Varenie

Fašírky

verka1 - fotkaverka1, 23. októbra 2009

Nechcem pridávať recepis na fašírky, lebo predpokladám, že každý ho ovláda, ale dala by som do pozornosti TVAROH, ktorý pridávam miesto žemle. Sú jemnejšie a menej napité olejom.
Skúste, ja už inak ani nerobím asi 15 rokov.

@zareaguj


Diskusia k téme

5 komentáre k článku
Malá Nobelovka za varechu! A aký - tučný alebo ten sypký? Či je to jedno? Na panvici je každý tvaroch rovnaký. A ozaj - to platí aj o fašírky a la sekaná pečené v trúbe alebo len pre karbonátky na oleji vyprážané?
tvaroh môže byť akýkoľvek. Aj na plechu pomôže, lebo je šťavnatejšie. Za svet si nemôžem spomenúť ako sa to volá.

Pridaj komentár do diskusie: