Prosím vás, poraďte mi nejaké "zlepšováky" , aby sa mi neseklo mlieko pri zátrepke do polievky z kyslej kapusty, alebo segedínu... Nie vždy, ale často mi sekne mlieko. proste POMÓOOC :-)
@zareagujProsím vás, poraďte mi nejaké "zlepšováky" , aby sa mi neseklo mlieko pri zátrepke do polievky z kyslej kapusty, alebo segedínu... Nie vždy, ale často mi sekne mlieko. proste POMÓOOC :-)
@zareaguj
Iná možnosť, ak jedlo nemá byť nakyslo: do hotového zamiešať primerané množstvo sójoveho mlieka - sušeného!
Ked nechcete huste kysle polievky alebo omacky - smotany predsa nemusi byt cely polliter staci 1 dcl.zmiesat s mukou,metlickou alebo vidlickou vyslahat /aby neboli hrcky,muku rozmiesavam tak ,ze si urobim kasicku a postupne pridavam tekutinu,tak sa neurobia hrcky-rucim za to!!!/Pomalicky pridavam do polievky a stale miesam .prevarat muku treba,surova muka nieje dobra ani na chut,ani na zdravie.Oprobuj dufam,ze nebudes
sklamana.Este mi napadlo-mozes zacat aj s tym,ze zacnes miesat taveny smotanovy syr s mukou a pridavat smotanu.Niekde som citala ,aj vyskusala smotanovu omacku po dovareni okyselit citronom a potom sa nezrazi.Ale niektore omacky s citronom mi nechutia. Som velmi rada,ze vznikla tato stranka,aspon sa mozeme vzdelavat.Ja to robim cely zivot.Aj moja neboha svokra sa mi raz priznala,ze vela veci odomna "odkukala" a to bola vychyrena kucharka.Nikdy mi nanapadlo,ze " bozulka" bude taka " ukecana "