Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 112 najnovší komentár včera 23:40
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 766 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 112 najnovší komentár včera 23:40
- Tinca: Kustovnica čínska - GOJI 29 najnovší komentár 4. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 766 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 278 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 112 najnovší komentár včera 23:40
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Strúhaný tvarohový koláč s višňami podľa Petry Tóthovej VIDEO
-
Super nápad, ako využiť staré gumené rukavice. Tieto praktické tipy sa vám hodia do života VIDEO
-
Čo so zvyškom paradajkového pretlaku v konzerve? Toto urobí správna gazdinka VIDEO
-
Kurací pekáč so zemiakmi v citrónovej omáčke VIDEO
-
Minipizze z cottage syra VIDEO
-
Minichuťovky z lístkového cesta VIDEO
-
Slaninový džem, unikátna delikatesa, ktorá vás nadchne VIDEO
-
Babky, toto im navarte: 10 jedál pre vnúčatá na prázdninách, nad ktorými nebudú ohŕňať nos
-
Strúhaný syr, mleté korenie, čaj vo vrecúšku: Toto sú dôvody, prečo by ste ich mali nechať radšej v obchode
-
To naj z Varecha.sk: 7 najčítanejších receptov na marhuľový džem. Topkou je recept bývalej konzervárky, len z ovocia a cukru
-
Sladký obed na koniec školského roka: 11 receptov na domáce parené buchty
-
Obedy aj večere: Cestoviny, mäso, polievky aj trenčianske párky s fazuľou. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
11x milované rezne: Prešporské, holandské aj čiernohorské, v cestíčku aj v trojobale
-
Maškrtenie bez rúry: Falošné slivkové knedle aj kokosové ježe a ďalšie recepty na nepečené krupicové zákusky
O co lepsie sa pozriet na ine typy jedal vhodne pre dnesne stravovanie napr. "Caveman Diéta: Paleo"
Presne ako bolo spomenute aj tie rastlinky nase su ine ako volakedy...jes zazelena trhanu zeleninu a ovocie ktora ma v sebe viac chemie ako za 40 dni vykrmene kurca pre velkochov. Ked sa porovnavalo mnozstvo vitaminov ovocia a zeleniny z roku 1986 a z roku 20019(? tu si niesom uplne isty rokom mozno nejaky ten rok neskor) vsetko ovocie a zelenina mala maximalne 1/10 povodnych hodnot, takze aj tu konzumujes len odpad. Skratka slachtenim na krajsi vzhlad dostava vyzivna hodnota zeleniny na frak. A ked sa uz bavime o organizmoch ako takych...kazdy zivy organizmus vnima stratu casti svojho tela bolestivo..skus si na to spomenut ked budes otrhavat nejake bylinky, kapustu,trhat a krajat mrkvu, petrzlen ... len preto ze nebudes pocut ziaden zvuk neznamena to ze dany organizmus netrpi...tak aby clovek neurem uplne od hladu mal by prestat sledovat podobne videa a stravovat sa normalne, a ak chce urobit nieco dobre pre okolie nemal by podporovat masovu (nie mäsovu) velkovyrobu, to je vsetko.
A ako základ som si dal, že raňajky sú prvoradé a prispôsobil som si to vegánskemu štýlu. goo.gl/VaoIA...
dolezite.sk/Soja_Fakty_a_bludy_o_soji_119.html...
nic proti... len ze sa vzdy ukaje len to, co komu vyhovuje :), ale nech sa kazdy krmi tym, co mu vyhovuje
Netrpim nicim a uz vobec nei nedostatkom. Jem vela orechov, vela roznorodej zeleniny, vodne riasy, strukoviny. Soju nejem vobec, mininalne konzumujem pecivo, a ak nejake tak bezlepkove.
Veganstvo nie je ochudobnenie stravy ale naopak clovek spozna tolko druhov zeleniny a ovocia...
Radsej spinavu zeleninu zo spanielska ako presteroidovane a antibiotikami prepchane MRTVE zvierata
záleži na každom z nás - či sa rozhodne si vytvárať z tela cintorín!
@sirmephisto ja som neprestala jest tie veci kvoli ziadnemu videu. Prestala som kvoli samotnemu zabijaniu ako takemu. Ci je to velkochov alebo chov v domacich podmienkach. Vzdy to konci vrazdou.. Len som zistila, ze ja to nepotrebujem. Ja... Vsetci vieme co chceme, potrebujeme.