otvorenie hotela Varecha( len lokalitu treba vybrať),takže každý deň mám relax a zážitok-vďaka!
otvorenie hotela Varecha( len lokalitu treba vybrať),takže každý deň mám relax a zážitok-vďaka!
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Diskusie
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 5 najnovší komentár 7. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 223 najnovší komentár dnes 16:12
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 0 zatiaľ bez komentárov
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 223 najnovší komentár dnes 16:12
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 5 najnovší komentár 7. mája 2025
- Nyja: Dubčekove rožky 34 najnovší komentár 5. mája 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 354 najnovší komentár 1. mája 2025
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 42 najnovší komentár 29. apríla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 223 najnovší komentár dnes 16:12
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 27 najnovší komentár 1. mája 2025
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 5 najnovší komentár 7. mája 2025
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Citrónové rezy +fotopostup
-
Kakaová roláda s čokoládovým krémom
-
Jablkový závin z pivného cesta +fotopostup
-
Varený karfiol so zemiakovou kašou a s hlávkovým šalátom s medovo-citrónovou zálievkou
-
Divina špikovaná koreňovou zeleninou +fotopostup
-
Brokolicovo-krupicové guľôčky +fotopostup
-
Krehké koláčiky s citrónovou smotanou a údeným lososom
-
Jablková palacinka pečená v rúre +fotopostup
-
Krémové rezy s jablkovo-smotanovo-pudingovou plnkou +fotopostup
-
Jemný krupicový jablčník bez tuku
-
Pečený bôčik s dusenou kyslou kapustou a so zemiakovou knedľou
-
Pečené kuracie stehná na zelenine +fotopostup
-
Čerešňová štrúdľa
-
Orechová roláda s mandľovým krémom
-
Zábavný spôsob, ako farbiť vajíčka. Skúste túto metódu s kypriacim práškom a octom VIDEO
-
Nepečený cheesecake à la dubajská čokoláda VIDEO
-
Vafle z varených zemiakov, jednoduchý nápad na chutnú chrumkavú chuťovku VIDEO
-
Tvarohová vianočka bez kysnutia VIDEO
-
Rýchly likér bez vajec? Skúste tento s vanilkovým jogurtom VIDEO
-
Vajíčkové kvetinky VIDEO
-
Chrumkavé čokoládové veľkonočné hniezda VIDEO
-
Od pondelka do nedele: Chutné polievky, cestoviny, sviatočné mäsko aj večerné rýchlovky. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
Recepty od srdca: 15 jedál, ktoré nás naučili variť naše mamy a robíme ich dodnes
-
13x špagety: Od úplne jednoduchých až po nadupané kombinácie skvelých chutí
-
Strúhaný, sypaný aj linecký: 11 receptov na tvarohové koláče, ktorými sa zavďačíte celej rodine
-
TOP rebríčky: Pečenie na sviatky, sezónne bylinky aj vajíčka. Pozrite si tie najlepšie recepty uplynulého mesiaca
-
Jemné mäsko: 12x bravčová panenka. Vyskúšajte ju aj podľa receptu moderátorky Karin Majtánovej a rovno s dvoma plnkami
-
K mäsu, cestovinám aj fazuli: Marry Me, omáčka, ktorú si zamilujete. Hodí sa takmer ku všetkému!
Neviem ci by sme si tu diskusiu ktora teraz k tejto teme vznikne / urcite tu padne vela mudrych aj blaznivych napadov / nemali dat preventivne patentovat . Ved z toho by mohol vytazit nejaky spekulant vyborny podnikatelsky napad a my vareskari obijdeme naprazdno .
Ten hotel - resp. reštaurácia je môj sen už dávno - zostáva však len snom - ale utešujem sa, že ju mám doma:) a najväčší zážitok je pre mňa keď vidím, ako ľuďom u nás chutí:)!
Čo sa týka varechy-ja hovorím,že "nešťastnej varechy" lebo sedím a čítam a čítam a vraciam sa zpäť a domácnosť mi chátra a chátra,ešte že mám aspoň môjho drahého,ktorý mi túto varechu dopraje a sem tam zaskočí.Takže moje milé varecháčky a samozrejme všetci v redakcii / na nich nesmieme zabúdať/ som rada,že som Vás poznala .Je mi cťou,že môžem byť vašou spoluvarecháčkou.
Alena - celkom fajn nápad :), až na to že na facebooku nie som :)) a doma tolko miesta nemám...:)), aj keď máme domček...
Po dvoch mesiacoch tazkej prace si to rozmyslel a studuje ekonomiu....spravil som to preto ze vacsina mojich zakaznikov co maju-mali restauracie a naozaj dobre varili po case zbankrotuju.
Tam je konflikt medzi robit zisk a dobre a chutne varit .
Vacsina dobrych kucharov si to nevedia spocitat a nie kazdy mesiac je dobry mesiac a po case idu do minusu ( alebo zacnu svindlovat a kvalita je druhorada).
Takze po skonceni ekonomie ked ho to bude dalej varenie bavit budem prvy kdo ho bude podporovat otvorit si restauraciu.Lebo si bude vediet spocitat kolko jedna porcia stoji bez ujmy na kvalite
2010 vidieť, že máš v hlave všetko správne usporiadané, lebo si urobil tú najlepšiu vec akú si vôbec mohol urobiť pre svojho syna.
Máš dobré informácie o reštauráciách, ktoré ako prosperujú a celú pointu si presne v Tvojom príspevku zachytil. Tvojmu synovi prajem mnoho životných úspechov.
Dakujem , a ked sa mu bude naozaj chciet tak si otvori restauraciu o par rokov neskor, ale s teoretickymi vedomostami ako robit rozpocet ako narabat s uverom a ako planovat .
Pre par rokmi som cital preco vyse 80% vsetkych novych podnikatelov sa do 5 rokov od zalozenia dostane do vaznych financnych problemov alebo zbankrotuje.
Zacali podnikat lebo boli velmi dobry vo svojom odbore ( kuchar , opravar , atd.) ale mat firmu znamena ze uz nerobia vo svojom odbore na plny uvazok ale stavaju sa managermi a vo financiach a riadeni kde uz nie su odbornici...