Zemiakový paprikáš fotorecept
Imre Bindics
šéfkuchár penziónu Villa Rosa v Dunajskej Strede, 9. mája 2014
šéfkuchár penziónu Villa Rosa v Dunajskej Strede, 9. mája 2014
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
50 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na masti opečieme cibuľu, pridáme mletú sladkú papriku a zemiaky nakrájané na kolieska. Zalejeme vodou a varíme.- 2
V polovici varenia pridáme nakrájanú zeleninu.- 3
Dochutíme soľou, pretlačeným cesnakom a korením a pridáme upečenú klobásu nakrájanú na kolieska.- 4
Vareškov tip: Vegetariáni môžu v tomto jedle vynechať klobásku.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
máš úplnú pravdu - pravdu - iný kraj, iný mrav, pre mňa nové, inšpirujúce a rada vyskúšam.:-)