Nikdy som nerobila cibuľovú polievku, pozrela som zopár receptov a vo väčšine s veľkou bagetou. Ako sa konzumuje tá bageta?
Ukrajuje sa lyžicou? Príborom? Alebo uloviť prstami, odhryznuť, vložiť späť, či?Keď tá bageta rozmokne nie je z toho gebuzina?
Pekny den vsetkym ;)
Hádam som trochu pomohla... :-))
Je to ošemetné stolování a v restauraci bych raději volila jednodušeji konzumovatelné menu. Zvlášť když nemám natrénováno. Leckdy je cibulačka podávána módně, pod ucelenou krustou, v misce. Fyzikální zákon chování tekutin pod tlakem se nabízí sám...
Táto polievka sa podáva v miske,nie v tanieri,ale recepty,ktoré som videla uvádzajú,že hrianka sa posype syrom,dá zapiecť do rúry a vkladá sa do polievky.Tento postup je zrada,lebo si neviem predstaviť,ako sa to je.Správny postup je položiť hrianku na polievku,posypať syrom a dať zapiecť do rúry.Tie 2min v rúre spôsobia,že hrianka sa napije polievkou a lyžicou odlomené sústo na okraji misky pekne oddelíš.
kľučové slovo:chyba...
asi to vyriešim krutonmi
Kľučové slovo:bojovat,neumim si to predstavit v restauraci..
1.a 2.komentar si odporujú,tak ako?
Prvý a druhý komentar si odporujú,tak ako?vyriešim to krutonmi.
Urcite to neries krutonmi.tato polievka sa dava este zapiect v miske so syrom.ta bageta sa potom prstami lovi v tej horucej polievocke a po odhryznuti ju vlozis naspat.postup sa opakuje az kym niesu bagetka aj polievka aj syr uplne zjedene.....
Pripadne to cele zmixuj ponornym mixerom,isto s tym uz mas skusenosti.....
Peknu nedelu vsetkym :-)