Foto: enerrgizer
...mám šikovného syna, ktorý je veľmi dobrý rybár, takže nemám problém s čerstvými rybkami. Zubáča som teraz pripravil na cuketovej podstieľke s čiernym korením Zobraziť celý popis...mám šikovného syna, ktorý je veľmi dobrý rybár, takže nemám problém s čerstvými rybkami. Zubáča som teraz pripravil na cuketovej podstieľke s čiernym korením a opečenou hlivou...
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
...zubáča som očistil, rozporcoval a osušil papierovou utierkou. Dochutil som ho čerstvo mletým korením a soľou...
-
2
...kúsky ryby som opiekol na olivovom oleji a potom som ich odložil do tepla...
-
3
...na panvicu som dal hlavičky hlivy a opekal som ich do zlatista, tiež som ich dochutil soľou a čerstvo mletým korením...
-
4
...potom som ich dal bokom a orestoval som na hrubo nakrájanú cuketku, netreba zabudnúť dochutiť čerstvo mletým korením a soľou. Po minútke, dvoch som pridal sladkú smotanu a keď sa zredukovala (194sek.) tak som odstavil a potom som pridal lyžicu pesta z medvedieho cesnaku...
-
5
...na tanier som naložil smotanovú cuketku, opečenú rybku a hlavičky hlivy. Čerstvá bagetka a pohár suchého bieleho je ideálna príloha...dobrú chuť :)
Diskusia k receptu