Varenie

ŠŤUKA

lilifa - fotkalilifa, 26. októbra 2009

V mrazáku sa my od leta zimou trasie šťuka ako ju najlepšie zohriať????????????

@zareaguj


Diskusia k téme

zemo
Pritúľ sa k nej:) A keď to nepomôže, daj ju ešte mrazenäú do mlieka, nechaj ju 24 hodín pácovať a teda rozpúšťať v chladničke, nech pomaly rozmrazí. Potom si ju z mlieka vytiahni a daj upiecť. ryba je to suchá, ale mlieko robí nielen materské divy!
lilifa
Keďže je suchá netreba jej dať kožúšok zo slaninky?? A čo tak nachovať ju bylinkami, ale akými? Ako dlho ju nechať slniť sa v rúre???????
verka1
skús klasiku v koreneno múkovom obale. Rybu nakrájaj na podkovy, posoľ a obaľ v polohrubej múke, do ktorej pridáš červenú ml. papriku, aj takú aj takú, ml. čierne korenie a rascu. Vysmaž na oleji. Keď piecť v celku, tak v alobale so zemiakmi, cibuľou a koreninami, viď hore. No a daj aj slaninku
lilifa
No asi to skúsim na obidva spôsoby, lebo je dosť velká,ale počkám kým nás bude viac ,potom dám vedieť ako dopadnem.
308win
ak si ju este nezjedol.....stuku upec,uvar,skratka priprav ju ako chces....ale mam jednu omacku,ktora by sa mohla hodit...v hrnci daj zovriet 3-4dcl kvalitneho bieleho vina,pridaj najemno nakrajane 3-4 salotky..zredukuj na 1/2...nakoniec za staleho slahania(najlepsie pouzit ponorny rucny mixer)pridavaj kocky masla az pokym nedostanes konzistenciu aku potrebujes....dochut sol,biele korenie,citron,pomaranc alebo grep,,,zalezi na tebe..ale nezabudni omacka sa hned podava nepouziva sa na druhy den....vela stastia