Rôzne

Ako vykrojit smijlikovi pusu?

susann80 - fotkasusann80, 27. októbra 2013

zdravim komu sa to zda blba otazka, nech sa tym ani nezapodieva....
chcela som sa spytat ci by mi niekto nevedel poradit pomocou coho
vykrojit pusu smijlikovi z lineckeho cesta, nozom to ide dost neohrabane
a pomaly, oci nos nie je problem-slamka. a pod ale ako na pusu-nic ma
nenapada. vykrajovatka toho tvaru som nikde nenasla, vdaka za kazdu
radu;)

@zareaguj


Diskusia k téme

eviana
Odťukla som skôr ako som chcela... nesprav ním celý kruh, ale len polmesiac, alebo menším kolečkom vykrajovacím, neotlačiť ho celé.
nadia56
urob si z tvrdeho papiera sablonku v tvare usmevu, nieco podobne ako formicky na linecke kolaciky a s tou vykrojis usmev na kazdom kolaciku rovnaky
nadia56
napad od @silvi je este lepsi a formicku usmev budes mat vzdy pripravenu, daj vediet ako si si poradila, pekny den ti zelam:-)
smejkad
napada ma klasicka skrabka na zemiaky, alebo podobne vykrajovatko ako na vyberanie jablkovych jadrovnikov, odkostkovac ceresni ci take nieco :-)
susann80
jeejsuper dakujem, tak vyskusam, aj to s tou plechovkou je dobry napad. ono aj naprstok niekedy pouzivam na ocka , len mensie vykrajovatko na pusu uz nemam, lebo to by musel byt gigasmijlik, ja vacsinou robim take klasicke ako linecke , tak ze ked to natriem cervenym lekvarom, tak to pekne vyzneje. ten tvrdy papier ma tiez napadol , len ci by to nebolo makke na cesto, no skusim. dakujem pekne za ochotu vsetkym, myslela som ze sa pri takej" banalnej" otazke ani nikto neozve, no potesili ste ma;)
rulik
ja mám sadu okrúhlych vykrajovátok, asi 6 ks ,priemer od 1,2-5 cm,keby sa použili dve susedné veľkosti, možno by sa zadarilo
aký je priemer tých smajlíkov?
susann80
asi 5 cm, ja mam tiez mensie vykrajovatko ale asi s priemerom 4 cm, teda take uplne malinke 1cm nemam
irenaw
tie vykrajovátka z plechovky sú super vec, človek si spraví čokoľvek, niektoré mám už 3-4 roky a nič im nie je, umyjem ročne v saponáte, osuším, odložím. použila som aj takú hrubšiu alumíniovú tácku, lepšie sa s ňou robí, lebo pásik je rovný, nie zahnutý ako pri plechovke. držím ti palce.
irenaw
malo byť ...umyjem ručne... zadarilo sa :-)
susann80
irenaw, aha tak aj ta tacka nie je zly napad, dakujem za prispevok a super ze uz to mas aj overene, tak potom si moze clovek porobit fakt hocico... dakujem za tip
irenaw
až mi večer napadne, odfotím nejaké ;-)
hanka56
jestli máš sadu kulatých vykrajovátek, tak tu nejmenší trochu zmáčkni
( aby ti to udělalo půlměsíc ) a máš úsměv vždy po ruce