Rôzne

1. máj

sovka62 - fotkasovka62, 1. mája 2011

Dámy, boli ste dnes pobozkané pod rozkvitnutou čerešňou? Ja teda nie, mali sme návštevu a čerešňu na dvore nemáme. Prv ako návšteva prišla (dnes sme tu boli až tri ženy), som rozmýšľala, že by nás naši chlapi mohli pobozkať aspoň pod kandizovanou čerešňou, keď už rozkvitnutá nie je k dispozícii, aj som ich pripravila, aj som na ne zabudla, spomenula som si až teraz. Tak čo si ja teraz, nepobozkaná, celý rok počnem do budúceho prvého mája?

@zareaguj


Diskusia k téme

ewitka
Keďže teraz sú čerešne už odkvitnuté, ja som si s manželom vybavila už pred týždňom. Nemôžeme za to, že tento rok bol 1. máj o niečo skôr.
evas13
Tak isto som tento rok nepobozkaná pod čerešňou, počkám si na ďalší rok. :)
tizian1cat
JA SOM SA VCERA STREPALA NA KORCULIACH, MAM NARAZENÚ KOSTRC, TAKZE SOM ANI NEVIDELA ROZKVITNUTÚ CERESNU ANI INÝ KVITNUCI STROM...
zvoncek
využívam prestávku, ale už to začína, držme palce, ja to robím za dvochbohužiať, manžel leží na JISke, takže tento rok nebudem pobozkaná vôbec, nie ešte aj po čerešňou
bozulka
Keď nebola čerešňa bol dobrý aj luster.Stačilo trošku fantázie....Dnes nebola ani čerešňa ani luster a fantázia nepomáhala.Ostali iba spomienky.
drobcek19
Ani ja nie, tu v irsku som nevidela za 3 roky ziadnu ceresnu ale s priatelom sme sa tvarili ze ju mame na dvore a pusa bola:-)
marcy
nie,nebola :-( nemáme čerešňu,lialo ako z krhly,relaxovali sme
tatty
No vidím, že viaceré sme neboli :-(..čo tak ešte rýchlo vbehnúť do špajze, možno aspoň kompót by sa našiel..či to sa neráta? :-)
evusik
už som to spomínala v inej diskusii ale prečo sa nepochváliť zvova :-)))
ráno bol môj muž zo psom a keď prišiel za hodinku domov najprv vošla kytica orgovánu a potom on. Už som sa naťahovala za kyticou keď ju zdvihol nad moju hlavu a dal mi pusu. Keď videl môj nechápavý pohľad povedal "veď je 1.máj a čerešňu som nenašiel"
Tak sa môžem vytešovať, že som bola na 1.mája pobozkaná :-)
kuchticka
No tak damy co ste neboly pobozkane, veru i ja patrim k vam. U nas ceresne este nekvitnu, ved tu pred par dnami snezilo a moj manzel nie je vynaliezavy, takze @evusik , musim ticho zavidiet.
janazjarku
Tak a ja bývam prvomájovo pobozkaná každý rok :-) teda okrem jedného roka , keď som bola na prvého mája v Egypte a keďže som bola na dámskej jazde tak som chcela uchytiť egypťana pod palmu no nepodarilo sa :-) Posledné roky (zmena bydliska) sa cmágame pod japonskou čerešňou, lebo tie nám krášlia okolie domu. Vlani sme už sedeli v aute vychystaní na chatu a tu zrazu manžel vraj hybaj von !! Hlavou mi preblesklo , že asi som na niečo pri balení zabudla :-) no ja som v tom zhone zabudla na čerešňu !! Okolo kráčala ruka v ruke mladá zaľúbená dvojica a chvíľu nechápavo pozerala, ale mladík zjavne romantik stiahol tú svoju devu pod strom a vlepil jej pusu na prekvapené pery :-) Dievčatá nesmúťte,ktoré ste to nestihli, lebo počíta sa celý máj !
hera
....no u nas este nic nekvitne...snezi a v noci mrzne....
sovka62
Ďakujem za komentáre, vidím, že nie som sama. Ale dobre, že som diskusiu založila, lebo @janazjarku píše, že platí celý máj (to som nevedela!), takže dnes predsa len budem pobozkaná pod (kandizovanou, lebo kompót nemám) čerešňou!
evanaaa
Tizian1cat, ani hviezdičky si neviedela ? Ešte ťa to bolí?
Zvoncek, ak máš manžela na JIS-ke, asi je to vážnejšie, prajem skoré a čo najlepšie uzdravenie.
Bozulka, aj keď sú spomienky bolestné, predsa len nejaké tie pekné sú, dúfaj, že čas aspoň trochu zahojí,
všetkým poboskaným aj neboskaným posielam pekný májový pozdrav a plno bozkov- vareškárskych ( momoch., ani mňa nik neboskal, a môjho muža také niečo nenapadne, on nie je romantik). Krásny máj vám!
evanaaa
čo sa mi to robí, zasa opr: bozk....nie bosk., ani boyk.
aroooo
pre mňa je aj celý máj málo,hoci kompót mám čerešňový aj višňový,jednoducho "nejsou lidi".... ha,ha,ha...
marianna76
u nás už boli tiež všetky čerešne odkvitnuté. Ale v predstihu sme to stihli, keďže nám kvitne pri dome, nečakali sme na máj....
hututu
ja sem misto čerešne použil čerešnovicu pri svičkach sme ani strom nepotrebovali:))))
sovka62
No vidíš ako dobre, ale ja nemám ani tú čerešňovicu a neviem, či by to platilo pod slivovicou, tú mám.