Zemiakovo– zeleninová polievka

redakcia - fotkaredakcia, 23. júla 2009

Suroviny

500 g
120 g
1 l
40 g
2 ks
150 ml




Postup

  1. 1

    Zemiaky, zeler, mrkvu a pór očistíme a nadrobno pokrájame.

  2. 2

    Cibuľu pokrájame, opražíme na oleji, pridáme k nej pokrájanú zeleninu a krátko podusíme. Zalejeme ju mäsovým vývarom, osolíme a povaríme asi 30 minút.

  3. 3

    Pridáme mleté čierne korenie, kúsok postrúhaného muškátového orieška, majorán, pokrájaný a vyškvarený bôčik a na kolieska pokrájané umyté párky.

  4. 4

    Do hotovej polievky prilejeme smotanu a vložíme posekanú petržlenovú vňať.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia