Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Diskusie
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 7 najnovší komentár včera 17:57
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 2 najnovší komentár 27. februára 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 8 najnovší komentár 23. februára 2025
- Klaudiva: Zmrazenie torty s fondánom pred oslavou 1 najnovší komentár 6. februára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 358 najnovší komentár včera 17:43
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 7 najnovší komentár včera 17:57
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 358 najnovší komentár včera 17:43
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 2 najnovší komentár 27. februára 2025
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 41 najnovší komentár 25. februára 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 8 najnovší komentár 23. februára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 141 najnovší komentár včera 17:43
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 7 najnovší komentár včera 17:57
- Sovka62: Kukurica s makom 3 najnovší komentár 23. februára 2025
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 2 najnovší komentár 27. februára 2025
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Trik, ako jednoducho odstrániť etikety z dóz a fliaš VIDEO
-
Nepečené kokosovo-čokoládové kocky VIDEO
-
Paprikové kura s ryžou z jedného pekáča VIDEO
-
Zemiaková pizza, žiadne cesto ani múka, aj tak chutí perfektne VIDEO
-
Potrebujete vyčistiť zanesenú termosku? Tieto obyčajné kuchynské suroviny vám pomôžu VIDEO
-
Piškótový zákusok Včelie bodnutie VIDEO
-
Jogurtové pečivo so syrovou plnkou VIDEO
-
Bude to raz-dva: 11 receptov na mrveničkové koláče. Toto je skvelé riešenie, keď sa vám nechce piplať s cestom
-
Upečte na želanie: 12 receptov na kysnuté záviny. Pozrite sa na tie plnky, každý si príde na svoje
-
Praktické riešenie: 10 receptov, s ktorými pripravíte mäso s prílohou naraz v jednom hrnci
-
Na posledný fašiangový víkend: 11x slané chuťovky v znamení oškvarkov a klobás
-
Oplatí sa počkať: Viete, že sú jedlá, ktoré na druhý deň chutia lepšie než čerstvé? Určite ich varíte aj vy
-
Kým príde pôst: 13 tipov, čo variť posledný fašiangový týždeň
-
Prídete si na svoje: 8 receptov na drobné slané pečivo pre všetkých, ktorí zbožňujú olivy
A lesné sú u nás vdačnejšie, až do jesene každý deň pár jahôdok :-)
"Jahodník Mara des Bois stáleplodící má středně velké plody plně červené barvy a výborné, sladké a aromatické chuti. Dužina plodu je červená, měkká s dutinkou. Tato odrůda jahodníku silně odnožuje a na odnožích plodí ještě v roce jejich vytvoření. Jahodník Mara de Bois se pěstuje jak v záhonech, jako klasické odrůdy jahodníků, tak v závěsných květináčích. Má estetický význam, vysoké výnosy a plody se hodí na přímý konzum."
Aj ked je pravda, ze lesne maju male, ale zlato sladsie plody...
Na kolac bude. Tato odroda ma dost velku urodnost. ;)
a co je najhorsie,prezimoval iba jeden koren, lesne vsetky
tak som toho roku kupila zas ine a uvidime :-)
možno by sa na terase darilo nejakej cibuľovej zelenine ... veď tyvieš akej ....
K Trnave mám zvláštny citový vzťah............ ale tá betónová opacha čo sa tam zhmotňuje okolo trávnika , tak to je des mesta kráľovského .....
Mimo tých jahôd ma tiež zaujal komentár od @klukodvody.
Nechápem, chlape, ako to všetko stíhaš. máš Môj obrovský obdiv.
Ty dokážeš dnes o 10.05hod. vychváliť lečo od @pusty , dokonca namiešať do toho aj režiséra Trošku a upozorniť varecháčov, že ideš variť teraz cca. 100 obedov, lebo u vás sú hody. Tak to ale je makačka! O 10.13 hod. si ďalej debatuješ na vareche pri @marcelov ých jahodách a o 13.30 si schopný sa zas zapojiť sa do jalových komentárov pri pustinom úplne obyčajnom, ničím výnimočným sa prezentujúcim lečom. Mimochodom, lečom, ktoré sme si kedysi my, 15 ročný chalani na internáte robili ešte omnoho kvalitnejšie.
Tak by ma to len tak zaujímalo, Ty kluku jeden, jak to děláš, že tak stiháš? A v tvém věku.... 100 obědu a pokec na varešce?
Si fakt trieda, všetka česť!
myslel som to inač, ale to je jedno...
Vašu kauzu poznnám iba z médií, ale ako som už písal .......je to des mesta kráľovského