Rôzne

Altyn

letisia - fotkaletisia, 16. februára 2013

Rada by som vedela čo je s ním. Jeho recepty zmizli. Možno píše komentáre k receptom, len ja som si nevšimla. Pri mojom prvom uverejnenom recepte (je skrytý), keď som neúmyselne urobila chyby (nie gramatické) sa ku mne veľmi pekne zachoval a pomohol mi. Tak Altyn ak si stále tu medzi nami, ozvi sa, rada by som vedela ako sa ti darí.

@zareaguj


Diskusia k téme

hubata
Veru už aj mne chýba...... Ale viac ľudí mi tu chýba!
evusik
aj ja som si to všimla, že som ho tu dávno nevidela...
sovka62
Nielen @altyn , chýba tu viac ľudí a dokonca chýbajúci pribúdajú. Veľmi ma mrzí, že sú medzi nimi aj skutočné hviezdy, len dúfam, že ak prestanú chodiť, neodídu aj s receptami. Asi majú dôvod na Varechu nechodiť, ale iste sme to nezapríčinili všetci do nohy, ale vmazaním receptov nás potrestajú všetkých.
jerica
@sovka62 máš pravdu , škoda , tých čo mám uložených v obľúbených,ani tam sa k nim neviem dopátrať, a keď aj nájdem , nie sú tam recepty, len si to skúste skontrolovať, u mňa to tak je.
Možno aj varecha má pôst :-(
2010
Preto som sa pytal na sukromne spravy ako maju ine stranky ( tu ich chu volat tajne ), dakedy sa ludia odmlcia nie len preto ze idu inde ale maju aj rodinne , pracovne , zdravotne ine problemy.
letisia
@2010 presne tak, možno mnohí z tých čo chýbajú neodišli, ale udiali sa im nejaké "veci", ktoré im nedovoľujú byť tu s nami.
aroooo
veru @krasomil chýba, ešte stále asi vysáva, veď mnohým sľúbil povysávať....
evanaaa
Veru, je mi smutno, keď sa tu niekto odmlčí, a nedá, nechce, alebo nemôže dať o sebe vedieť, tak sa len domnievame, a tápeme. Aj mne chýba pár takých, niektorých som mala medzi obľúbenými. ňStratila sa @bibia1 , @vybusna , @myalab , @dobizu , @janadelfi , neozýva sa veľmi ani @glosterka , @verka1 , mladý @jurovic , a ešte nejakí mladí, čo tu boli, šikovníci, málo sa ohlasuje aj @janazjarku , no, dalo by sa ešte spomínať......
altyn
Ach, drahá @letisia , moc som rád a lichotí mi že si si na mňa spomenula, (a aj ostatné dámy) omlúvam sa že som Vás všetky doviedol do nevedomosti, no ja som sa rozhodol že najlepšie riešenie ako sa vyhnúť "žabomyším" vojnám, je, nereagovať. Na "Varechu" chodím, aj čerpám z nej inšpirácie, no nepridám, a ani nebudem pridávať žiadne recepty a ani komentáre, pokiaľ to nebude ako predtým, že to bude brané ako portál amatérskych kuchárov.. Viete (čo ma poznáte) že viem prijať konštruktívnu kritiku, ale "čo je veľa, to je moc!" V poslednej dobe je to naozaj o niečom inom, ako o varení. No držím palce, možno sa vybuduje nová komunita ktorá bude "pluvať"svoje názory a dúfam že si dovtedy stihnem všetky moje obľúbené recepty vytlačiť. Aj tak Vás mám rád, no nečítam už všetko a aj preto som až včera v noci došiel nato, že si na mňa niekto spomenul. Budem Vás sledovať tak-či tak, veď som na Vás naviedol aj svoju maminkiu a známich na ňu musím dávať pozor! Takže ešte raz pozdravujem @letisia , @sovka , @hubata , a aj všetkým ostatným ktorý túto stránku odľahčia a nebudú sa zbytočne škrabať tam, kde ich to nesvrbí.... :-))) S pozdravom @altyn
letisia
@altyn som rada, že si sa ozval a že si v poriadku. Je to škoda, že si svoje recepty odtiaľto odstránil, chýbajú nám v kuchárskych knihách. A škoda, že nechceš pridávať a ani debatovať. Pokiaľ tí čo tu "robili" varechu tú aká bola kedysi, ostanú ticho, nebude to na prospech. Snáď si to časom rozmyslíš a vrátiš sa úplne. Maj sa pekne.