Varenie

REMOSKA

verka1 - fotkaverka1, 27. októbra 2009

Aké máte skúsenosti s remoskou? Ja ju používam dosť často, lebo mi nahrádza rúru, ktorú nemám.
Máte aj nejaké osvedčené recepty?

@zareaguj


Diskusia k téme

8 komentáre k článku
ahoj vierka1 .mam 58rokov a remosku som zdedila po mojej babicke.ta remoska je stale fit.ked chcem mojmu vnucikovi nieco chutne upiect tak pouzivam ju. posielam ti olejovo malinovkovy kolac 3vajcia vyslahame do peny,10polievkovych lyzic polohr.muky,1pr. do peciva,3,5dcl. kyselky so sirupom. poleva 20dkg.praskoveho cukru,osminka masla,2poliev.lyzice kakaa.rozpustit a este horucim poliat.
Milá Antonia, dakujem za recept len mi tam ten olej chýba. Koláč vyzerá super, lebo všetko mám doma. Ešte musím kyselku so sirupom niečim nahradiť. Poraď.
Dolka-Tonka, nič sa nestalo, práve naopak smiali sme sa v dvoch rodinách a to je hlavné. Len čo s tou kyselkou so sirupom.
Ja tiež používam remosku ,kúpila som si ju preto že keďsom piekla koláč musela som rozohrievať celú rúru a to je podľa mňa prepych kvôli jednému plechu a robím tam všetko zapekám cestoviny,zemiaky ,pečiem kura je vynikajúce ,koláčiky ovocné kysnuté ,pizza je tam výborná,včera som piekla bravčové stehno na pive nemalo chybu .Remoska je proste Jednička!

Pridaj komentár do diskusie: