Prečo som vegán ...

ingridko1 - fotkaingridko1, 20. júla 2012

Diskusia k článku

arko
Velmi explicitny dokument. mal som z neho asi tyzden zle sny
kaixi
ja som len vegetariánka, ale produkty zvierat využívam čo najmenej ( jogurty, vajíčka - vôbec )
sneica
prepacte ale ja si myslim ze toto tu vobec nepatri ...je to stranka o vareni a to aj z masa....@ingridko skus pohladat ine stranky napr.
 veganske-recepty.wz.cz
tu sa budes citit ako ryba vo vode a vobec nikomu tam nemusis zhnusit maso....
arko
Je to stranka, kde mozu ludia pisat aj o receptoch bez masa a aj o ich dovode preco to maso nejedia nie?
michsamant
Vegetariani, ci vegani a masozravci sa nikdy na nicom "nedohodnu"... respektujte sa... Taketo temy "dam na stranku o vareni video ako sa zabijaju zvierata kvoli masu" je asi to iste ako keby masozravec dal vegetarianom fotku dobre prepeceneho masa na tanieri.... naco ta vzajomna provokacia???
zirafninka1
Nemyslim, ze to @ingridko1 chcela pridat ako provokaciu..A mozno sa mylim.. Ja rada pozeravam dokumenty typu "ako sa to robi", ako to rastie, ako sa to pestuje, dalsie vyrobne procesy surovin. Napriklad ma fascinuje vyroba syrov aj ked ich nejem.. Taketo videa beriem rovnako.
michsamant
Tak tak @zirafninka , s tym suhlasim. Ja som si to video radsej ani nepozrela. vegetarian nie som, ale nemusim sa pozerat na videa, kde sa ublizuje zvieratam... (sudim podla komentu od @arko ze to video o tom bolo). Ak by to bolo video ako ty opisujes, nieco zaujimave ako sa co pestuje, ci vyraba, je to celkom o inom.
tornadolue
Tiez si nemyslim, ze je to provokacia, je tam len link, ziadny nahlad...kto chce, pozrie si, kto nechce, nepozrie... @mischamant ked si to tak vezmes, ja sa tiez musim preklikat obrazkami prepeceneho masa, ked sem idem...ale aj tak sem pridem, lebo je tu par inspirujucich ludi a receptov aj pre mna, to urcite vies ;)
michsamant
@tornadolue ja to chapem, ale ved je to stranka o vareni, patri sem ako zelenina, tak aj maso... su tu tagy, tak podla mna, kto chce ist rovno k vegetarianskym receptom, moze ich vyuzit. Ako som uz napisala, v tejto teme sa obe strany nikdy nedohodnu a nepochopia kto to ako myslel.
tornadolue
@michsamant ale ved ja tiez chapem, ze je to stranka o vareni :) Len si myslim, ze o provokaciu a nedostatok respektu by islo v pripade, ak by ingridko lepila tie linky pod konkretne masove recepty a to predsa nerobi ani ona ani nikto iny...Napisala "Preco som vegan...", nenapisala "Pre toto budte teraz vsetci vegani..." Inak ja sa ako ryba vo vode citim aj tu:  veganodaktyl.veganka.cz



 



TOPlist