4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky uvaríme v šupke, očistíme ich a nastrúhame na jemnom strúhadle. Pridáme vajce, soľ, múku a vypracujeme cesto. Z takto pripraveného cesta vyformujeme šúľance, ktoré varíme v osolenej vode asi 5 minút.
- 2
Na oleji urestujeme pretlačený cesnak, pridáme na jemné rezance nakrájanú zeleninu a huby, krátko opečieme, zalejeme vínom, sójovou omáčkou a zeleninovým vývarom. Ochutíme soľou, ďumbierom a zahustíme solamylom.
- 3
Do takto pripravenej zeleniny pridáme uvarené šúľance a spolu zamiešame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu