Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Diskusie
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 0 zatiaľ bez komentárov
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 208 najnovší komentár dnes 10:05
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 367 najnovší komentár 1. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 208 najnovší komentár dnes 10:05
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 7 najnovší komentár 16. apríla 2025
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Ivanko162: sekla sa nam plnka maslo s pudingom 13 najnovší komentár 4. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 188 najnovší komentár dnes 10:05
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 2 najnovší komentár 16. apríla 2025
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Salámová roláda s olivami VIDEO
-
Zapekaná bravčová panenka v slaninke VIDEO
-
Lístkové tyčinky s pestom VIDEO
-
Zábavný spôsob, ako farbiť vajíčka. Skúste túto metódu s kypriacim práškom a octom VIDEO
-
Fazuľová nátierka so syrom, s cesnakom a orechmi VIDEO
-
Krémové kuracie karí pečené v rúre VIDEO
-
Pudingovo-šľahačkové poháre s likérom a čokoládou VIDEO
-
Chutné a trvanlivé: 9 najlepších receptov na žĺtkové rezy s orechami. Klasika, ktorá neomrzí a ako bonus aj v odľahčenej verzii
-
Tradičný zákusok: Kvetka Horváthová pečie na sviatky klasiku. Vyskúšajte jej rodinný recept na Opitého Izidora
-
Nestarnúca klasika: Punčové rezy, metrový koláč, opitý Izidor, oblíž prst... 10 receptov na tie najobľúbenejšie veľkonočné zákusky
-
Zužitkujte všetko: 11 fajnových koláčikov z odrezkov. Tieto recepty sa vám zídu počas celého veľkonočného pečenia
-
Veselé sviatky: 12x veľkonočné linecké koláčiky. Pozrite sa na tie tvary a na to zdobenie! Také môžu byť aj u vás
-
TOP rebríčky: Tri dobroty z jedného cesta, šťavnatý granadír aj bravčové výpečky. Nenechajte si ujsť najlepšie marcové recepty
-
Veľkonočná plnka: Zistite, čo všetko do nej môžete dať, aj ako ju upiecť pekne nadýchanú a šťavnatú
A lesné sú u nás vdačnejšie, až do jesene každý deň pár jahôdok :-)
"Jahodník Mara des Bois stáleplodící má středně velké plody plně červené barvy a výborné, sladké a aromatické chuti. Dužina plodu je červená, měkká s dutinkou. Tato odrůda jahodníku silně odnožuje a na odnožích plodí ještě v roce jejich vytvoření. Jahodník Mara de Bois se pěstuje jak v záhonech, jako klasické odrůdy jahodníků, tak v závěsných květináčích. Má estetický význam, vysoké výnosy a plody se hodí na přímý konzum."
Aj ked je pravda, ze lesne maju male, ale zlato sladsie plody...
Na kolac bude. Tato odroda ma dost velku urodnost. ;)
a co je najhorsie,prezimoval iba jeden koren, lesne vsetky
tak som toho roku kupila zas ine a uvidime :-)
možno by sa na terase darilo nejakej cibuľovej zelenine ... veď tyvieš akej ....
K Trnave mám zvláštny citový vzťah............ ale tá betónová opacha čo sa tam zhmotňuje okolo trávnika , tak to je des mesta kráľovského .....
Mimo tých jahôd ma tiež zaujal komentár od @klukodvody.
Nechápem, chlape, ako to všetko stíhaš. máš Môj obrovský obdiv.
Ty dokážeš dnes o 10.05hod. vychváliť lečo od @pusty , dokonca namiešať do toho aj režiséra Trošku a upozorniť varecháčov, že ideš variť teraz cca. 100 obedov, lebo u vás sú hody. Tak to ale je makačka! O 10.13 hod. si ďalej debatuješ na vareche pri @marcelov ých jahodách a o 13.30 si schopný sa zas zapojiť sa do jalových komentárov pri pustinom úplne obyčajnom, ničím výnimočným sa prezentujúcim lečom. Mimochodom, lečom, ktoré sme si kedysi my, 15 ročný chalani na internáte robili ešte omnoho kvalitnejšie.
Tak by ma to len tak zaujímalo, Ty kluku jeden, jak to děláš, že tak stiháš? A v tvém věku.... 100 obědu a pokec na varešce?
Si fakt trieda, všetka česť!
myslel som to inač, ale to je jedno...
Vašu kauzu poznnám iba z médií, ale ako som už písal .......je to des mesta kráľovského