Kuchynské rady a tipy

prazdny

Štedrovečerná ryba:
Masť, ghí alebo olej? Toto by ste mali vedieť skôr, než začnete vyprážať kapra

To, v čom kapra vysmažíte, často rozhodne o tom, či skončí na tanieri chrumkavý a jemný… alebo mastný a ťažký....

prazdny

Žiadna panika:
Návod, ako zvládnuť vianočné menu na poslednú chvíľu. Tieto recepty vás zachránia

Ak ste práve zistili, že rodina sa zíde skôr než ste plánovali, alebo jednoducho nestíhate, všetko sa dá zachrániť....

prazdny

Štedrá večera:
Mdlé huby, smrad ako v Carihrade, kapor bez chuti. S týmito trikmi bude všetko chutnejšie a voňavejšie

Ak si vezmete k srdcu našich pár praktických tipov, žiadny debakel vám pri príprave zajtrajšieho sviatočného...

prazdny

Budú chutiť všetkým:
Treba nachystať aj niečo bez múky, vajec a mlieka? Toto sú medvedie labky pre každú intoleranciu

Jeden nemôže múku, ďalší vaječnú bielkovinu, tretí zas tú mliečnu. Ale každý by si...

prazdny

Pečie celé Slovensko:
Dobroty na silvestrovský stôl. Bude to veľké finále plné chutí

Nápadité jednohubky, elegantné rezy a torty plné pyrotechniky....

prazdny

Bez majonézy a predsa skvelý:
Tieto tipy vás naučia, ako pripraviť šmykľavý zemiakový šalát

Viedenský alebo aj šmykľavý, tak sa volá zemiakový šalát s cibuľou a sladkokyslou zálievkou....

prazdny

Pestré možnosti:
Nechcete na Vianoce kapustnicu? Tieto polievky ju dôstojne zastúpia

Chcete tento rok na Štedrú večeru vyskúšať niečo ľahšie, modernejšie alebo diétnejšie než je kapustnica?...

prazdny

Škorica, pomaranče a orechy:
Vianočná dekorácia, ktorú už máte doma

Vianočná atmosféra nemusí začínať v obchode s dekoráciami, ale doma, vo vašej kuchyni....

prazdny

Ako na to:
Jednoduchý návod na najlepšie vykrajované cesto

Naučíme vás, ako pripraviť dokonalé vykrajované cesto – také, ktoré sa nelepí a krásne drží...

prazdny

Použite tie správne:
Tieto zemiaky sú najlepšie na zemiakový šalát. Prečo nie všetky druhy fungujú?

Zemiakový šalát nie je len o majonéze. Je to hlavne o správnom výbere zemiakov.

prazdny 00:44

Video:
Mramorovaná poleva na sušienky a koláčiky. Jednoduchý spôsob, ako dosiahnuť wau efekt

Aj to najobyčajnejšie drobné pečivo môže pôsobiť výnimočne a profesionálne. V našom videu vám ukážeme, ...

prazdny 00:37

Video:
Jednoduché triky, efektný výsledok. Takto zdobiť koláčiky ste ešte určite neskúšali!

V našom videu vám ukážeme, ako skrášliť drobné pečivo trocha netradične. A nič zložité na...

prazdny 00:36

Video:
Kreatívny nápad na Mikuláša. Jednoduchá čižmička zo servítky a z pohára

Chcete potešiť originálne? Schovajte sladkú nádielku do vlastnoručne vyrobenej dekorácie....

prazdny 00:24

Video:
Originálne zdobenie koláčikov aj bez cukru. Je to také rýchle a jednoduché!

Rôzne kupované cukrárske ozdoby obsahujú kvantum cukru. Ak hľadáte na skrášlenie koláčikov niečo menej sladké, máme pre vás jeden nápad....

prazdny 00:31

Video:
„Pošťastilo“ sa vám pripáliť omáčku? Takto ju ešte môžete zachrániť

Ak sa vám na dne hrnca prichytila omáčka, nemusíte hneď zúfať, pretože nie je všetko...

prazdny 00:53

Video:
Nemáte poruke košík na nakrájaný chlieb? Poskladajte si ho z utierky!

Ak chcete krajce chleba pekne naservírovať, ale žiadny súci košík naň nemáte, skúste to takto....

prazdny 00:20

Video:
Parmezán pre vegánov? Áno, takto jednoducho si ho urobíte

Vyskúšajte posýpku podobnú strúhanému parmezánu, ktorou si môžu cestoviny, šalát, polievku či nátierku dochutiť...

prazdny 00:26

Video:
Ako spraviť úhľadné, rovnako veľké fašírky či burgery? Túto pomôcku máte určite doma

Aby sa vytvarované kúsky z mletého mäsa rovnomerne a naraz upiekli alebo ugrilovali, treba, aby mali rovnakú veľkosť aj hrúbku. A to sa tvarovaním rukami často nepodarí....

prazdny 00:36

Video:
Zvýšila vám uvarená ryža? Premeňte ju na chrumkavú posýpku do šalátu

Pol hrnca ryže od obeda či ešte od víkendu a vy neviete čo s ňou?...