Kuchynské rady a tipy

prazdny

Zachráňte ho:
Kúpili ste presolené údené? Osvedčené tipy, ako ho zbaviť prebytočnej soli

Či do kapustnice alebo k zemiakovému šalátu, údené mäso patrí k vianočnej hostine....

prazdny

Užitočné tipy:
Budete na Štedrý večer robiť lososa? Poradíme vám, ako ho nesfušovať

Pri príprave rýb sa ľudia obávajú, dvoch vecí. Buď že bude príliš suchá alebo vo vnútri surová....

prazdny

Aby dlho vydržali:
Chladnička alebo špajza? Ako správne uchovávať koláče z krehkého cesta

Ich jemná štruktúra a lahodná chuť si vyžadujú vhodné skladovanie, aby zostali čo najdlhšie čerstvé a...

prazdny

Keď príde jej chvíľa:
Tri spôsoby, ako rozmraziť rybu a jeden, ako to rozhodne nerobiť

Budete na Vianoce robiť rybu z mrazničky? Aby bola hodná štedrovečerného stola, zásadné je správne ju...

prazdny

Ikonické pečivo:
Všetko, čo potrebujete vedieť o vanilkových rožkoch, vrátane tých najlepších receptov

Hoci sa recept zdá byť jednoduchý, príprava dokonalých kúskov, ktoré sa rozplývajú na jazyku, ...

prazdny

Kuchynské trampoty:
Lepkavé cesto, tvrdé maslo, neposlušný papier? 6 praktických rád, ktoré vám uľahčia pečenie

Počas príprav sviatočných koláčikov nám príde do cesty nejeden problém. Našťastie, niektoré sa dajú celkom...

prazdny

S vajíčkami aj bez:
Akú majonézu dať do zemiakového šalátu? Okrem klasickej máme aj tipy na ďalšie druhy

Vianočný šalát bez majonézy, to na sviatky nie je celkom ono. Ale, čo ak si ho chcete odľahčiť alebo sa stravujete vegánsky?...

prazdny

Aby to nebola katastrofa:
5 najčastejších problémov pri pečení drobného pečiva a ako sa im vyhnúť

Problémom je lepšie predchádzať ako ich riešiť – to platí aj pri pečení vianočných koláčikov. A pokaziť sa toho dá dosť......

prazdny

Pečie celé Slovensko:
Budú sa robiť veterníky naslano. S našimi receptami na toto efektné pohostenie zabodujete aj na Silvestra

Chuťovky z odpaľovaného cesta so slanými plnkami, pečenie Jožkinho dezertu bez receptu a torty, ktoré budú visieť dolu hlavou....

prazdny

Cukrárske tajomstvo:
Ako zvyknete rozpúšťať čokoládu? Na tento dôležitý fakt určite nezabudnite!

Je niekoľko spôsobov, ako rozpustiť čokoládu. Ktorý je najvhodnejší a ktorý, naopak, najmenej...

prazdny 00:33

Video:
Jednoduchý trik, ako expresne ozdobiť drobné pečivo

Ak nemáte veľa času na prípravu sviatočných sladkostí a predsa chcete mať na stole niečo na pohľad...

prazdny 00:42

Video:
Skvelá bielková citrónová poleva na všetky vianočné koláčiky

Namiešajte si výbornú polevu, ktorá sa hodí nielen na medovníky, ale aj na rôzne drobné pečivo....

prazdny 00:48

Video:
Zbožňujete citrusové ovocie? Takto sa prepracujete k šťavnatej dužine bez šupiek

Ak chcete pomaranče alebo grepy použiť do zákuskov či šalátov, nestačí ich len ošúpať....

prazdny 00:43

Video:
Ako z papierových tanierov vyrobiť škatuľky. Hodia sa na servírovanie aj na výslužku

Ak máte doma zvyšné papierové taniere, môžete z nich jednoducho poskladať šikovné krabičky....

prazdny 00:41

Video:
Ako pripraviť domáci vanilkový extrakt do vianočného pečenia

Tiež si neviete bez vône a chuti vanilky Vianoce ani len predstaviť? Tak to je najvyšší čas začať s prípravou tejto úžasnej vanilkovej prísady....

prazdny 00:48

Video:
Potrebujete vyčistiť užšie poháre a fľaše? Vyrobte si doma túto šikovnú pomôcku

Ak nemáte poruke kefku s dlhšou rúčkou, praktickú pomôcku na umývanie si môžete veľmi jednoducho spraviť...

prazdny 01:06

Video:
Pekelne jednoduché halloweenske sladkosti

Ak sa chystáte robiť halloweensku párty pre malých či veľkých, skúste ich pohostiť takýmito veselými maškrtkami....

prazdny 00:51

Video:
Efektné kvetinky: Cesnakové hrianky, ako ste ich ešte nerobili

K hrejivej polievke, šalátu, predjedlu, ale aj k rôznemu pohosteniu sú hrianky vždy vítané....

prazdny 00:33

Video:
Ako vyrobiť zápich na tortu s čokoládovými číslicami

Nemáte sviečku s číslom na narodeninovú tortu? Nevadí, vyrobte si zdobené jedlé číslice z čokolády...

prazdny 00:35

Video:
Kakaová omáčka do zásoby

Ak milujete palacinky, lievance či ovocné poháre, táto jednoduchá omáčka sa vám v chladničke v...