
Mäso na sviatočný deň:
Urobte roastbeef. Teplý bude skvelý na rodinný obed, večer na studenú misu pre hostí
Jeho príprava si síce vyžaduje trocha času a plánovania, ale keď viete, ako na to, určite budete môcť servírovať chutný kus mäsa....

Dobrota vo fľaši:
Všetko, čo potrebujete vedieť o príprave domáceho vaječného likéru
Ako si urobiť obľúbený sladký likér v domácich podmienkach tak, aby bol dokonalý a bezpečný.

Dedičstvo predkov:
Syrek alebo aj hrudka, to je tradičná veľkonočná špecialita. Ako si ho urobiť a na čom si dať záležať?
Na jeho prípravu toho veľa nepotrebujete, nebude však hotový hneď. O to viac si potom...

Tuhý, pripečený či bez lesku:
Najčastejšie chyby, ktorým by ste sa mali vyhnúť, keď budete piecť veľkonočný mazanec
Čoho sa vyvarovať, aby sviatočný sladký bochník z kysnutého cesta chutil aj pekne vyzeral.

Francúzske tajomstvo:
Hľadáte niečo ostrejšie a sofistikovanejšie, než je obyčajná horčica? Dijonská je tá správna voľba
Využite jej bohatú komplexnú chuť s korenistým dozvukom, aby ste svoje jedlá pozdvihli na novú úroveň....

Video:
Zábavný spôsob, ako farbiť vajíčka. Skúste túto metódu s kypriacim práškom a octom
Je to celkom jednoduché a stačia k tomu len bežné suroviny zo špajze. Vaše deti budú...

Symbol jarných sviatkov:
Rozhodli ste, že tento rok bude domáci? 9 dobrých rád, aby bol váš veľkonočný baranček pekný aj chutný
Sladkého barančeka si môžete kúpiť v obchode či cukrárni, ale ak si dávate záležať na zložení...

Tradičný zákusok:
Kvetka Horváthová pečie na sviatky klasiku. Vyskúšajte jej rodinný recept na Opitého Izidora
Obľúbená televízna moderátorka vsádza počas Veľkej noci na cukrársku klasiku....

Jarná pochúťka:
To, že je zdravá určite viete, ale objavte ďalšie fakty o špargli, ktoré vás prekvapia
Špargľa nie je len chutná zelenina, ale aj historická ikona, ktorá ukrýva malé tajomstvá...

Dobre vedieť:
5 možností, čím v recepte nahradiť ryžové víno tak, aby to nikto nespoznal
Nepredávajú ho na každom rohu a navyše, zvyčajne ho stačí len pár lyžíc. Ako sa...

Výkon na maximum:
7 jedál a nápojov, ktoré by ste nemali konzumovať pred cvičením
Niektoré potraviny môžu váš výkon výrazne zhoršiť, spôsobiť tráviace problémy, únavu alebo dokonca kŕče....

Video:
Majonéza z oleja zo sušených paradajok
Ak ste z pohára vyjedli už všetky sušené paradajky a zostal vám len olej, v ktorom boli naložené, spracujte ho takto....

Video:
Vyhadzujete túto drobnú zátku z fľaše oleja? Nerobte to, má svoje využitie!
Malá plastová zátka, ktorá sa skrýva pod vrchnákom fľaše s olejom zvyčajne končí v koši...

Video:
Ako zabaliť toastový chlieb, aby čo najdlhšie vydržal
Ak máte doma otvorené balenie toastového chleba a nechcete, aby vyschol, skúste ho takto jednoducho zabaliť....

Video:
Trik, ako jednoducho odstrániť etikety z dóz a fliaš
Zbaviť nové nádoby rôznych nálepiek je niekedy pekne o nervy. Ukážeme vám jeden spôsob, ako...

Video:
Domáca citrusová soľ, voňavé dochucovadlo bez éčok
Citrusová soľ príjemne dochutí rôzne jedlá, využijete ju na ryby, hydinu, do nátierok, ...

Video:
Ako najlepšie vyčistiť vafľovač
Po pečení vaflí zostávajú pripečené zvyšky cesta aj v tých najmenších priehlbinkách vafľovača. Ako dostať vášho...

Video:
Potrebujete vyčistiť zanesenú termosku? Tieto obyčajné kuchynské suroviny vám pomôžu
Na vnútorných stenách termosky sa časom usadia nánosy z čaju, kávy či iných teplých nápojov...

Video:
Ako uzavrieť otvorené vrecko s čipsami? Takto zostanú chrumkavé!
Ak balíček s nezjedenými lupienkami dobre nezabalíte, krehkosť, ktorú máme na nich najradšej bude razom...

Video:
Že vyšľahaná šľahačka do mrazničky? Aj keď to znie neuveriteľne, funguje to!
Zvýšila vám šľahačka a je vám ľúto ju vyhodiť? Predstavte si, že aj tá sa dá...