Nezanedbávajte vyšetrenie zraku :)

alexola - fotkaalexola, 12. novembra 2011
@zareaguj


Diskusia k článku

hubata
Ježišikriste!
Ja som ho už zanedbala, ja nič nevidííím !
Ale vážne:
popros adminkov, pomôžu ti to stiahnuť, lebo sa ti to nejako nepodarilo a téma to je celkom zaujímavá: výplaty sú čím ďalej tým menšie.
Ja dokonca upodozrievam našu účtovníčku že mi výplatnú pásku skladuje pri cibuli: - keď mi ju donesie, neviem prečo, ale vždy sa rozplačem .........
julica
Skopiruj si odkaz a vloz do vyhlavacieho pola, stalc enter, stoji to za to :)
evanaaa
Neviem, čo sa tam píše ale ja chodím pravidelne, každý rok na vyšetrenie zraku a to nie je jediná prevencia, ktorú musím každoročne absolvovať, je ich viacej, ani nespomínam, čo všetko, mám zaplnený dopoly už aj rok 2012.
evanaaa
Hubata, tie tvoje trefné poznámky ma chytajú tak, že sa ja musím chytať za brucho, hehe, hihi.
evusik
môjho muža nemôžem dostať k očnému, idem dať variť vodu do všetkých hrncov hádam sa chytí a príde do sauny, bude sranda :-)
hubata
Ja som strašne neporiadna, ja nemám nič: ani obvodnú, ani očnú lekárku. Raz sa ti to vypomstí Hubatá! Ešte chvalabohu nenosím okuliare, pritom si ľahko vypočítate koľko mám rokov keď som v robote začala písať na Consule, prešla diaľnopisom, T602, teraz robím tabuľky v Exceli a na varechu píšem na notbukku.
evanaaa
Hubata, máš pravdu, ani ja som dlho lekárov nepotrebovala, ale raz to prišlo - a odvtedy sa im nevyhnem, aj keby som chcela. A tvoje roky počítať nemusím, stačí sa mi podívať na tvoj profil, hééé.
bozulka
No až tak na tom zle nie som...:-))) ,ale veľmi doporučujem chodiť pravidelne v našom veku aspoň raz za rok k očnému.Viem očom hovorím,ja som to premeškala a verte nieje nič horšie ako nemať žiadnu nádej...Myslela som si že potrebujem silnejšie okuliare,ale bol to Glaukom /zelený zákal/ v pokročilom stave.Prekonala som 2x lasser,1x klasickú operáciu a teraz musím užívať 2xdenne tri druhy kvapiek...ale zatial to ide a dúfam že čo najdlhšie.
Preto vám doporučujem neodkladať vyšetrenie u očného lekára a to už po štyridsiatke.
alexola
@evusik ako dopadla skúška "sauny"? :)) @all účelom zverejnenia videa bolo najmä pobavenie, ale ak prispelo aj k osvete preventívnych vyšetrení, to ma veľmi teší :) @bozulka snáď to nebude iba lepším odvetrávaním:) želám úspešné skoré preliečenie glaukomu :) @zvoncek nie je zač :))
bozulka
@alexola ,prepáč tú nie veselú reakciu,samozrejme som sa veľmi pobavila,ten záver bol :-)))) ,ale ten nadpis vo mne prebudil zlú skúsenosť,preto ten môj príbeh.
nika60
Dobre som sa zasmiala na saune,ale na prehliadky je asi dobré radšej chodiť



 



TOPlist