Rôzne

Ako pridať fotku ?

monda - bez fotkymonda, 29. marca 2014

Prosím vás, ako sa pridáva fotka ,keď upečiem koláčik od varecháčky podľa jej receptu ten istý a chcem nielen pridať komentár, ale aj fotografiu toho koláčika, čo som upiekla. Moc vás prosím o vysvetlenie. Ďakujem.

@zareaguj


Diskusia k téme

havino
ja som si kvôli tomu založila účet gmail, tam mám na google svoje tajné albumy a odtial pridávam, alebo aj z FB sa dá, možno poradia aj daľší a aj ja sa poučím
monda
najradšej by som z azetu pridala ,ale nejak mi to nejde, už som si čítala ako sa to robí , ale nedarí sa mi to.
valeri
to by som sa aj ja rada naučila, tiež neviem ku komentu pridať obrázok, ale pomohli mi z Varechy
mijaita
Jojo, tady je to sofistikovane, ale slibili tak pred dvema lety snadnejsi vkladani fotek. Mozna se jeste dockas, kolik ti je ? :-)
dorisa
Ja si fotku vložím do albumu na facebook a odtiaľ ju vložím pod Recept k diskusii k receptu.......potom klik pravou myšou a tam obrazok zoberieš ....."kopírovať adresu obrázka " potom vojdeš do spomínanej diskusii k receptu a tam ho vložíš, "Prilepiť"....

smejkad
nemam konto na fb a ani ho nechcem mat
tiez mam par desiatok fotiek , ktore by som rada pridala k receptom , podla korych boli urobene, ale nejde mi to ani z prava, ani z lava, mozem sa postavit na hlavu :(
tiez som priamo od adminov dostala informaciu,ze jednoduchsie pridavanie foto je uz na spadnutie ale ....
monda
ani mne to nejde, teraz som to znovu skúšala,, už nemám trpezlivosť na to , nedarí sa , tak už nejdem ani skúšať:(
mariamka
je to tu na baze "musime si pomahat" :) vela varechacov, ktori uz vyzreli na ten kumst, uverejnuju fotky inych sluzobne mladsich kolegov, to som fakt este nezazila na ziadnej stranke, @monda @smejkad dobre vam radia tu moji predrecnici, treba mat nejaky netovy album, z lokalu to nejde, takto nas nutia uzivat tie socialne siete, ktore tiez neznasam @mijaita to je tu na matuzalema :)))
mijaita
@monda take pomuzu, rada! Ja davam fotky pres www.imgur.com. Tak fotku z pc stahnu, otevru ji tam a link zkopiruju. Mohu i podrebne vysvetlit, kdyz budes chtit. Btw @mariamka radi dobre, ale i kdyz nejsem na PC novacek, asi bych to tam moc z tech popisu taky nepochopila. Nejlepe pres Skype a delat to soubezne.
brambora
ja som tiez mala diskusiu s tymto problemom... ja som mozno jedna z tych, ktory nemaju po kliknuti mysou kolonku "skopiruj url obrazka". ja to robim takto: mam sukromny album na fb, ale mozno to pojde aj s albumom na azete. tam si nahras fotku, kliknes na fotku aby sa ti zobrazila, pravou mysou kliknes na nu a das vlastnosti (uplne dole) a tam si skopirujes adresu obrazka konciacu jpg a tu adresu vlozis potom do komentaru daneho receptu. mne to ide takto... skus si to v tejto diskusii, mozno to pojde.