Kuchynské rady a tipy

prazdny

Úžasné chrumkanie:
Bruschetta, to nie je len obyčajná hrianka. Urobte si ju ako praví Taliani

Keď si túto klasiku talianskej kuchyne pripravíte podľa našich rád, budete sa aj doma cítiť ako...

prazdny

Vôňa a chuť:
Bylinky nie sú len na čaj. Zbierka tipov, ako ich použiť v kuchyni kreatívnejšie

Mätu, medovku, šalviu, levanduľu či tymian zvyčajne sušíme na čaj. Ale to nie...

prazdny

Zo stromu do hrnca:
11 nápadov ako spracovať hrušky. Objavte nové spôsoby, nemusí byť z nich len kompót

Zavárané hrušky? Samozrejme. Ale okrem nich vyskúšajte tento rok aj nejakú novinku....

prazdny

Dá sa to zachrániť:
Rozmrazené mäso za pár minút? Toto je trik pre zábudlivých

Aj vám sa občas stane, že večer zabudnete mäso vybrať z mrazničky a na druhý deň...

prazdny

Chutné recepty:
Čo robia z cukety známe tváre? Inšpirujte sa Vačkovou, Horváthovou, Kalisovou či Pycom

Hľadáte každú možnosť, ako zužitkovať všetku cuketu? Máme pre vás niekoľko výborných tipov od našich foodblogerov....

prazdny

Prekvapivé kombinácie:
Letné ovocie naslano? Skôr ako poviete nie, vyskúšajte. Toto sú naši favoriti

Sladké a slané sa nemusia navzájom rušiť – naopak, často si dokonale rozumejú....

prazdny 00:31

Video:
Super jednoduchý trik, ako šikovne umyť sitko

Umytie kuchynského sitka si často vyžaduje nekonečný prúd vody a kopec trpezlivosti. Skúste si zobrať na...

prazdny

Zdravšie z mrazničky:
Myslíte si, že mrazené potraviny sú menej hodnotné? Omyl, pri niektorých je to presne naopak

Existujú druhy ovocia, zeleniny či pečiva, ktoré sú po zmrazení ešte zdravšie....

prazdny

Sušený cmar:
Nekazí sa a je stále poruke. Viete, ako s ním narábať?

Ak radi objavujete nové suroviny do kuchyne, sušený cmar vás zaujme....

prazdny

Cestovinový šalát:
Nenáročný na prípravu, ale predsa nie bez nástrah. Aj na ňom môžete všeličo pokaziť

Ako na to, aby sa váš šalát nepodobal skôr na kašu, nebol bez chuti a...

prazdny

Zdravie na tanieri:
Toto sú dôvody, prečo by ste v lete mali zaradiť patizón do jedálnička

Podobne ako tekvica je v kuchyni veľmi variabilný a dá sa pripraviť na rôzne spôsoby.

prazdny 00:34

Video:
Papierové košíčky nie sú len na pečenie. Zachránia oblečenie aj váš nápoj. Neveríte?

Objavte nové možnosti, ako využiť cukrársku pomôcku, ktorú zvyčajne používame na šuhajdy či rôzne iné...

prazdny 00:20

Video:
Ak chcete studený, ale nezriedený nápoj, použite namiesto kociek ľadu toto

Ak sa v lete radi osviežite vychladeným nápojom, ľad zabezpečí, že drink či limonáda vydržia dlhšie studené, ale zároveň ich aj zriedi....

prazdny 00:23

Video:
Už ste o tom počuli? Túto účinnú zbraň proti otravnému hmyzu na balkóne má doma každý

Neodbytný či dokonca štípajúci lietajúci hmyz dokážu poriadne znepríjemniť posedenie na balkóne, terase či záhrade...

prazdny 00:24

Video:
Jednoduchý trik, ako šikovne dávkovať lepkavé suroviny

Med, javorový sirup, kondenzované mlieko alebo arašidové maslo sa lepia na lyžicu či odmerku....

prazdny 00:33

Video:
Čo so zvyškom paradajkového pretlaku v konzerve? Toto urobí správna gazdinka

Nie vždy do jedla potrebujeme celú konzervu pretlaku a tak je namieste otázka, ako naložiť so...

prazdny 00:31

Video:
Super nápad, ako využiť staré gumené rukavice. Tieto praktické tipy sa vám hodia do života

Ak už vaše gumené rukavice doslúžili, majú napríklad dierky, nemusíte ich ešte vyhadzovať do smetí....

prazdny 00:33

Video:
Čo so staršími praclíkmi? Premeňte gumené pečivo na chrumkavé čipsy

Staršie pečivo sa dá zužitkovať rôznym spôsobom. Tieto krehké kúsky sa budú skvelo hodiť k telke....

prazdny 00:27

Video:
Viete, na čo ešte slúži háčik na konzerve? Tento trik oceníte, keď ste neminuli celý jej obsah

Vďaka háčiku na viečku vieme konzervu jednoducho otvoriť. Ale tento malý kovový kúsok má aj inú...

prazdny 00:35

Video:
Že vaše domáce hranolky pečené v rúre nikdy nie sú chrumkavé? Tento malý trik všetko zmení!

Ak sa vyhýbate vyprážaniu, ale aj mrazeným polotovarom a radšej si robíte domáce hranolky z čerstvých...