
Stuhne, nestuhne:
Je pre vás práca so želatínou lotériou? Vyhnite sa týmto chybám a pôjde to ako po masle
Na osviežujúcu želé vrstvu na zákusok či na spevnenie krému do torty želatína dobre poslúži....

Univerzálne arašidové maslo:
Návod, ako si ho spraviť doma a 14 jedál a dezertov, kde ho s úspechom využijete
Že arašidové maslo vašej kuchyni nič nehovorí? To je celkom škoda....

Kuchynskí upíri:
Tieto spotrebiče by ste mali po použití odpojiť od siete. Kvôli bezpečnosti aj peňaženke
Ušetríte elektrinu, predĺžite ich životnosť a vyhnete sa zbytočným nepríjemnostiam....

Náhradníci:
Minul sa vám kukuričný škrob? 5 skvelých alternatív pre varenie aj pečenie
Zahusťuje omáčky, spevňuje plnky aj sneh, dodáva chrumkavosť vyprážaným jedlám....

Agátové kvety:
Vyzerajú ako biele strapce hrozna, sú sladké a jedlé. A toto s nimi robili už naše babky
Ako deti sme agátové kvety trhali rovno z kríkov a vychutnávali ich sladkú chuť....

Bambusové výhonky:
Nie je jedno, či ich použijete surové alebo nakladané. Omyl vás môže stáť zdravie
Sú obľúbenou prísadou do ázijských jedál a ak by ste ich chceli niekedy vyskúšať, pozor si...

Na presso zabudnite:
V káve sa veľmi nevyznáte a tak váhate, akú si objednať? Naša príručka vám napovie
Espresso, doppio, lungo, americano, macchiato, cappucino, flat white, caffé latte... Nápojový lístok v kaviarni nemá konca....

Dobre vedieť:
Otvorená majonéza v chladničke. Viete, dokedy je jedlá?
Majonéza patrí k potravinám, pri ktorých treba byť ostražitý, pretože je citlivá na pokazenie....

Tajný trik cukrárov:
Pridajte túto nečakanú prísadu do čokoládového koláča. Spraví s ním naozajstné divy!
Ingrediencia, ktorú zvyčajne používame do slaných jedál dokáže vylepšiť aj sladké dezerty....

Aby to vyšlo:
Zlá skúsenosť s roztápaním bielej čokolády? Môže za to nesprávny druh alebo spôsob, akým ste to robili
Biela čokoláda je pri rozpúšťaní oveľa háklivejšia než jej tmavé sestry. Ako dosiahnuť hladkú krémovú polevu...

Video:
Že vaše domáce hranolky pečené v rúre nikdy nie sú chrumkavé? Tento malý trik všetko zmení!
Ak sa vyhýbate vyprážaniu, ale aj mrazeným polotovarom a radšej si robíte domáce hranolky z čerstvých...

Video:
Domáci bylinkový olej
Čerstvé bylinky robia z každého jedla chuťovú bombu....

Video:
Vafle z varených zemiakov, jednoduchý nápad na chutnú chrumkavú chuťovku
Premeňte v šupke uvarené zemiaky na oveľa zaujímavejšie kúsky.

Video:
Premeňte varené vajíčka na chutné zajačiky
Na malých aj veľkých kúpačov a šibačov sa z veľkonočnej misy môžu pozerať tieto milené jedlé zvieratká....

Video:
Rýchly likér bez vajec? Skúste tento s vanilkovým jogurtom
Sladký prípitok, ktorý je hotový za 5 minút a nepotrebujete doň žiadne vajce.

Video:
Zábavný spôsob, ako farbiť vajíčka. Skúste túto metódu s kypriacim práškom a octom
Je to celkom jednoduché a stačia k tomu len bežné suroviny zo špajze. Vaše deti budú...

Video:
Majonéza z oleja zo sušených paradajok
Ak ste z pohára vyjedli už všetky sušené paradajky a zostal vám len olej, v ktorom boli naložené, spracujte ho takto....

Video:
Vyhadzujete túto drobnú zátku z fľaše oleja? Nerobte to, má svoje využitie!
Malá plastová zátka, ktorá sa skrýva pod vrchnákom fľaše s olejom zvyčajne končí v koši...

Video:
Ako zabaliť toastový chlieb, aby čo najdlhšie vydržal
Ak máte doma otvorené balenie toastového chleba a nechcete, aby vyschol, skúste ho takto jednoducho zabaliť....

Video:
Trik, ako jednoducho odstrániť etikety z dóz a fliaš
Zbaviť nové nádoby rôznych nálepiek je niekedy pekne o nervy. Ukážeme vám jeden spôsob, ako...