otvorenie hotela Varecha( len lokalitu treba vybrať),takže každý deň mám relax a zážitok-vďaka!
otvorenie hotela Varecha( len lokalitu treba vybrať),takže každý deň mám relax a zážitok-vďaka!
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Diskusie
- Mamka4: Cesnak sa kazí zavčasu, prečo? 6 najnovší komentár 17. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 283 najnovší komentár včera 19:07
- Joranza: Čím nahradiť margarín Visa 4 najnovší komentár 20. decembra 2024
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 25 najnovší komentár 11. januára 2025
- Mamka4: Pštrosie vajce 2 najnovší komentár 4. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 283 najnovší komentár včera 19:07
- Kamilkoo: Ako môžem vyrásť aspoň tých 10 cm za nejaké mesiace 8 najnovší komentár 17. januára 2025
- Mamka4: Cesnak sa kazí zavčasu, prečo? 6 najnovší komentár 17. januára 2025
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 25 najnovší komentár 11. januára 2025
- Mamka4: Pštrosie vajce 2 najnovší komentár 4. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 174 najnovší komentár včera 19:07
- Kacia: Aké potraviny jesť na zníženie cholesterolu? 14 najnovší komentár 11. januára 2025
- Mamka4: Cesnak sa kazí zavčasu, prečo? 2 najnovší komentár 17. januára 2025
- Kamilkoo: Ako môžem vyrásť aspoň tých 10 cm za nejaké mesiace 1 najnovší komentár 17. januára 2025
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Krehký jablčník bez vaľkania
- Pirohy zo zemiakového cesta plnené slivkovým lekvárom +fotopostup
- Halušky s tvarohom z roku 1989 +video
- Reindling - korutánska plnená bábovka
- Pirohy z lístkového cesta plnené mäsom z roku 1989 +video
- Jednoduchý banánový koláč bez lepku +video
- Slané syrové hviezdičky +fotopostup
- Chuťovka takmer bez práce, zato s veľkým efektom. Na Silvestra úspech zaručený! VIDEO
- Čokoládové kolieska s karamelom a so soľou VIDEO
- Rýchla cukrovinka na poslednú chvíľu? Skúste túto len z 3 surovín! VIDEO
- Poznáte tento menej namáhavý spôsob, ako používať strúhadlo? VIDEO
- Salámový šalát na Silvestra VIDEO
- Domáci kurací gyros. Pozrite si tú vychytávku, ako ho upiecť v rúre! VIDEO
- To ste ešte nejedli! Upečte si skvelý slaný snack z kyslých uhoriek VIDEO
- Úžasný receptár: Jednoduché koláče na plech, nestarnúca klasika, rýchlovky aj sviatočné rezy. Toto sú najlepšie koláče roka 2024
- Pochúťka i liek: 8 receptov na domácu huspeninu plus návod, ako ju zasterilizovať
- Odnaučte sa to: Ak nechcete pokaziť jedlo, či nebodaj riskovať zdravie, toto s varechou nikdy nerobte
- Nemalo by vám ujsť: 15 najsledovanejších videoreceptov uplynulého roka
- Zbierka receptov na jablkové zákusky: Upečte si aj sladkú bombu od Ďoďa z Pečie celé Slovensko
- Bohaté jedlo: Mäso, ktoré sa rozplýva na jazyku a hustá omáčka k tomu, to je ragú. 11 receptov, ako si ho doma uvariť
- Vyberte si: 14 tipov, čo variť a piecť tento týždeň. Slané aj sladké recepty na pracovné dni aj víkend
Neviem ci by sme si tu diskusiu ktora teraz k tejto teme vznikne / urcite tu padne vela mudrych aj blaznivych napadov / nemali dat preventivne patentovat . Ved z toho by mohol vytazit nejaky spekulant vyborny podnikatelsky napad a my vareskari obijdeme naprazdno .
Ten hotel - resp. reštaurácia je môj sen už dávno - zostáva však len snom - ale utešujem sa, že ju mám doma:) a najväčší zážitok je pre mňa keď vidím, ako ľuďom u nás chutí:)!
Čo sa týka varechy-ja hovorím,že "nešťastnej varechy" lebo sedím a čítam a čítam a vraciam sa zpäť a domácnosť mi chátra a chátra,ešte že mám aspoň môjho drahého,ktorý mi túto varechu dopraje a sem tam zaskočí.Takže moje milé varecháčky a samozrejme všetci v redakcii / na nich nesmieme zabúdať/ som rada,že som Vás poznala .Je mi cťou,že môžem byť vašou spoluvarecháčkou.
Alena - celkom fajn nápad :), až na to že na facebooku nie som :)) a doma tolko miesta nemám...:)), aj keď máme domček...
Po dvoch mesiacoch tazkej prace si to rozmyslel a studuje ekonomiu....spravil som to preto ze vacsina mojich zakaznikov co maju-mali restauracie a naozaj dobre varili po case zbankrotuju.
Tam je konflikt medzi robit zisk a dobre a chutne varit .
Vacsina dobrych kucharov si to nevedia spocitat a nie kazdy mesiac je dobry mesiac a po case idu do minusu ( alebo zacnu svindlovat a kvalita je druhorada).
Takze po skonceni ekonomie ked ho to bude dalej varenie bavit budem prvy kdo ho bude podporovat otvorit si restauraciu.Lebo si bude vediet spocitat kolko jedna porcia stoji bez ujmy na kvalite
2010 vidieť, že máš v hlave všetko správne usporiadané, lebo si urobil tú najlepšiu vec akú si vôbec mohol urobiť pre svojho syna.
Máš dobré informácie o reštauráciách, ktoré ako prosperujú a celú pointu si presne v Tvojom príspevku zachytil. Tvojmu synovi prajem mnoho životných úspechov.
Dakujem , a ked sa mu bude naozaj chciet tak si otvori restauraciu o par rokov neskor, ale s teoretickymi vedomostami ako robit rozpocet ako narabat s uverom a ako planovat .
Pre par rokmi som cital preco vyse 80% vsetkych novych podnikatelov sa do 5 rokov od zalozenia dostane do vaznych financnych problemov alebo zbankrotuje.
Zacali podnikat lebo boli velmi dobry vo svojom odbore ( kuchar , opravar , atd.) ale mat firmu znamena ze uz nerobia vo svojom odbore na plny uvazok ale stavaju sa managermi a vo financiach a riadeni kde uz nie su odbornici...