Moje recepty na facebooku.

ancicka - fotkaancicka, 19. februára 2014
 www.facebook.com/pages/Moje-recepty-pe%C4%8Diem-doma/294...

Rozhodla som sa moje recepty,ktoré mám uverejnené na @varech e dať na facebook.Ked si kliknem na foto,tak vedľa je link na rcp,@varech u.
Prvým inpulzom bola jedna pani,čo si kradla naše fotky,a to nie len moje,ale viacerých varechačiek.Druhým zasa bolo,že som hľadala jeden recept a zabralo mi to dosť času,lebo mám 21 stránok na vareche a nevedela som na ktorej je to.Teraz si myslím,že je to ľahšie.
Ked sa niekomu moja stranka páči a je na faceboku,tak si kľudne pridajte.
Taktiež sa chcem podakovať tým @varech áčom čo si ma pridali k "obľubeným"
@zareaguj


Diskusia k článku

brambora
ja uz vas mam pridanu... :D vasa bublanina s tvarohom je bezkonkurecne naj.
pacik
Keď človek vidí tie fotky pokope, je to nádhera, to by bola pekná klasická papierová kuchárska kniha :-)
arasidka
Ančička, pozerám, Pavlovov reflex funguje a...... tíško závidím.Budem sa vracať na tvoje stránky, ale nie vtedy, keď som hladná :(
margaretka28
no veru Anička, celkom slušná kuchárska kniha by bola z toho, ked to človek vidí tak pohromade, nedá sa inak, len ťa pochváliť, za všetkým je kopec práce a čo je hlavné a je to vidno, všetko je s láskou pripravené :-) ja na facebook nechodím, tak som si pozrela len link :-)
babkamt
So záujmom som si prezrela tvoje prekrásne recepty. Sú ako od profesionálky. Veď to už vieme dávno :-) Prajem ti ešte veľa dobrých receptov .
ancicka
prvý link mi ukáže stránku a ten druhý nie,tak neviem kde je problém.Ked si date na facebooku "moje recepty,tak ukáže.
gubics
Môže mi niekto vysvetliť, ako niekto môže kradnúť fotografie z varechy? ja nie som odborníčka na počítače, lebo som sa ako samouk naučila skoro v sedemdesiatke narábať s počítačom.Tak mi prosím vysvetlite ako sa môže urobiť taká podlosť. (Ešte mám nápad, keď nájdeš svoju vlastnú fotografiu inde a nie pri Tvojom recepte, tak tam pripíš, že je to Tvoje dielo a daj link, kde je to možné nájsť. Podľa dátumu uverejnenia sa dá zistiť ktoré bolo skôr uverejnené.)



 



TOPlist