Zlaté ručičky našej Táničky

jezibabka1 - bez fotkyjezibabka1, 27. júna 2012
GRATULUJEM
Naše Tánička uspěla v castingu v soutěži recept na bohatství . Tak ji držte všichni palce. A nebojte přijde váš čas jí podpořit smskou. :)

Páči sa mi to ·
@zareaguj


Diskusia k článku

jezibabka1
No super! Fotka nedošla :D Ale veď našu @cistnku poznáme, nie? Takže ešte raz GRATULUJEM a Táni, ukáž im to tam :D
marianne69
tak jej držím všetky palečky:-) nech v súťaži uspeje čo najlepšie a vyhrá a som rada,že si Ťa opäť vidím @jezibabka1 :-)
arasidka
čo čo čo ? kTO? čO? KDE? aJ Jáááááá Sťem recept na bohatstvo.... prosím, prosím, prosím......Čistinka - "vyčišči to tam", síce neviem kde, ale budeme ti držať palce, a potom šup sem s tým receptom, budem sa ho učiť aj naspamäť a budem to vtĺkať do hlavy aj celej rodine . A keď budem bohatá, tak ten recept na môj dušu hriešnu, aj vyšijem na plátno a dám si to zarámovať. :) Palec je už zovretý!
soncya
poznáme sa s celebritou!!! :) Držím všetky prsty!
jody
Cistinkaaaaaaaaa, do tohooooooooooooo!!!!
sovka62
Tánička, teším sa, ani si nevieš predstaviť ako. Tamtamy fungujú, takže viem čím si sa prezentovala a podľa mňa to bola správna voľba, ja som stará korytnačka, od malička strčená v kuchyni, ale také čosi som nevidela, nepočula. Žiadne reality šou v TV nesledujem a neposielam SMS, ale táto súťaž bude výnimka a už si masírujem prsty, aby som ich stihla posielať dostatočne rýchlo. Tak im to ukáž!!!!!!!!!!
cistinka
Ďakujem.....tamtamy fungujú rýchlosťou blesku :-) Držte palce, neviem ešte čo ma čaká, ale verím, že sa za mňa nebudete musieť hanbiť :-)
redakcia
Držíme palce aj my v redakcii, tiež budeme @cistinka sledovať pozorne aj posielať sms, sme hrdí, že naša varecháčka sa dostala do takejto súťaže! :-D
brituska
super to napísala od srdca ARAŠIDKA samozrejme budeme fandit nech sa jej splní skutočný sen po ktorom tuži celý život
helca103
nesledujem tieto reality shou ale túto si ani ja nenechám ujsť kedy to vlastne vypukne? Budem držať palce @cistinka ukáž im to ved Ty si naša jednička.
evanaaa
@cistinka , ja sa tebou budem pýšiť! Že aj ja poznám niekoho z účinkujúcich.......nech žijú záhoráčky, poriadne im to navar, napeč, mala by si spraviť toho dinosaura, nech zírajú. Alebo hocčo pekné, dobré, budem ťa sledovať s radosťou, už sa teším. A keďže tu máme mnoho šikovníc, mohli sa ešte nejaké (í) prihlásiť.
janger
Skoda, ze to nebudem moct pozerat...@cistinka , budem drzat palce! Vzdy som vedela, ze raz budes slavna :-))). Prajem ti zo srdca, aby si vyhrala!
neposed
blahozelam a drzim pasticky. Aj ja chcem vediet podrobnosti, kde to mozem sledovat a kedy? Pomoze niekto, isto nie som nevedoma sama. Dakujem.
mama3chlapov
gratulujem, fandím, držím palce. A môžete dať potom niekto info, kedy treba sledovať TV? Samozrejme pošleme sms, len mi telku moc nekukáme.
hannah22
držím, držím palčeky, budem poslielať SMS a nedaj sa..... :))
stefanm
... a ja som chcel ísť do Košic na "kasting" !! Ale už nepôjdem . Nechcem obrať @cistinku o výťaztvo !! :) Budem jej držať palce a v krčmičke presadím aby na plazme nepúšťali šport ale "Recept na bohatstvo" . A kto z chlapov jej pošle SMS-ku tomu kúpim drink!!!

Jezibabka1 a "proč tá čeština? Řřřekni nám to" !?!?
monikk
Držím palce,dnes som si kúpila kredit,tak som dosť vyzbrojená!Kedy to budú vysielať?
sracz
@cistinka tuho stískam a držím všetkých 21 prstov - aj ten bez nechta - ak si tam Ty, tak o víťazovi (v tomto prípade víťaz-ke) nepochybujem! Natrhni im ....... od ucha k uchu (Češi majú hlášku: "urvi jim ruce u samé prdele"! Ľudkovia nebuďte "egojišti" a dohoďte sem dátum konbania súťaže a číslo do "Recept na bohatstvo", nech aj ja môžem SMS_kovať za našu čučoriedku Táničku! Veď každý hlas sa ráta, počíta, rachuje! Ta ňe!?
petr
Ja už žhavím dráty...držím palce!!!
viceroy
@cistinka - záruka kvality! to som tu viackrát čítala. Tak im predveď, že na vareche nie sú žiadne béééčka.
evusik
držím všetky palčeky nech sa ti to podarí.... na túto súťaž sa fakt teším
tothka
Dobrovoľne priznávam, že som vééľmi zvedavá a Táničke držím palce.
Určite ju podporím SMS a verím, že to všetkým nandá.
njdevil
dajte mi tu niekto kde a ktorej a cislo na SMSky!!! Nech si to kuknem na internete!!!
evanaaa
Zatiaľ prebiehajú len castingy, v TV to ešte neprebieha, tak ani čísla nemajú súťažiaci pridelené, vydržte, veď sa bude ešte aj v iných mestách vyberať, pozrite si to, aj tie linky pridané.
jezibabka1
pre @stefanm jsem se chtěla pochlubit, jak mi to mluví, že jo ? :D :D :D ale nie, ten odkaz som kopírovala z facebooku, takže tak :D a pre @kuchticka som tu stále, len odkedy chodím do práce, tak vyvára a vypeká mamka a ja som LEŇOCH LENIVÝ :D
mracik9
Vau,tak ta odvaha mi chýba,ale palčeky budem držať jednej šikovnej babe
jurovic6
Ak som rád že tá súťaž je cez prázdniny.Aspoň si to budem môcť pozrieť.Určite ti budem fandiť (jakmile zistím ktorá si) :).Veľa štastia.
hubata
tak ako napísala @evanaaa : teším sa že naša Záhoráčka z dolného konca im to tam ukáže, veď @Cistinka aj tu na vareche patrí medzi najlepšie kuchárky so svojimi skvelými receptami.
arasidka
Ahahooo, zase jeden program, na ktorý sa budem tešiť. Čistinku podržíme, nech šíri slávu Varecha.sk. Stefan - mal si ísť aj ty do tej súťaže, bojovali by ste o prvé a druhé miesto.
arasidka
Cistinka

"Nedá sa dobre myslieť, dobre milovať, dobre spať, keď sme sa dobre nenajedli." Týmto heslom sa riadim a ono to funguje...

Hubatá, ak sa Tánička riadi podľa svojho motta, tak iste vyniká aj v tom, čo jej motto obsahuje.
Chlapi, nezostáva vám nič iné, len "Čistinkovi" potichu závidieť!!!
cistinka
Bejvávalo @arasidka :-)) mala by som to už aktualizovať na: "Keď sa chceš muža zbaviť, začni mu dobre variť!"
arasidka
čistinka, očúvaj, keď ste to doteraz vydržali spolu, už ani od seba nechoďte.Nič nemôže byť lepšie, ako vedľa seba rovnakým tempom "priberať " na rokoch. stáli ste pri sebe keď ste boli mladí, a životom skúšaní ste spolu menili rovnako podobu , dnes viete o sebe všetko / aspoň teda to, čo sa dalo za tie roky zistiť/, viete jeden o druhom čo môžete navzájom od seba očakávať. Si predstav, že v našom veku si ľudia hľadajú nejakého partnera, bo" samému nie je zostať dobre". A tak sa každý našuchorí čo najlepšie, tvári sa čo najmilšie, dokonca na každom rande voní a je nežní a pozorní - a jeden o druhom si myslia, kde vlastne ten druhý bol, prečo som ho nestretol skôr.... A keď už takého úžasného stretne, slovo dá slovo a šup s ním k sebe, čas plynie a netrvá dlho, zrazu zistí jeden aj druhý, že ten chlap je hotové hovado, a on zistí, že to neni ono, lebo preto a za to... A začnú porovnávať toho nového partnera s tým starým, a tak dokola...
Aj v pesničke sa spieva: Lepší je děvčátko, nežli vdova, děvčátko miluje - nic neříka a vdova spomína nebožtíka....
arasidka
som sa do toho tak vžila, že som chcela napísať -na každom rande voní a je nežný a pozorný - Klekipetra, zapi to dvoma decami točenej z vodovodu....... ne ne ne, neni nad môjho dzedka ufrflaného, ale môjho :))))) A myslím si, Čistinka, že ty zdieľaš podobný názor!
cistinka
@arasidka ty by si mohla robiť oddávajúcu na svadobných obradoch. U vás na obecnom úrade by sa mali nad tým zamyslieť :-)))
arasidka
si rob srandu, čiščinko....sa obliekam, sadám na bicyglo - venku je na slnku 42 a vraj v pondelok l. st. - žárko, v utorok očiň žárko a v stredu Máximgórkij! uf
aromina
Milá cistinka. Som veľmi rada, že ste sa dostali do tohto programu. Vaše recepty sú zárukou kvality a neskutočnej krásy. Aj keď reality šou vôbec nesledujem, táto bude výnimkou, pokiaľ tam budete Vy. Držím palce a mojou víťazkou ste už dopredu Vy. Pekný deň !
palokuchki
@cistinka , az teraz som si vsimla tento prispevok. Gratulujem ti, ze si sa dostala do tej sutaze. Budem ti drzat palce a zelam ti aby si to vyhrala. Zasluzis si to. Si velmi sikovna. Dufam, ze niekto potom prida link, kde ta budeme moct aj tu vidiet ako sutazis. No a ak sa bude dat aj ja sa pridam so SMS.
adkas
Tanicka drzime palceky aj v Anglicku a fandime ti. Riadne im to tam nandej. Ved ty na to mas:)))
cica2
Tánička, ešte raz gratulujem a budem silno držať palce, ja verím že to vyhráš! :-))
babav
@cistinka ,lutujem ,ze ta neuvidim sutazit nazivo....gratulujem a verim,
ze so svojimi jedinecnymi receptami uspejes......zasluzene!
zdezda
verím ti čistinka, že im to tam natreš, no a s našimi sms budeš v cieľovej rovinke :-)
zirafninka1
jej! gratulujem aj ja a strasne sa tesim, ze tam ides prave Ty. pre mna si obrovska inpiracia. Vzdy obdivujem Tvoju sikovnost. Tesim sa a budem pozerat :)
frezia68
@cistinka ,termín sa blíži a pridávam sa k veľkým fanúšikom a hoci žiadnu súťaž SMS nepodporujem( ako šporovlivá dôchodkyňa),Tebe pošlem SMS a držím palce a všetko,nech uspeješ.Si výborná kuchárka,cukrárka,tak nám napíš termín,kedy budeš v telke?Nech neprepasieme :-)))
peppa
tak to za tolku podporu, ako podakovanie nas @cistinka "navzdy opustila?" urob cloveku dobre....
babav
@peppa , je januar 2014, preco vrtas? Kto chce a ma zaujem si Cistinku a jej vynikajuce recepty lahko najde....
jezibabka1
moje zlate ruzove prasiatko....., skus sa povenovat vareniu a pridaj minimalne poloviu receptov vsetkych varechacov a potom sa mozes ozvat!!!!!! si tu aj stopankami 2,5dna a uz si mudra?!?! presne kvoli takym ako si Ty, tu poodchadzalo vela uzasnych ludi!!!!!!! AZ BUDES SIAHAT CISTINKE ASPON PO OTLAK NA MALICKU NA NOHE MOZES SA OZVAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
andreac
@jezibabka1 , komentár už bol dopísaný. Váš komentár som vymazala 14 minút po tom, ako ste ho zverejnili.



 



TOPlist