čo má rád a čo mu nevyhovuje...ak tu nemá niekto "spriaznené duše" často jeho názory a recepty zostávajú bez povšimnutia-žiaľ :-((
afataga
dievcence vdaka za pochopenie, ja nemam TV, tak aspon tam ma nic nepoburuje, je to super, doporucujem :-)
peter64
45678 a afataga presne ste trafili ako sa hovorí klinec po hlavičke aj ja mám ten názor
eldina
fajn diskusia, tak aspoň touto cestou sa chcem všetkým mojim fanúšikom podakovať za pekné slová..veľmi si vážim váš záujem o moju "tvorbu"..:)
dodo46
@eldina
ty to máš jednoduché. Tvoj originálny štýl nikomu nenapadne nazvať plagiátom. Na tvoje nevyspytateľné recepty je zvedavá kopa varechárov túžobnom očakávaní. Si skrátka Antoni Gaudi v kuchyni. Vážime si tvoju "tvorbu".
kuchticka
A viete co - vy vsetci diskuteri - kritici I chudacikovia co jim nie je vsetko po chuti, alebo jim niekto krivdi, neuznava ich recepty atd.
Povzneste sa nad taketo malichernosti, prehliadnite tie "krivdy" a zivot sa vam bude zdat ovela krajsi. Nech zije optimizmus a zanikne na nasej Vareche to, co z nas nikto nema rad.
Nech sa nam dari, nech to vsetkym vari I ked chutit nemisi kazdemu vsetko.

kuchticka
@afataga , milujem hudbu a bola som sklamana, ze som nemala vobec zvuk ked som chcela pocuvat to co si poslala pre nase nespokojene.... Ale ik tak vdaka za tvoju snahu. :-)))
marcy
varechu objavujú menej zruční nadšenci,začínajúce gazdinky...... ,skalní by mali postúpiť o level vyššie :-),alebo byť zhovievaví a nevšímať si určité iritujúce príspevky,tak ako reklamy :o)))
afataga
@izabella929 medulienka mi napisala, ci by si sa jej mohla ozvat, tak jej prosim napis na mail, myslim ze ho mas, ak nie, napis mail mne a ja ti ho poslem
turistka
Tiež som mala medzi obľúbenými @Anaska , na Vareche už nie je, no požiadala som redakciu včera o jej vymazanie z mojej stránky, kde ju doteraz mám medzi obľúbenými. Tak dúfam, že mi ju odstránia.