• Cokomilka > Rôzne, 8. januára 2010 o 01:56

    Mám ťažkosti s pridaním mojej foto

    Celý večer som nemohla pridať fotku k receptu, hoci má pod 1MB, stále ju zmenšujem avšak hláška, že fotka je príliš veľká neodchádza z monitoru... hm. vie mi to niekto vysvetliť? Inak, mám podarenú fotku brusníc...

  • Jody > Varenie, 5. januára 2010 o 16:53

    Obličky, ľadvinky - akosi ich niet

    Už odmala mám rada obličky. Rada som ich jedávala, rada som ich pripravovala, ale od určitého času mám pocit, že po prvé - iné ako hovädzie nedostať a po druhé - neviem, čo s nimi stvárajú, ale niekedy z nich močový zápach...

  • Sovka62 > Varenie, 3. januára 2010 o 08:55

    Kvalitné zemiaky

    Ejanka sa pýtala, kde sa dajú kúpiť kvalitné zemiaky, ktoré by sa dali piecť v šupke. Nuž, nepošlem ju do žiadneho konkrétneho obchodu, ale pár dobrých rád sem môžem napísať. Najlepšie je zemiaky nakupovať priamo od výrobcu, roľníka alebo družstva. Viem,...

  • Sjuz > Varenie, 2. januára 2010 o 18:11

    Čínska ostrokyslá

    Milí kolegovia - neviete mi náhodou poradiť recept, ktorý sa bude najviac približovať originál čínskej ostrokyslej polievke? Manžel aj ja ju zbožňujeme - je veľa receptov na nete - aj zahraničných - ale akosi sa mi nedarí ju urobiť presne tak, ako v "číne" :) Žeby...

  • Forneta > Nápoje, 27. decembra 2009 o 14:07

    Koľko to je

    Mnoo... chcela by som sa len opýtať, že či by ste mi neporadili: mám jenu knihu a tam sú recepty nanápoje a sú tam aj recepty na alko. nápoje a (nazačiatok: nehodlám ich piť keďže som maloletá) je tam napísané že: 1. ) -1dáwka...

  • 1balance > Varenie, 27. decembra 2009 o 08:15

    prezrete banany.

    Ahojte. potrebovala by som poradit, co s väčším množstvom prezretych bananov, ktore nam ostali z Vianoc? Ďakujem za dobre rady.

  • Svetluskkaa > Varenie, 26. decembra 2009 o 15:16

    miešané morské plody

    mám doma zmes morských plodov(krevety, sépia, kalamár, krabie tyčinky) a rada by som z toho niečo dobré urobila a preto by som sa potešila keby mi niekto poradil. ...

  • Dudkol > Varenie, 22. decembra 2009 o 20:25

    Prekvapenie na silvestra

    Najprv by som chcel pozdravit všetkých a popriat veselé vianoce keď už sa blížia :) a teraz k veci. na Silvsetra ideme na takú malú chatku s kamarátmi a menovali ma dvorným kuchárom. Tak by som ich tam rád prekvapil niečim nezvyčajným a nie moc naročným.

  • Lydia > Varenie, 18. decembra 2009 o 12:36

    Kapustnica vianočná aj nevianočná

    Už roky ma fascinuje kapustnica ako jedlo, ako polievka. Existuje nespočetné množstvo receptov. Ja robím samozrejme takú, ako robí moja mama. Ale jedla som aj úplne iné kapustnice, ešte lepšie. Ak by som musela byť vedec, tak skúmam...

  • Bea21 > Varenie, 17. decembra 2009 o 23:29

    Sovka62

    Držím aj ja palce pri príprave firemnej akcie, nech Vám to vyjde tak ako si to predstavujete.

  • 58vlasta > Rôzne, 17. decembra 2009 o 14:47

    Súťaž: Najlepšie vianočné recepty

    Skoro mi oči vypadli: prišla mi správa, že som vyhrala vo vianočnej súťaži!!! Teda radosť nad radosť... Ďakujem redakcii , , varechy. sk za peknú výhru. V tomto vianočnom čase je radosť dvojnásobná. Tiež gratulujem aj ostatným výhercom k ich výhram. Len upozorňujem, ...

  • Bea21 > Varenie, 16. decembra 2009 o 13:55

    Reakcia na pani s prezývkou Sovka62

    Vážená pani. S potešením si vždy čítam Vaše reakcie na recepty a aj samotné recepty. Je vidieť, že s radosťou varíte a pečiete a určite to každému chutí. S pozdravom a prianím veľa vydarených receptov a hladných stravníkov :-)). Bea21 = Alžbeta zo Žiliny

  • Odetka > Varenie, 13. decembra 2009 o 16:08

    Recept na linecké snehové kolieska

    Poprosím Vás, má niekto odskúšaný recept na linecké kolieska so snehom, ktoré sa spájajú lekvárom? Ak áno, prosím, napíšte mi ho. ďakujem.

  • Kreolka > Varenie, 11. decembra 2009 o 21:37

    berlinsky kremes

    prosim Vas mate niekto recept na tento fantasticky aj ked narocny zakusok. ??

  • 58vlasta > Varenie, 7. decembra 2009 o 21:31

    Vážime bez váhy...

    Nepotrebujem na každý recept bezpodmienečne váhu. Často si pomôžem touto tabuľkou, na ktorej mám napísané merania ingrediencií na lyžičky, lyžice a hrnčeky. ČL - je čajová lyžička PL - polievková lyžica H - hrnček, základom je 2, 5 dl Merania na 1 hrnček: cukor......

  • Reisenka > Rôzne, 7. decembra 2009 o 17:37

    burizóny v karameli

    Ahojte, prosím o radu. Neskúšali ste niekto robit tzv. TATRAMELKY = burizóny v karameli? Kedze mam bezlepkovu dietu a moc toho nemozem a z toho obmedzenia mam obcas chut na sladke, kde tiez toho vela mi celiatici nemozme, lebo pomaly v kazdej sladkosti je...

  • Sandra > Varenie, 5. decembra 2009 o 16:36

    Už máte niečo napečené na sviatky?

    Nikdy neviem, kedy mám UŽ začať, a ktoré koláče mám piecť prvé, aby mi vydržali do Vianoc. Už ste niektorá začala s pečením?

  • Danae1 > Varenie, 4. decembra 2009 o 09:43

    Ako upraviť fotku ?

    Snažím sa uverejniť nejaké recepty ale vždy skončím pri fotke. Moje fotky majú okolo 4 MB a nikdy sa nenačítajú, lebo podmienka je iba 1 MB. Ale mne foťák inak neodfotí. Môžem to nejako upraviť? Chcela som osloviť redakciu ale nevidím nikde kontakt.

  • Zela > Varenie, 1. decembra 2009 o 12:17

    Čo piecť a variť k Vianociam, aby sme nemali nadváhu

    Prichádzajú Vianoce a s nimi - či chceme, alebo nie aj veľa jedla. Veľa sa hovorí aj o tom, že máme veľa obéznych ľudí, mnohí bojujú s nadváhou roky, ale nadváha ich porazí. Nie a nie schudnúť. Práve preto by som prijala také recepty uverejniť na vašich stránkach...

  • Zemo > Varenie, 30. novembra 2009 o 11:27

    Kedy sa zjaví recept číslo 3000?

    Vyhlasujem internú nevýhernú tipovaciu súťaž pre varecháčov a varechuľky. Čo myslíte, kedy sa na vareche. sk zjaví magický recept s číslom 3000? Predpokladám, že to bude štvrtok okolo pol tretej popoludní. A čo vy?

  • Mrkvachren > Varenie, 24. novembra 2009 o 22:28

    mafinky

    Aké vám najviac chutia? Máte nejaký dobrý recept?

  • Dudkol > Varenie, 24. novembra 2009 o 12:05

    objemy, mnozstva, charakter...surovin

    Varenie ma baví, hlavne pečenie dezertov (kto vie prečo :) a som trochu perfekcionista, takže niekedy keď nieje niečo presne definované tak sa bojím že by som to mohol celé pokašlat. Problém mám hlavne s tým, že v niektorých receptoch je napisane napr. čokoláda,...

  • Alextv > Varenie, 21. novembra 2009 o 20:04

    Ako reagovať

    Prosím Vás napíšte mi niekto ako mám odpísať ľuďom ktorí mi píšu reakcie na moje recepty... ďakujem alextv

  • Ewulka27 > Varenie, 16. novembra 2009 o 14:05

    seknuté mlieko v polievke z kyslej kapusty

    Prosím vás, poraďte mi nejaké "zlepšováky" , aby sa mi neseklo mlieko pri zátrepke do polievky z kyslej kapusty, alebo segedínu... Nie vždy, ale často mi sekne mlieko. proste POMÓOOC :-)

  • Milan21 > Reštaurácie, 12. novembra 2009 o 00:28

    Aké máte skúsenosti s husacinou v Grobe?

    Boli ste tento rok alebo vlani na husacine v Slovenskom Grobe? Akú ste zažili kvalitu, servis a cenu?

  • Evisa > Varenie, 4. novembra 2009 o 14:52

    Prečo mám cesto na pizzu suché a okraje velmi tvrdé?

    Poprosím o radu, vyskúšala som už x receptov. aj originálne talianske, aj spracované zo surovín priamo z Talianska)))) ale ak robím pizzu v originál peci. tak okraje sú velmi suché /ako maces(((/ a sa lámu. dakujem za radu evisa P. S. Už som...

  • Helusiq > Varenie, 2. novembra 2009 o 15:18

    Múka? :)

    Ahojte, potrebovala by som od vás radu, kedže s pečením len začínam. Akú múku mám použiť na pečenie keksov, konkrétne: Potrebujeme: Ropočet na 50 kúskov: 100 g zmäknutého masla, 50 g cukru, 1 vajce, štipka soli, 1 lyžička vanilkovej drene, 175...

  • Vegetarianka > Varenie, 2. novembra 2009 o 13:10

    Prečo sa mi lístkové cesto nelístkovalo?

    Na Vareche som našla recept na jablkový koláč z lístkového cesta a veľmi som sa naň tešila. Pridržiavala som sa postupu, rúru som vyhriala na požadovanú teplotu, šupla som tam koláč, dvierka som otvorila až po 20 minútach, keď som koláč vyberala a...

  • Kacka1983 > Varenie, 30. októbra 2009 o 14:40

    Ako spraviť Somloi halušky?

    ... ja viem , ze sme na Slovensku , ale , ked stale v relacii Bez servitky robia tie Somloi halusky, chcem ich vyskusat. Nemate nejaky dobry recept?

  • Verka1 > Varenie, 27. októbra 2009 o 10:49

    REMOSKA

    Aké máte skúsenosti s remoskou? Ja ju používam dosť často, lebo mi nahrádza rúru, ktorú nemám. Máte aj nejaké osvedčené recepty?

TOPlist