
Viac než len soľ a korenie:
10 prísad, ktoré urobia z vašej polievky majstrovské dielo
Aj jednoduchý vývar sa môže zmeniť na gurmánsky zážitok, keď mu venujete trocha pozornosti a nových...

Keď to preženiete:
Príliš štipľavý guláš? Tu je 5 spôsobov, ako ho zachrániť
Správny guláš by mal byť primerane pikantný, ale čo ak vám pri pridávaní štipľavej zložky ušla...

Paradajky v konzerve:
Celé, krájané, drvené, pasírované či pretlak, viete kedy ktoré použiť?
Konzervované paradajky sa oplatí mať vždy poruke. Sú lacné, skladné, dlho vydržia a dokážu...

Zabudnutý klenot:
Na špik kedysi naše babky nedali dopustiť. Dnes sa opäť vracia na výslnie. Je naozaj taký zdravý?
Ešte donedávna sa hovädzí špik považoval za niečo, čo patrí len do vývaru našich starých mám....

Video:
Super nápad, ako využiť staré gumené rukavice. Tieto praktické tipy sa vám hodia do života
Ak už vaše gumené rukavice doslúžili, majú napríklad dierky, nemusíte ich ešte vyhadzovať do smetí....

Zelená bohyňa:
Kultový dresing a osviežujúci šalát plný chuti. Toto budete velebiť celé leto
Vo svete je Green Goddess pojmom a je načase tento klenot predstaviť aj svojej kuchyni.

Vyhnite sa im:
7 najčastejších chýb, ktoré ľudia robia pri grilovaní
Ugrilovať mäso tak, aby bolo chutné a šťavnaté, vyžaduje trochu praxe a skúseností. A...

Znie tak exoticky:
Labneh je lacný a nahradí aj maslo či majonézu. Takto jednoducho si ho vyrobíte aj doma
Vyskúšajte krémový syr zo stečeného jogurtu pochádzajúci z krajín Blízkeho východu. Je neskutočne univerzálny.

Nenápadná, ale dôležitá:
Čo nechýba tým najlepším ovocným koláčom? Chrumkavá posýpka. A takto bude dokonalá
Správna posýpka dodá chrumkavý a sladký kontrast k šťavnatému kyslému ovociu. A preto im to spolu...

Tajomný názov, jednoduchá príprava:
Máte radi vyprážané jedlá? Potom skúste tempuru, to nadýchané cestíčko vás dostane
Urobte namiesto klasického trojobalu cestíčko, ktoré preslávilo Japonsko po celom svete....

Video:
Čo so staršími praclíkmi? Premeňte gumené pečivo na chrumkavé čipsy
Staršie pečivo sa dá zužitkovať rôznym spôsobom. Tieto krehké kúsky sa budú skvelo hodiť k telke....

Grilovacie tajomstvá:
Entrecôte, steak pre naozajstných znalcov. Ako tento úžasný kus mäsa nepokaziť?
Steaky si veľa ľudí doma netrúfa robiť, ale ak viete, na čo si treba dať...

Video:
Viete, na čo ešte slúži háčik na konzerve? Tento trik oceníte, keď ste neminuli celý jej obsah
Vďaka háčiku na viečku vieme konzervu jednoducho otvoriť. Ale tento malý kovový kúsok má aj inú...

Video:
Že vaše domáce hranolky pečené v rúre nikdy nie sú chrumkavé? Tento malý trik všetko zmení!
Ak sa vyhýbate vyprážaniu, ale aj mrazeným polotovarom a radšej si robíte domáce hranolky z čerstvých...

Video:
Domáci bylinkový olej
Čerstvé bylinky robia z každého jedla chuťovú bombu....

Video:
Vafle z varených zemiakov, jednoduchý nápad na chutnú chrumkavú chuťovku
Premeňte v šupke uvarené zemiaky na oveľa zaujímavejšie kúsky.

Video:
Premeňte varené vajíčka na chutné zajačiky
Na malých aj veľkých kúpačov a šibačov sa z veľkonočnej misy môžu pozerať tieto milené jedlé zvieratká....

Video:
Rýchly likér bez vajec? Skúste tento s vanilkovým jogurtom
Sladký prípitok, ktorý je hotový za 5 minút a nepotrebujete doň žiadne vajce.

Video:
Zábavný spôsob, ako farbiť vajíčka. Skúste túto metódu s kypriacim práškom a octom
Je to celkom jednoduché a stačia k tomu len bežné suroviny zo špajze. Vaše deti budú...

Video:
Majonéza z oleja zo sušených paradajok
Ak ste z pohára vyjedli už všetky sušené paradajky a zostal vám len olej, v ktorom boli naložené, spracujte ho takto....