Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 95 najnovší komentár dnes 13:35
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 766 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 95 najnovší komentár dnes 13:35
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 766 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Jún 2025 293 najnovší komentár 1. júla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 95 najnovší komentár dnes 13:35
- Daniela15: Suché zapekané cestoviny 3 najnovší komentár 28. júna 2025
- Queenhaninka: Rozmery plechu 2 najnovší komentár 23. júna 2025
- Haji: Prosím, víte někdo o Tamar? 2 najnovší komentár 30. júna 2025
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Viete, na čo ešte slúži háčik na konzerve? Tento trik oceníte, keď ste neminuli celý jej obsah VIDEO
-
Strúhaný tvarohový koláč s višňami podľa Petry Tóthovej VIDEO
-
Super nápad, ako využiť staré gumené rukavice. Tieto praktické tipy sa vám hodia do života VIDEO
-
Čo so zvyškom paradajkového pretlaku v konzerve? Toto urobí správna gazdinka VIDEO
-
Kurací pekáč so zemiakmi v citrónovej omáčke VIDEO
-
Minipizze z cottage syra VIDEO
-
Minichuťovky z lístkového cesta VIDEO
-
Babky, toto im navarte: 10 jedál pre vnúčatá na prázdninách, nad ktorými nebudú ohŕňať nos
-
Začnite piecť teraz: 10x šťavnaté čerešňové koláče. S makom, tvarohom aj kokosom, už si len vybrať
-
To naj z Varecha.sk: 7 najčítanejších receptov na marhuľový džem. Topkou je recept bývalej konzervárky, len z ovocia a cukru
-
Obedy aj večere: Cestoviny, mäso, polievky aj trenčianske párky s fazuľou. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
Sladký obed na koniec školského roka: 11 receptov na domáce parené buchty
-
11x milované rezne: Prešporské, holandské aj čiernohorské, v cestíčku aj v trojobale
-
Poklad slovenských záhrad: Na tento kedysi celkom bežný strom sa časom akosi zabudlo. Dnes moruša hlási comeback
A lesné sú u nás vdačnejšie, až do jesene každý deň pár jahôdok :-)
"Jahodník Mara des Bois stáleplodící má středně velké plody plně červené barvy a výborné, sladké a aromatické chuti. Dužina plodu je červená, měkká s dutinkou. Tato odrůda jahodníku silně odnožuje a na odnožích plodí ještě v roce jejich vytvoření. Jahodník Mara de Bois se pěstuje jak v záhonech, jako klasické odrůdy jahodníků, tak v závěsných květináčích. Má estetický význam, vysoké výnosy a plody se hodí na přímý konzum."
Aj ked je pravda, ze lesne maju male, ale zlato sladsie plody...
Na kolac bude. Tato odroda ma dost velku urodnost. ;)
a co je najhorsie,prezimoval iba jeden koren, lesne vsetky
tak som toho roku kupila zas ine a uvidime :-)
možno by sa na terase darilo nejakej cibuľovej zelenine ... veď tyvieš akej ....
K Trnave mám zvláštny citový vzťah............ ale tá betónová opacha čo sa tam zhmotňuje okolo trávnika , tak to je des mesta kráľovského .....
Mimo tých jahôd ma tiež zaujal komentár od @klukodvody.
Nechápem, chlape, ako to všetko stíhaš. máš Môj obrovský obdiv.
Ty dokážeš dnes o 10.05hod. vychváliť lečo od @pusty , dokonca namiešať do toho aj režiséra Trošku a upozorniť varecháčov, že ideš variť teraz cca. 100 obedov, lebo u vás sú hody. Tak to ale je makačka! O 10.13 hod. si ďalej debatuješ na vareche pri @marcelov ých jahodách a o 13.30 si schopný sa zas zapojiť sa do jalových komentárov pri pustinom úplne obyčajnom, ničím výnimočným sa prezentujúcim lečom. Mimochodom, lečom, ktoré sme si kedysi my, 15 ročný chalani na internáte robili ešte omnoho kvalitnejšie.
Tak by ma to len tak zaujímalo, Ty kluku jeden, jak to děláš, že tak stiháš? A v tvém věku.... 100 obědu a pokec na varešce?
Si fakt trieda, všetka česť!
myslel som to inač, ale to je jedno...
Vašu kauzu poznnám iba z médií, ale ako som už písal .......je to des mesta kráľovského